כוכב נולד

Meytar 888

New member
../images/Emo32.gifכוכב נולד../images/Emo13.gif

דברו פה על כוכב נולד,על התוכנית היום וכ'ו..סתם בשביל הכייף
אבל בכל זאת...: כמו שאתם יודעים היום זה חצי הגמר השני של כוכב נולד 5. מהאודישנים היה רק אחד שכבש את הראש והלב שלי,שלומי בראל. אני מכירה את שלומי אישית,אחרי כמה פגישות איתו אני יכולה להגיד בלב שלם שהוא הבנאדם שהכי מגיע לו לזכות,ואם לא לזכות אז לפחות להגיע לגמר. בבקשה,תעזרו לי ולכל מי שאוהב אותו,ובמיוחד לשלומי להגשים חלום,ולעלות אותו לבמת הגמר הגדול,ב29.8 בטבריה. היום כולנו מצביעים- ש-ל-ו-מ-י ב-ר-א-ל-!-!-! דרכי ההצבעה: שליחת SMS עם הספרה של שלומי למספר 2020,ניתן להצביע מכל טלפון 5 פעמים. תודה רבה רבה ושבת שלום שבוע טוב שיהיה

למיתר ממש ממש ממש ממש ממש ממש דחווווף !../images/Emo206.gif

אני ממש צרכה אותך דחוף כדי לתת לך סיסמאות למחשב המחשב הדפקט שלי לא קולט אותם ! ואני ממש רוצה להצביע לשולמי פליז תעני לי או במסר או תיתני לי את האיסי שלך או המסנג'ר שלך שאני יוכל לתת לך את הסיסמאות ותצביעי לשלומי אז בא לכם להיות נחמדים תיתנו לי את האיסי שלה או המסנג'ר תושה

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif ה ו א ב ג מ ר 1@$@#&^#^%*#%!@

יש לנו גמממממממממממממממממממממממממממממממממממממר^@#%&^)*#@#$
אעאע, אתמול איזה צרחה נתתי כשאמרו שהוא עולה!#
אני הייתי כולי במתח התחלתי לחבק ת'כרית ולנשוך אותה ואזבוא כזה 'שלומי ברררררררררררררררררררררררררררררררראל' אני כולי 'ייייייייייייששששששששששש@!$!$^@&' וכשהוא אמר שהוא הולך לשיר את 'אהבה בוערת'- בכלל, הייתי כבר ב ט ו ח ה שהוא יעלה, אני פשוט חולה על הביצוע שלו לשיר הזה
טוב עזבו ת'חפירות, ה ו א ב ג מ ר #@%!#%&@
[אבל מה מארינה, מה?!
]

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif הוא ושלומי הפייבוריטים שלי :)../images/Emo47.gif

לפחות הוא היה,עד שהוא ירד בגלל מארינה [
]

Meytar 888

New member
שלומיייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!

יואווווווווווווווו איך הייתי בלחץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה כייף אלוהים

למעלה