כללי

iritbi

New member
מאגרי מידע

התחברתי לאינטרנט דרך 013, ניסיתי להכנס למאגר GALE ולא הצלחתי דורשים סיסמא. לאיזה מאגרים יש כניסה ולאיזה אין? תודה

מחשב נייד בחינם

שלום לכם. מי שמכיר אותי יודע שאני לא כותב הודעות כאלה סתם ועד עכשיו לא פרסמתי כאן אף הודעה שטותית שלא קשורה ללימודים. אבל אני רוצה מחשב נייד בחינם ויש אתר שטוען שהוא מחלק את זה. לא נדרש מכם שום מספר אשראי ושום מספר תעודת זהות. רק הליך של רישום באתר והזמנת עוד אנשים. ברגע שיש 18 אנשים שנרשמו על פי הלינק שנתת להם אתה יכול להזמין את המחשב הנייד. אני לא יודע אם זה תעלול פרסומי או לא אבל אני רוצה לנסות את זה אז בבקשה תלחצו על הקישור המצורף

abcd80

New member
איך זה?

אני מצליחה בלי שום בעיות להכנס לכמעט כל המאגרים. בעיקרון רשימת המאגרים שיש באתר של ספריות בר אילן אפשר להכנס אליהם.

ואתה מאמין לשטויות האלו??

אתה באמת כל כך תמים שיש מישהו שמעוניין לתת לך מכשיר שעולה אלפי שקלים בחינם? אנשים - אל תתפתו. זה תעלול שכל מטרתו לקחת פרטים או לנסות להחדיר למחשבים שלכם תוכנות מפגעות (דוגמת סוסים טרויאניים).

כמה עובדות

בדקתי את הנושא וזה באמת תעלול פרסומי, אבל כזה שיש בו הגיון. לא מדובר בהחדרת תוכנות פוגעות אלא בקידום מסחרי לכל דבר. אחרי שבדקתי את זה אני לא מצפה מאנשים שיעשו את זה כי בסופו של דבר כן מדובר במשהו שדורש כסף. מה שהחברה הזאת עושה הוא כזה דבר. מדובר בשלושה שלבים: 1 אנשים נרשמים לקבלת מחשב חינם מקבלים לינק אישי. 2 את הלינק הם מפיצים. במידה ו 18 אנשים נכנסו בעקבות הלינק לאתר ובצעו הזמנה של אחד השירותים המוצעים באתר (כמו הרשמה לאתר שמציע משחקים ליום אחד בתמורה לחמישה דולר)אתה זכאי לקבל מחשב נייד. 3 אתה מזמין את המחשב הנייד שלך. לא צריך ישר לחשוד שמדובר באתר שרוצה להכניס סוסים טרויאנים למחשב. מדובר בדרך לגיטימית לפרסום באינטרנט ומשהו שאנשים בפורום הזה שלומדים מידענות צריכים להכיר כדרך לשיווק ברשת. תחשוב שעל כל אחד שנכנס לאתר ומבצע את כל התהליך מקבלת החברה כסף מכל החברות שהיא מפרסמת בלינק של הOFFERS יש לה מספיק כסף בשביל לתת מחשב נייד בחינם. כי את השיווק של האתרים האלו והבאת לקוחות לאתרים היא עשתה. מה שכן אני לא מצפה ממישהו אחרי שבדקתי וראיתי שכן מדובר בהוצאה כספית (גם עם זעומה) לעשות את זה.

DGtal

New member
באיזה חיבור התחברת?

אם אתה מחובר דרך ברק ב"דיל" המיוחד של האוניברסיטה, אז יש לך גישה לכל המאגרים של האוניברסיטה, ואין שום סיסמא (הזיהוי מבוסס על ה-IP שלך). אם לא הצלחת יש 2 אפשרויות: או שהחיבור שלך עצמאי ולא דרך האוניברסיטה - פנה לשירות הלקוחות של ברק לברר. או שהאוניברסיטה כבר לא מנויה על המאגר הספציפי - פנה לספריה המרכזית לשאול איזה מאגרים ישנם.

הערה והארה כאחד אין דבר כזה חינם

וזה בדוק. מה שאפשר לקבל בחינם זה רק אוויר לנשימה. ( אם כי גם זה בקושי)
יש להיזהר מדברים כאלה. בחיים על כל דבר משלמים. אין מתנות חינם. תפוזינה

chayahd99

New member
../images/Emo32.gif כללי

אנא שרשרו לכאן את ההודעות שלא קשורות ישירות לנושא הפורום.

abcd80

New member
גם אני מעוניינת למכור

את ספר הקטלוג שלי צרו איתי קשר במסרים.

למעלה