כבר נכנסנו לאוגוסט...

just adiki

New member
../images/Emo32.gifכבר נכנסנו לאוגוסט...

איך שהזמן עובר מהר... חברתי הטובה נסעה עם המשפחה לטיול בצפון למשך 3 ימים. יש להם כלבת לברדור מתוקה מתוקה
והם ביקשו שאטפל בה בה בזמן שהם לא פה. עכשיו צריך לרדת עם הכלבה 4 פעמים ביום אז אני במשך 3 ימים גרה להם בבית
. נחמד לי, נחמד לי. אמא שלה כזאת חמודה, היא קנתה לי אתמול מלא מעדנים וחטיפים וכל מיני רוגעלכים.... זה מצחיק כי אמרתי לחברות לבוא להיות איתי וזה מוזר כי זה לצאת לבית של חברה אבל החברה שלנו לא שם
. בקיצור אני וידיד של כבר תכננו לנו שני לילות לבנים... יהיה כיף
. ------- ------- החופש כנראה מוציא ממני את הצד הקרימינלי אחרת אין סיבה לזה שפעמים בא אליי אתמול שוטר!
סתם היינו ביומולדת בפארק והיה משעמםםםם... עכשיו כנראה שלא בדיוק אפשר לעשות רעש בפארק ב-12 בלילה ובאו הסדרנים האלה של הפארק שעושים סיבובים בלילה. עכשיו אנחנו לא הכרנו אף אחד והיו שם מלא יא"ניקים והייתי עם חברים אז ישבנו בצד של הפארק רחוק מההמולה וסתם דיברנו עד שהשתעממנו למוות והזמנו מונית חזרה הביתה. אחרי שכבר הזמנו את המונית ודיברנו לאן נלך בא אלינו שוטר, מסנוור אותנו עם פנס:"למה אני צריך לעמוד 50 ק"מ מפה ולשמוע אתכם?". עכשיו שתבינו, יש מלא ערסים שצורחים שם ושותים, כמה על אופנועים שנוסעים להם בחניון ואוטו עם מוזיקה והוא בא אלינו... חחחח... ידי שלי:"אתה שמעת אותנו מ-50 ק"מ?!?!??!" אחרי שהוא הלך היינו במצב כזה
. ----- --- הגיעה המונית שגענו את הנהג עד שהחלטנו לאן בא לנו ללכת. בסוף הלכנו לאכול גלידה ואחרי זה לגן שעשועים בקרבת מקום. אני קפצתי הביתה להביא סווטצ'רים וקלפים וידיד שלי הלך לקנות שתייה ופיצוחים. עכשיו הוא לימד אותנו משחק שיש 4 קליפ ביד ואז אומרים UP וכל אחד זורק קלף שהוא לא צריך עד שיש סרייה. מי שיש לו סריה שם את היד על הרצפה וכולם צריכים לשים עכשיו האחרון ששם יד מקבל את האות א'. אחרי זה נ' ואחרי זה י' ואז יוצא אני והוא צריך לקחת שוט. עכשיו אנחנו יושבים ופתאום שוב באו 2 שוטרים חח... "לילה טוב". אני:"עשינו רעש?" שוטר:"כן" ידיד שלי סתם התחיל להגיד להם שהיו אנשים אחרים חח.. אבל תוך שניה קמנו וחזרנו הביתה. מה שצחקנו אח"כ זה שלא ממש דיברנו במשחק כי היינו מרוכזים אבל תחשבו שאם השכנים התעוררו זה היה בגלל שכל שניה צרחנו UP.
.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

נחמד לך
תהנו!
------
פושעת! אל תשכחי שעכשיו כשיש לך 18 את יכולה להיכנס לכלא
-------------------------------------------------------------------------------------- אוייייי.... עבודה, עבודה ועבודה. אני מותשת. כל יום אני קמה ב 6 וקצת, מתארגנת וטסה לדואר
מה שכן, בימים האחרונים אני מסיימת לחלק הכל בשעה אז יוצא שבסביבות 10 וחצי-11 אני כבר בבית
נייס
[אני יכולה לחזור יותר מוקדם, רק חבל שאני תלויה באוטובוס
ובזה שאני צריכה לחזור לדואר אחרי כל חלוקה ע"מ להחזיר את הרשומים..
איזה מזל שהדואר נמצא 5 דק' מהבית
] אממ.. בערב אני יוצאת עם חברות ליטבתה
[רק לאכול אנחנו יודעות
]
המשך יומנעים לכולם!

just adiki

New member
אני גם צריכה כבר למצוא עבודה באמת...

