כמה נוראי לכתוב על זה אוף...

../images/Emo32.gifכמה נוראי לכתוב על זה אוף...

היום (לפי התאריך הלועזי) לפני 10 שנים קרה דבר נורא! רצח ראש ממשלה על ידי מתנקש יהודי. כן, זוכרת את היום שזה קרה... אמנם הייתי רק בת 6, כמעט 7 אבל אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול... אני זוכרת שראיתי עם ההורים שלי טלוויזיה, ואז פתאום הכל נקטע, והיה רעש ומהומה, אני לא זוכרת יותר מידי, אני רק זוכרת שנרדמתי בסלון ובבוקר אמא שלי העירה אותי ואמרה לי "ראש הממשלה נרצח" אני לא יכולה לשכוח את הרגע הזה, אני לא חושבת שאני אוכל אי פעם. מאז אותו יום אני לא מפסיקה לחשוב על מה היה קורה אם... וזה מציק ומשגע ומטריד ומכאיב... והיום, שוב יש התראות ושוב הסתה, ושוב... לא עושים כלום! מה? צריך שיהיה עוד רצח מנהיג? עוד יהודי שיהרוג מנהיג יהודי? עוד סבל? עוד כאב? עוד דם שישפך לשווא? הלוואי ואלה שאחראים על השמירה ועל ביטחון ראש הממשלה היו רואים את הדברים כמו שאנחנו רואים, או שהיה אכפת להם. כי אני באמת לא מבינה למה לא עושים כלום. הכתובת שוב על הקיר. הלוואי והרצח הזה כן לימד אותנו הרבה, ויכול להיות שאנחנו פשוט לא רואים את זה. והלוואי שיהיה שלום, כן אני אופטימית, אבל זאת התקווה הכי גדולה שלי. "כן לשלום, לא לאלימות"! אל תשכחו את דרך רבין לעולם! גם אם אתם לא מאמינים בה, הרי כולנו רוצים שלום בסופו של דבר... אל תאבדו תקווה!

herut123

New member
../images/Emo10.gif

זה כל כך נשמע לא הגיוני ומוזר שהדבר הזה קרה! אני לא ממש זוכרת הייתי בת שלוש אבל אני יודעת איזה איש מדהים הוא היה. אי אפשר לתאר.. היינו יכולים להיות בדרך טובה עם השלום! אבל הכל היה צריך להיגמר אחרת לצערינו הרב. והלוואי שיהיה שלום! זה קשה, אבל אנחנו רוצים! ומה שכתבת ממש נכון. אל תשכחו אותו!! לעולם!! יהי זיכרו ברוך :(

לעולם לא נשכח../images/Emo10.gif

גם אל תשכחו שהיום זה יום השנה לפטירתו של עוזי חיטמן ז"ל, (בעברי) היום היה את האזכרה. הייתי שם
היה כל כך עצוב, וכל כך כואב.
יהי זכרו ברוך
כשרבין נפטר, לא ממש הבנתי, איך יכול להיות שמתנקש שהוא גם יהודי מסוגל להרוג, סתם, בלי סיבה. רק בגלל מה, שהוא עשה לנו שלום. ככה אז חשבתי. לצערי אני עדיין לא מבינה מה היו הסיבות שלו לרצוח את רבין. שום סיבה שבעולם לא מצדיקה רצח של בנאדם. יהי זכרו ברוך

אמ..

אני מצטערת.. את מותו של עוזי חיטמן ז"ל אני עדיין לא מעכלת (ככה כותבים?) נכון שזה מוות טבעי, אבל עדיין קשה לי להכליל ברשימת המתים את עוזי חיטמן ז"ל, וכמוהו גם את אהוד מנור ז"ל

לא הכללתי פשוט רציתי לציין גם

את פטירתו של עוזי, בכל זאת, אני רוצה שגם יזכרו אותו.

עצוב!!!

זה כואב, זה קשה, ואני זוכרת את היום!!! אסור לשכוח את האירוע הזה לעולם!!!!! יהי זכרו ברוך

ranch22

New member
../images/Emo10.gif

חבל שיש אנשים כאלה שרוצחים בגלל סיבות כאלה...

למעלה