כי נועה לקחה לי את התפוז

רעוּת

New member
../images/Emo32.gif כי נועה לקחה לי את התפוז ../images/Emo7.gif

אני חייבת להגיד שלירון היא בנאדם נוראי והיא פגעה בציפור נפשי הרכה. קודם היא רוצה שאני אתקשר אליה כדי שלא ישעמם לה בשמירה (אני על תקן שעשוע, כן? וגם אחרי נועה כי את נועה היא אוהבת יותר, אני רק הברירת מחדל אחרי שנועה נטשה אותה). אז התקשרתי לתומי. ואז היא מתחילה לשיר לי: *טריגרררררר* "הווווווווו דיז ליטל ארת'קוויקססססססס דאזנט טייק מאץ'"......טוב, הבנתם לאן זה הולך (יו, תמותי :- [) אניוויז. אחרי שהיא חופרת לי במשך כמה דקות, בא איש רע וצועק עליה לפנות את הטלפון. אז היא אומרת לו "אבל היא רק התקשרה" בלה בלה בלה. אניוויז. אני גיליתי תושייה ויוזמה ואמרתי לה "אבל תגידי לו שזה מקרה חירום, שסבתא שלי בדיוק מתה!!" שקר גס, אבל המטרה מקדשת את האמצעים! וסבתא בטח תסלח
אז לירון הפוסטמה מתלהבת ומתחילה לצרוח בכל רחבי הבסיס: "זה מקרה חירום, אח שלה מת בלבנון!!!!!!!!!!!!" ואני כמובן נקרעת מצחוק, כי: א. זה מצחיק (הייתם צריכים להיות שם
זה בטח נראה כמו אחד האייקונים המתאבדים של נועה עם הכדור בראש שמשפיץ לכל הכיוונים) ב. כי כבר הייתי במצב כפית ממקודם, כשתארתי לה איך ילדה בת 4 התחילה לשיר לי את יובל המבולבל ואז משום מקום עברה ל"ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם" (זה באמת היה מצחיק, הייתם צריכים להיות שם!! זה יותר מצחיק מקדיש!). קיצר. בעודי נקרעת מצחוק ,האיש הרע חוטף לה את הטלפון ואומר "אבל מה היא צוחקת, אח שלה מת בלבנון וככה היא צוחקת, היא צריכה פסיכיאטר!!!!!!!!" לירון הרסה לי ת'תמימות
אני צוחקת על אנשים מתים

טוב, אז היום תתקשרי עוד פעם ../images/Emo6.gif

אני שומרת במקום של אנשים עם דרגות וקב"א, לא עם ערסים [אוי, אני כה סנובית, שאלוהים יסלח לי
]

נועה, תמחקי אותי ../images/Emo7.gif זאת העייפות מדברת!

טוב, קוראים לי
החברות הדמיוניות מהבסיס, ז"א. ביי

שמישהו יגרום לי ללכת לעבוד.

למה כאילו, אני או יושבת פה, או מתה לצרוח מרב שדברים לא מסתדרים לי בראש או יותר גרוע, בצהלמייל, או חושבת אם ללכת לבנות בבניין ההוא או במועדון ההוא או לזאת שעכשיו בשמירה שאני אהיה בה עוד כמה שעות, אשכרה לשבת איתה בשמירה שלה !גם! -רק כדי להתחמק מלעבוד. דיי, אני חייבת לעבוד. עוד מעט מחר
כאילו, הצילווווווווווווווווווווו.

איזה כיף שזה נגמר.

איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. איזה כיף שזה נגמר. להלהלה.

כאילו, קבלו אותה, העריקה החוקית הראשונה בצה"ל

והכל.
טוב שלא כמעט כל הגף יצא על נפשי אחרי השבוע הזה. והגף שלידינו גם. חבל שאין מספיק ימ"מ בשביל כפ"ס כי היינו ממש צריכים אחד או לפחות כמה כדורי הרגעה [בעיקר המפקדת הצעירה שלי... כאילו אלוהים שמישהו יתקע לה מוצץ
נועה, איך אמרת, סג"מת?!
) וכאילו, אוףףףףףףףףף. טוב שלא כל מה שהתפקשש השבוע, כולל תקלות טכניות היא האשימה אותי בו, כאילו אני אלוהים (דווקא הייתי שמחה להיות, הייתי יכולה להעיף אותה מהתפקיד
סתם נו, אני מגזימה, אבל גאד. געחלףדלח.) טוב נו. הכי חשוב זה נגמר. כל מה שנשאר לי מהF16ארוך הזה זה רק הזיכרון המר והמכות הכחולותאדומותסגולות על כל הרגליים החינניות שלי. וכאב הראש האיום הזה, לפחות אני יודעת שבטיסה אני אשן, המון. או מתישהו, בטוח. כדאי. ותודה לכל מי שעזר לי לשבור שמירה והעביר איתי רגעים קשים (או הפך אותם לקשים עוד יותר
גם זה משהו בעולמנו אנו.) אין לתאר עד כמה כפרעליכם.
ובאמת שלא היתה שמירה שלא שברתי כל השבוע. אם מישהו עצבני על משתמטים אז הוא צריך להבין שזה בסה"כ סימפטום מחוץ למערכת למה שקורה בתוך המערכת עצמה... כל צה"ל מלא במשתמטים. ובעיקר כי זה חרא של יחס גורר יחס, (אני יודעת כמה מורעלת באתי ואיך עדיין לא יצאתי..) וזה מה שקורה, אפילו לא בסוף. אבל אל לי להתחיל פה עם שטויות פוליטיות מגעילות סוכהבלעט! לישון, לארוז, לקפוץ על רגל אחת ולקרוא קוקוריקו... להתראות ילדים!

רעוּת

New member
אבל לא אמרתי כלום ../images/Emo7.gif

את יודעת, אם אני מתלוננת עלייך במשוב על זה שהעפת אותי מהצ'אט כי שאלתי אותך אם את אוהבת מוזיקת מעליות, זה יגרום לך להיראות פנאטית, לא לי

למעלה