אני כזאת עצלנית חח לא בא לי כלום כי הכל קשה
. אולי תעבדי בחנות בגדים?-נה.. לא אוהבת. אולי תמלצרי?-קשה. שנה שעברה היית מארחת אולי תחזרי לשם השנה?-אני לא אוהבת את הערסים בלילה. קייטנה?-צריך לקום מוקדם קייטרינג?-צריך לסחוב זה מעייף גלידה?-אומרים שחם שם שאתה בפנים פיצה/מקדונלדס'/שאר ירקות?-שאני אעבוד בג'אנק? יש גבול! חבל שאי אפשר פשוט לישון ושישלמו על זה
.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

"גלידה?-אומרים שחם שם שאתה בפנים" זה מה שמרתיע אותך? מפונקת
לכי לעבוד בסקרים או משו
כמה שעות במזגן ופשוט מקריאה מהמחשב

just adiki

New member
האמת שלא...

אבל לא בא לי עבודה כזאת של בורגראנץ' וגלידה... אני גם חשבתי על סקרים
. אני צריכה לתפוס איזו דקה חסרת עצלנות ולבדוק את העיניין
.

linoy7

New member
דווקא נשמע לי כיף לעבוד בגלידרייה../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

חוץ מזה ששעהההה משגעים אותך עד שבוחרים טעם
[אני עושה את זה
]
אני בטוחה שתמצאי לך דקה של חוסר עצלנות
בהצלחה

just adiki

New member
בדקה הראשונה שאני אמצא

אני אבדוק דברים אחרים לפני חח... כמו כרטיסים ליוון... אני מכירה את עצמי. יודעת איפה אפשר להרוויח כסף מהיר וטוב? ב"מצלצלים". אני אנסה להתקשר אליהם היום
. [אין לי מושגגגג מאיפה היציאה הזאת באה עכשיו!!]

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה נכון../images/Emo6.gif בהצלחה../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
לא נכון../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

יאללה, שנה אחרונה

NITSAN6

New member
הידד האח-מסע פלמ"ח!../images/Emo47.gif../images/Emo110.gif

חזרתייי! היה כ"כ כיף [חוץ מהיום הראשון שהיה גרוע
] הייתי בחטיבת הנגב פלוגה א' והשם הפלמ"חי שלי היה רוחל'ה
ביום השני כבר היה הרבה יותר כיף [חוץ מההליכות שהיו ממש ארוכות
ואיבדתי את הנשק שלי במקום שישנו בו
] האוכל ת'אמת היה די טעים
חחח בערב השלישי הייתי מורעבת והביאו רק 2 נקניקיות ופתיתים אז אחר כך כל המועצה ואני הלכנו לסיבוב שני בטור אחר. חח והגענו לשולחן עם האוכל וחברה שלי הייתה מאחוריי והמ"פית שלנו עשתה לא "יאווו" ענקי והיא ממש נלחצה
בסוף הסתבר שהיא התלהבה מהמושמוש שהיה לה על החולצה
אחר כך היה אש לילה והלכנו לכבוש את מצודת בירייה ומילכדנו אותה ובאמת היו פיצוצים
זה היה ממש יפה. חח וביום האחרון פורק הפלמ"ח והעירו אותנו עם ההקלטה של ההצבעה באו"ם
עד שהבנתי מזה
ואז כל המ"פים והמח"טים וחלק מהמדריכים התחילו לרוץ עם דגלי ישראל ולצרוח "יש לנו מדינה! יש לנו מדינה!!" ואז הם התחילו לרקוד הורה
ואז היה לנו טירונות עם כל מיני אתגרים והמפעיל של האומגה התלהב מהעניין וכל שניה אמר למישו אחר להקיף את העץ
והיה גם פינטבול וקיר טיפוס ועוד מלא דברים כאלה.. אחר כך היה הגיוס לצה"ל ואני גוייסתי לשייטת [אז מה אם אין שם בנות?
] אז אני הולכת לחברים שלי שחיכו לי ואז חפציבה [המ"פית] תופסת אותי ואומרת "לא הצדעת לי" הייתי בטוחה שהיא תאמר לי להקיף את העץ או לעבור למצב 2 ולעשות כמה שכיבות שמיכה. אבל לא..רק הצדעתי לה
היא הייתה מזה נחמדה
ואז היינו אמורים לחזור הבייתה אבל לנהג היה פנצ'ר וחיכינו מ-3 וחצי עד 5
טוב אני הולכת לראות את הטקס פתיחה של האולימפיאדה..

linoy7

New member
חח../images/Emo6.gif נשמע כיף!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif שמחה שנהנית!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

Robin Sparkles

New member
כמה ישנתי!!!../images/Emo13.gif

יש עכשיו 10 שירים שאני ממש אוהבת ונרדמתי עם המוזיקה. התעוררתי מדי פעם והיה שיר שלא בא לי לשמוע אז העברתי להתחלה
זה היה ככה בערך 4 פעמים
אבל אני עדיין עייפה

למעלה