כי הקודם כבר לא קופץ !

Xx Haley xX

New member
../images/Emo262.gif הו! האימה!!!! O:

לולז. שוב נטשפתי. U_U. אני כזאת זונה, באה והולכת.
אבל מה לעשות... קורה. מזל ששמעתי את Remembering Sunday- All Time Low במשך איזה שלוש שעות בלופים ונזכרתי בפורום.
מישהו זוכר אותי בכלל חוץ מתהילה?XD התגעגעתי לפורומים האלה... תגידו עם מנהלים פורום לא מקבלים כסף, נכון?XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כיף לראות אותך כאן ../images/Emo3.gif

ושאני אשכח אותך ? חס וחלילה !

PnutButterNinja

New member
לא. אף אחד לא זוכר אותך ../images/Emo190.gif

לא שמחה שחזרת
ושלא תעזי להכנס לפה עוד הפעם את שומעת !?!?
*כאילו קוראת , את לא יכולה לשמוע
* בהאההאהא

2MayaN2

New member
מי את?../images/Emo12.gif ../images/Emo221.gif

חח סתם
לא נעלמת לכ"כ הרבה זמןXD אנחנו עדיין אותם אנשיםXD ולא, הלוואי והיו מקבלים

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif באמת? אז רק אני הרגשתי שזה נצח?

לא נורא. XDDD יופי!

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חזרתי מטיול שנתי לפני חצי שעה בערך..

והיה כ"כ מעייף!! היינו בניצנה, שזה על גבול מצרים, ואני בחוכמתי הרבה חשבתי שבינואר יהיה נעים במדבר במהלך היום, אבל כמובן שטעיתי והיה ממש חם... חוץ מבלילה שהיה קפוא!
אבל היו לנו בטיול מדריכים צעירים וממש חתיכים אז בהינו בהם רוב הזמן

PnutButterNinja

New member
O:

אממ הסתכלתי בטוויטר של אלכסי (D:) , והוא רשם טוויט עם תמונה של ישראל O: כאילו , האיזור והיה רשום שם משו על ישראל וסוריה ואיראן , המטרה שלו הייתה להראות שהמפה לא נכונה XDD והמפגרים שמו את מצריים במקום לא נכון XD אבל עדיין זה טוויט שקשור בישראל O: התמונה : http://yfrog.com/hsvfuydj לא יודעת אם זה כזה חשוב , אבל זה עדיין די גרם לי למן התרגשות של אטל ישראל *-* מה דעתכן ? כאילו זה גם כזה הלהיב אתכן וגורם לכן לשאול אם אלכס יודע על ישראל וחושב על ישראל וגם לגרום לו לחשוב על הופעה (גבות גבות XD ) או שזה סתם אני יותר מדי מתרגשת ? XDD שבוע נהדר נננננננננננננשאמות XD

Adi641

New member
../images/Emo113.gif אני רוצה לקוות שזה אומר משהו

על הופעה, אבל לדעתי זה הצורך של אלכס לתקן את מה שהם עשו לא נכון.... חוץ מזה אני חושבת (ממה שראיתי בראינות וכאלה) שיש בו קצת משהו שגורם לו תמיד לרצות להיות צודק.. כמו כולם בעצם
אם זה אומר משהו על זה שאנחנו קרובים להופעה זה יהיה ממש כייף!

purpleminnie

New member
אני לא רוצה להרוס את זה אבל...

כדי שתהיה הופעה אני חושבת שצריך שקודם יקנו דיסקים שלהם פה בארץ והמקום היחידי שיש בו לקנות דיסקים זה בסנטר, כך שצריך לגרום לחנויות הדיסקים כמו צליל ודיסק קלאב שיביאו אותם לארץ (את הדיסקים)

2MayaN2

New member
אומגד עד שקלטתיXDDDDDD ../images/Emo221.gif

אני כזו סתומהXD בכל מקרה, זה נחמד לראות את ישראל בטוויט של אלכס אבל אני לא חושבת שזה איכשהו קשור למחשבות שלהם להגיע לפה

למעלה