כוסאומו! הפסדתי קטעים אתמול!!

../images/Emo32.gif כוסאומו! הפסדתי קטעים אתמול!!

איזה באסה!!!!! אני קורא את כל מה שהיה פה אחרי שהלכתי ומצטער שהלכתי! אהבתי את יציאתו של סטאטלן(?) על פגעסוס, פגע-רע חחיחיחיחיחי! אחלה סיכון ירון יוכסושלוקי מכובד! בכל אופן רק רציתי לספר לכם שקניתי לוח מקשים עם לדים ל8310. ובכן זה לא לוח מקשים זה יותר נכון מן לוח חשמלי, שנמצא על פלסטיק כתובם כזה והוא גמיש, שנמצא על גבי הטלפון מתחת למקשים, והוא מתחבר לסוללה. וכשיש שידור מהמכשיר יש מ-ל-א לדים צבעוניים, בכל הצבעים שעושים תאורה מגניבה לאללה!!! באוקצור שווה לאללה!!!

תודה אייל! וערן כנס...

יש באתר: www.gsmsquare.com יש שם גם ל3310 ול8210. אני ממליץ! זה דבר מגניב בטירוף!

Nokia Fan

New member
בדיוק מה שאני חשבתי!

זה ממש יפה
אבל מה קורה עם הלדים המקוריים של לוח המקשים? מה עושים איתם? ירון יוכסושלוק ישנוני

הם גם דולקים

אבל לא שמים לב אליהם בגלל התצוגה האורקולית המהממת של המכשיר.

3310 4ever

New member
יפה...אבל יקר

ובטח גם קשה להתקנה... (יש לציין שאני מדבר על "פשוטי העם" כמונו לא על טכנאים כמוך...
אם אני לא טועה זה עולה בסביבות ה-30$...

לא קשה ולא כל כך יקר

מחירי המוצר הזה נעים בין 30 שקלי ל90 שקלים. הכל תלוי בכמות הלדים שיש על גבי הבורד הזה. בכל אופן זה גם לא קשה להתקנה. מפרקים את הפאנלים, הקדמי והאחורי, ופשוט שמים את זה מתחת למקשים, ואת החלק השני מעל הבטריה וזהו.

3310 4ever

New member
אורי- אני מפרסם לך את הסלולר...תקרא

(יש לי Windows 2000 אז אני יכול להשים תמונת GIF והתמונה תפזז לה על המסך) ולא יכולתי להתאפק- אז שמתי את ה-8310 שלך לתפארת הDesktop שלי

geostant

New member
אורי למה לא תפתח מרכז התקנות ?

תתקין לכל עם ישראל חייזרים בתוך הפלאפון שלהם ואז יהיה יותר קל להשתלט על כדור-הארץ.

נו פרובלם!

מי שרוצה שאני יתקין לו, אין לי בעיה. התקנתי גם לאחי רטט ב3210

3310 4ever

New member
רטט? ל3210???

יש חיה כזאת? על מה אתה מדבר- על סוללה רוטטת או על רטט פנימי? ובכל מקרה- זה רטט שמורגש בכיס או רטט חלש ולא מורגש?

מנוע רטט

מיוחד למכשיר! תתפלאו אבל ל3210 יש מקום לרטט וחיבור לרטט. טלפונים אסייתים מגיעים עם רטט, רק אירופאים לא (ומה לעשות עכשיו אנחנו נחשבים לאירופאים). בכל אופן, מזמינים באינטרנט מנוע כזה, ואפשר להתקינו. כמובן שצריך כבל כדי להפעיל אות האופציה של התראה ברטט. בכל אופן זה רטט בינוני.

geostant

New member
יש לי משהו תחליפי לרטט...

כבר קבלתי 3 יחידות כאלה חיצוניות של רטט בגודל ציפורן של אגודל. והם רוטטים כשם מרגישים איתות GSM (עוד לפני שהטלפון מצלצל) עשיתי הרבה בדיקות וכאשר אדם שעומד לידי מדבר בטלפון זה לא ירטוט כי טווח הקליטה שלהם ממש ממש קטן... רק אם הוא יעמוד צמוד אלי זה ירטט. ברגע שלוקחים את הטלפון מהחגורה המכשיר כבר לא ירטוט כי הוא לא קולט כבר. זה דבר חביב, שוקל איזה 5 גרם, וממש ממש רוטט חזק. אה והוא גם מהבהב באור ירוק.

למעלה