השאלון עלי כנסוו יהיה מעניין../images/Emo3.gif
שאלון הכרות: שם: דנה אבני גיל:14 מיקום:רמת גן תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה חבר/חברה/(גם וגם):חברות הכי טובות נועם והדר כלב או חתול:כלב שחור או לבן: לבן שיר אהוב: Kelly clarkson - Addicted להקה אהובה: שוגר בייביס זמר אהוב: רן דנקרר ברוררררררררררר זמרת אהובה: נינה טייב ברוררררררררר תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו ברוררררררררר סרט אהוב:טיטניק ברוררררר סרט דיסני אהוב: בת הים הקטנה שחקן אהוב:רן דנקר ברורררררר שחקנית אהובה: נינה טייב ברורררררר קוקה-קולה או פפסי:דיאט קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגר קינג בנים או בנות (לא בקטע מיני) : בנות בתור חברות בנים בתור דברים שכיף להסתכל... הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה : חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר: אין לי דשא עונה אהובה: אביב הפרחים פורחים ויש אהבה באויר אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: של צהריים בבוקר אני עצבנית ועייפה ובערב אני רק עייפה בצהריים הכל סבבה ביום כיפור- צמים או לא: צמים ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: רק בחגים לא בשבת וכאלה כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים: ברורר כמה : 3 ובמה תעבדו: שחקנית / זמרת סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקום איך ככה, בחיים: מה???? מזה השאלה הזאת?? תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 8 ו3/4 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם את הגוף תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: רן דנקר עכשיו מבחינה פנימית(): רומנטי אוהב לא קנאי מפנק חמוד וביישן איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים : שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:רק בריזר כל השאר סתם חרא לא בריא אולי ככה לפעמים אבל רק כשאני יהיה גדולה... מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה : לא מנהלת שום פורום באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ : רן דנקר מה ההופעה האחרונה שהייתם בה : הפסטיגל איך היה : אחד היפים מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: ברור שלשמוע לטייל בגשם או בשמש בשמששששש חיבוק או נשיקה " נשיקה סיינפלד או חברים : חבריםם שולטים עוד מעט נגמר, מתרגשים: לא משו איך היה השאלון: סבבה אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:רן דנקר השם האופי והיופי!!!!