תולדות רומי של קצוף משהו לקח את הקורס הזה??
M malki3 New member 28/11/05 #2 בחינה במושגי יסוד מישהו יודע על איזה ספר מדובר שצריך ללמוד לקראת בחינה ?
O orshat New member 28/11/05 #3 כל מה שרצית לדעת... http://www.biu.ac.il/yesod/information/basicexam.html
D DGtal New member 29/11/05 #8 אין לי בעיה להשאיל אבל תחליטו בין כל המעוניינים למי אני משאיל קודם. שלחו לי מסר אישי, הכי פשוט.
R reute12 New member 28/11/05 #5 תגובה יש ספר למבחן מושגי יסוד שאפשר לקנות אותו נראה לי ב15 שקל באגודת הסטודנטיפ בספר הזה כלול כול החומר בספר למבחן כולל הלכות שונות אני עשיתי את המבחן לפני שנה ואם יש לך קצת ידע אז זה קליל. בהצלחה.
תגובה יש ספר למבחן מושגי יסוד שאפשר לקנות אותו נראה לי ב15 שקל באגודת הסטודנטיפ בספר הזה כלול כול החומר בספר למבחן כולל הלכות שונות אני עשיתי את המבחן לפני שנה ואם יש לך קצת ידע אז זה קליל. בהצלחה.
C chayahd99 New member 29/11/05 #6 ../images/Emo32.gif כללי אנא שרשרו לכאן את כל ההודעות שאינן קשורות ישירות לנושא הפורום.
E EFRAT1H1 New member 3/12/05 #11 יש דוגמות למבחנים באגודה זה כל מה שאני יודעת, הוא גם נתן רשימת ספרים שמהם את יכולה להוציא חומר. ברגע שהוא יתן לפני המבחן את רשימת הנושאים, כדאי לסכם מהספרים אפרת
יש דוגמות למבחנים באגודה זה כל מה שאני יודעת, הוא גם נתן רשימת ספרים שמהם את יכולה להוציא חומר. ברגע שהוא יתן לפני המבחן את רשימת הנושאים, כדאי לסכם מהספרים אפרת