just adiki
New member
../images/Emo32.gifכבר נכנסנו לאוגוסט...
איך שהזמן עובר מהר... חברתי הטובה נסעה עם המשפחה לטיול בצפון למשך 3 ימים. יש להם כלבת לברדור מתוקה מתוקה
והם ביקשו שאטפל בה בה בזמן שהם לא פה. עכשיו צריך לרדת עם הכלבה 4 פעמים ביום אז אני במשך 3 ימים גרה להם בבית
. נחמד לי, נחמד לי. אמא שלה כזאת חמודה, היא קנתה לי אתמול מלא מעדנים וחטיפים וכל מיני רוגעלכים.... זה מצחיק כי אמרתי לחברות לבוא להיות איתי וזה מוזר כי זה לצאת לבית של חברה אבל החברה שלנו לא שם
. בקיצור אני וידיד של כבר תכננו לנו שני לילות לבנים... יהיה כיף
. ------- ------- החופש כנראה מוציא ממני את הצד הקרימינלי אחרת אין סיבה לזה שפעמים בא אליי אתמול שוטר!
סתם היינו ביומולדת בפארק והיה משעמםםםם... עכשיו כנראה שלא בדיוק אפשר לעשות רעש בפארק ב-12 בלילה ובאו הסדרנים האלה של הפארק שעושים סיבובים בלילה. עכשיו אנחנו לא הכרנו אף אחד והיו שם מלא יא"ניקים והייתי עם חברים אז ישבנו בצד של הפארק רחוק מההמולה וסתם דיברנו עד שהשתעממנו למוות והזמנו מונית חזרה הביתה. אחרי שכבר הזמנו את המונית ודיברנו לאן נלך בא אלינו שוטר, מסנוור אותנו עם פנס:"למה אני צריך לעמוד 50 ק"מ מפה ולשמוע אתכם?". עכשיו שתבינו, יש מלא ערסים שצורחים שם ושותים, כמה על אופנועים שנוסעים להם בחניון ואוטו עם מוזיקה והוא בא אלינו... חחחח... ידי שלי:"אתה שמעת אותנו מ-50 ק"מ?!?!??!" אחרי שהוא הלך היינו במצב כזה
. ----- --- הגיעה המונית שגענו את הנהג עד שהחלטנו לאן בא לנו ללכת. בסוף הלכנו לאכול גלידה ואחרי זה לגן שעשועים בקרבת מקום. אני קפצתי הביתה להביא סווטצ'רים וקלפים וידיד שלי הלך לקנות שתייה ופיצוחים. עכשיו הוא לימד אותנו משחק שיש 4 קליפ ביד ואז אומרים UP וכל אחד זורק קלף שהוא לא צריך עד שיש סרייה. מי שיש לו סריה שם את היד על הרצפה וכולם צריכים לשים עכשיו האחרון ששם יד מקבל את האות א'. אחרי זה נ' ואחרי זה י' ואז יוצא אני והוא צריך לקחת שוט. עכשיו אנחנו יושבים ופתאום שוב באו 2 שוטרים חח... "לילה טוב". אני:"עשינו רעש?" שוטר:"כן" ידיד שלי סתם התחיל להגיד להם שהיו אנשים אחרים חח.. אבל תוך שניה קמנו וחזרנו הביתה. מה שצחקנו אח"כ זה שלא ממש דיברנו במשחק כי היינו מרוכזים אבל תחשבו שאם השכנים התעוררו זה היה בגלל שכל שניה צרחנו UP.
.
איך שהזמן עובר מהר... חברתי הטובה נסעה עם המשפחה לטיול בצפון למשך 3 ימים. יש להם כלבת לברדור מתוקה מתוקה