כל ההודעות הכיפיות

מעיןבר

New member
../images/Emo32.gif עוד אין כזה היום, נכון?

בכולופן - למי שרוצה להכיר אותי קצת, יש תמונות עדכניות שלי בפורום הריון ולידה...
(ולא - אני לא מפחדת מהחשיפה ב- WWW...)

mayashu

New member
קושיה טכנית

איך משרשרים הודעה וגורמים לזה שהשרשור כולו יקפוץ לראש הדף? כתבתי תגובות גם להודעה האחרונה בשרשור וגם לראשונה ואפילו לאלה שבאמצע וכלום לא קרה...

פופסיקל

New member
../images/Emo32.gif קצת נחת...

סוף סוף, אחרי מכשולים רבים - יש לנו תאריך וטיסה לחתונה בקפריסין ומיד אחריה ירח דבש באיטליה. עד שבררנו שזה אפשרי והחלטנו להתחתן בטוסקנה, פתאום החליטו במשרד החוץ שכבר אי אפשר. אז היינו צריכים להתארגן על טיסה לקפריסין, ומשם לרומא, ואח"כ חזרה לארץ דרך קפריסין. הסוכנת נסיעות אמרה שזה אפשרי, אבל עדיין אין מחירים לאפריל. היום , סוף סוף (אולי בזכות העובדה שמחר זה כבר אפריל) היא חזרה אלי עם מחיר, וזהו. יש לנו הזמנה לטיסה. בסוף אפריל אנחנו טסים לקפריסין. עכשיו נותר לקוות שבמהלך השבועיים האלה יהיה ביוץ (כמובן במידה שאני לא אקלט החודש), כי אמרו לי שהרבה נשים נקלטו בחו"ל - חופש, אין לחץ, הכל טוב... וזה גם יהיה נורא נחמד לספר לצאצא שעשינו אותו בירח דבש באיטליה... אז יש טיסה, ויש מקום למסיבה שתתקיים ביולי, ותקליטן, ועכשיו אפשר קצת לנוח, ולשתות עוד כוס מיץ אשכוליות. ותןדה על ההקשבה.. פופסיקל

m i c h a l y

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif שאלת סקר: 1.4

יום השקר. האם אתן מנצלות את העניין? אני מידי שנה מותחת היטב חברה טובה או את בעלי. (מתיחות עסיסיות אך לא הרסניות...) מקווה לקבל רעיונות לעניין כיוון שתמיד האנשים סביבי שוכחים את התאריך וזה ממש מזמין מתיחה.... יום טוב לכולנו, ולמי שזה מתאים בימים אלה - בהצלחה... מיכל

אופה3

New member
בנות אצל חברתי בעבודה דרושים עובדים

דרושים מכונאים, למוסך בהוד השרון, לא מחייב ניסיון קודם, אבל בעל ידע במכונאות רכב, וחוש טכני בסיסי. בחורים רציניים בלבד, לאחר שחרור מצה"ל. לפרטים ניתן לפנות בטלפון : 09-7402328 ליוסי או יורם. רצוי מאיזור הקרוב, ובעלי רכב, ורישיון נהיגה

פּוֹנְג

New member
הקפצת הודעה מתבצעת בתנאים הבאים

ההודעה הראשית היא בת פחות משלושה ימים ובתוכן ההודעה צריכים להיות לפחות 10 תווים. שירשור הוא תגובה להודעה ולא הודעה חדשה.

m i c h a l y

New member
פופסיקל - ../images/Emo49.gif

אמנם לא שני פסים אך מספיק מכובד! איזה יופי. יש התרגשות? אני חייבת להגיד שלטקס החתונה עצמו לא היתה הרבה חשיבות בעיני (לא לפניו, לא במהלכו ולא אחריו).... בכל אופן היה נורא נחמד לחגוג עם כל האנשים היקרים לי במסיבה נפלאה. אז מקווה שתהנו בחו"ל ושתהיו פוריים במיוחד..... ואל תשכחי לחזור עם כל הפרטים (גם אם
כבר תהיי שייכת לפורום אחר.... מיכל.

מעיןבר

New member
אני יבשושה...

בעצמי לא זוכרת שזה 1 באפריל. וגם כשכבר זוכרת - נדיר שיש לי רעיונות טובים למתיחה.

סיבוב2

New member
מתה על היום הזה כל שנה אני עובדת

על הקרובים היום אמרתי למטפלות במשפחתון של הפשוש שאני מוציאה אותו מחר לתמיד הן נכנסו ללחץ לא הבינו מה קרה ואז........ 1 באפריל ( קבלתי כמה "ברכות") ואחד שקשור אלינו.... התקשרתי לחברה שלי שבהריון ואמרתי לה מחשי מה והיא אמרה את בהריון אז אמרתי שכן היא התלהבה בטירוף ואחרי שניה אמרה לי " היי אז עכשיו אני כן אצטרך לקנות את כל הדברים שאמרת שתתני לי " נו....... לך תבנה מדינה שיהיה יום מצחיק לכולנו

כן ../images/Emo9.gif

אני והבעלול מהמותחים
ולאו דווקא בתאריך הזה... השנה אני והמזכירה מתכננות לעבוד על הבוס - יש פגישה מאד מאד מאד חשובה שהוא ממתין לה כבר חודשיים וחצי בערך שאמורה להתקיים היום וכשהוא יכנס היא תעשה פרצוף ותקרא לי לספר לו את הבשורות הרעות - הפגישה בוטלה הבוקר....הוא ישתגע מזה, אנחנו לעומת זאת נתגלגל מצחוק

28קטנה

New member
מזל טוב לפופסיקל!../images/Emo65.gif

קודם כל על החתונה ומחזיקה לך אצבעות ,שתחזרי לארץ עם הפתעה

Gill Gallad

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

גם אני והחצי שלי בררנו בזמנו על איטליה. בסוף אמנם נישאנו בחו"ל אבל במקום אחר. יש משהו נעים ואינטימי בטכס פרטי למרות שאני מוכרחה להודות שהיה לי קצת מוזר. לפני שנסענו עשינו בארץ מסיבה גדולה וטכס רפורמי והיה ממש מרגש ומקסים, חבל לי מאוד שלא יכולנו להסתפק בכך ונאלצנו לנדוד חו"לה להנשא אזרחי. שיהיה לכם הרבה מזל טוב!
לחיי זוגיות אוהבת ופורה!!!

גורבי

New member
יו - איזה יופי!

יחד עם המכתב הנפלא שדארמה צירפה, הצלחתן לרומם קצת את מצב רוחי השפוף. ואת נראית נהדר - נעים להכיר :)

למעלה