כולל תבלינים=25 שקל,בושה

אגדה מודרנית../images/Emo204.gif בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

עדי יותם, מנחת סדנאות הנקה והורות, דולה, ועיתונאית בנושאי הריון, לידה והנקה, תתארח מחר החל משעה 10.00 בפורום הנקה ותשיב לשאלות בנושא כניסה למסגרת החדשה והמשך ההנקה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=317&msgid=103793524
דברים שרציתי לומר בואו לבחור את המנצח הגדול בתחרות דברים שרציתי לומר, בפורום להיות אחים ואחיות. הצביעו והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=103753310
בחרו אגדה קלאסית מוכרת, כתבו אותה בסגנון מודרני בפורום הורים לאחר טיפולים, ואולי תזכו בכרטיס זוגי להצגה בפסטיבל קסם של אגדה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=424&msgid=103740522
אתם בני ובנות נוער העולים לכיתה יא', שיש להם הרבה שעות מחשב אם זה בתוכנות מסרים מהירים, בלוגים, ביקור בפורומים וצ'אטים, שיטוט ברחבי הסייבר, או 'חיות' אינטרנטיות אחרות , שמוכנים לשתף אותנו בנעשה בחייהם, ביום יום, באירועים מיוחדים, בדברים אישיים ולאורך זמן! ואם תסכימו להשתתף בסדרת טלוויזיה דוקומנטארית על הנוער בישראל היום אתם מוזמנים לשלוח מייל בצירוף מספר מילים על עצמכם (ציינו גם אמצעי תקשרות אתכם). על הפונים להיות מהמאפיינים הבאים: בנים, בנות ומה שבניהם, צברים או לא, חילונים או דתיים, שגרים בעיר או בכפר, שלומדים או לא לומדים בבית ספר, שמנהלים בלוג או לא, שמעשנים או לא מעשנים, שגרים בבית ההורים או שלא... העיקר שיהיה להם משהו מיוחד שהוא שלהם ופתיחות כדי להכניס אותנו לעולמו לתקופה ממושכת... כל אחד יביא אל הסדרה את עולמו התרבותי הייחודי, ואת מעגל חבריו הקרובים. גם לביישנים שביניכם! [email protected]

mikmikonet

New member
../images/Emo32.gif|נלצש|הצביעו מארינה בחצי הגמר ../images/Emo99.gif

ממ"ב או בשבילכם מארינה מקסימיליאן בלומין או מארינה מנצחת בגמר או מארינה מהממת בטרירוף או מה שתבחרו

ככשאלת אותי בקומונה לממ"ב למה אני שם אם אני

לא אוהבת אותה,אז התשובה היא כזאת- פעם זו הייתה "הקומונה לנפגעי קובי" (אחד מהמנהלים,נו),והייתי מנהלת שם (אחת מני רבים
) ופתאום הוא שינה את זה לממ"ב ולא הסיר אותי. אני לא אוהבת אותה .

mikmikonet

New member
וואלה? פעם זו הייתה קומונה אחרת?

איזה מוזר, חשבתי שסתם פתחו קומונה חדשה למארינה

Yann Tiersen

New member
אכן

במגמת מוזיקה. באתר של הבצפר כתוב בעמוד הראשי להצביע לה וכל זה...

mikmikonet

New member
הוא אפילו העיף מהחתימה את קים ../images/Emo12.gif וואו

אבל בואי נהיה ריאליסטים, נדב כבר איננו בנבחרת ומי נשאר?
רק שתדעי לך, שמארינה מאד, מאד, מאד אבל מאד, אהבה את נדב קדמון. באמת!

קים../images/Emo99.gifלא שכחתי מימנה חס וחלילה אבל

נדבי כבש אותי,אני ממש קשורה לפורום שלו וואי. השתלבתי שם ממש יפה והוא ממממממממממהים ופגשתי אותו ואני ממש ממש אוהבת אותו,מכורה אליו!

../images/Emo11.gif../images/Emo7.gifמה אני אעשה הוא מדהים....../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

אביט

L O L O59

New member
../images/Emo58.gifהפרק הבא בהטופ מודל הבאה

הבחורה שנישקה דוגמן הבנות מתבקשות לדגמן את חלומותיהן לעתיד בתלבושות סקסיות ובליווי גברים עירומים למחצה. המצב נעשה לוהט במיוחד בין נינה לבן זוגה, בעת שהחבר שלה בבית אכול קנאה. למי שרוצה לדעת כבר מעכשיו
זה ממדריך הטלוזיה מן הסתם

למעלה