כמעט חמש לפנות בוקר...

Anna Karenina

New member
../images/Emo32.gif כמעט חמש לפנות בוקר...

ואצלי כאילו אמצע היום. אני לא עייפה בכלל...והשעות האלו, של אמצע הלילה ותחילת הבוקר, הן בדיוק השעות שבהן כל המחשבות קופצות להן לראש. שקט בבית, רק רעש מקשי המקלדת נשמע לפתע רועם מתמיד...והמחשבות עוד שם. על מה אתם חושבים כשאתם לבד? איך אתם מתמודדים עם המחשבות? ואם המחשבות שלכם חיוביות, או אולי שליליות?? אצלי, בכל אופן, השקט הזה, מעורר אצלי מחשבות על בדידות, למשל. מחשבות על היום שצפוי לי מחר, ומחשבות על היום שחלף... ונכון לרגע זה - עוד לא החלטתי אם טוב לי או רע לי...
אתם מוזמנים לשתף. רק אם בא לכם...

כמוני כמוך...

אצלי המחשבות הן בדרך כלל שליליות... בחודשים האחרונים חשבתי רק על דבר אחד בלילות... על האהבה שהחמצתי בספרד... לא יכולתי להוציא את זה או יותר נכון אותה מהראש..
(דרך אגב, "הגברים בוכים בלילה" - קלישאה נכונה"). אבל לפני שבוע-שבועיים סוף סוף הפסקתי לחשוב על זה... משם המחשבות עברו למחשבות על בדידות... למרות שמידי פעם יש גם קצת מחשבות חיוביות
היום אני חושב על הראיון עבודה שיהיה לי בראש1 (כתב ספורט).... דרך אגב גם השעות שלי קצת הפוכות :-| יושן מהבוקר עד הצהריים, ער בלילה... כנראה שיש לנו כמה וכמה דברים משותפים

jessy19

New member
אנה ...

כשאני לבד אני חושבת על החיים שלי, אני עושה חשבון נפש עם עצמי ומנסה לחשוב איזה דברים לשנות כדי לשפר את חיי וכדי להרגיש מאושרת. המחשבות שלי בחלקן שליליות ובחלקן חיוביות אבל איכשהו תמיד אני מנסה לשנות שהכל יהיה חיובי כי מטבעי אני אדם אופטימי.

Anna Karenina

New member
ובכן...

קודם כל, שירי..אני מתפלאת עליך!! אחרי ההכרות הכה מעמיקה שלנו בפורומים שונים, עדיין אינך יודעת ששמי נועה?!
ואורי...נסה להאמין, שאולי לא החמצת, ולמעשה דרכך פתוחה להכיר אהבה חדשה, קרובה יותר מאשר בספרד, ואולי אף טובה יותר..מי יודע.
המשך יום נעים!!!

jessy19

New member
נועה מתוקה...

כמעט כולם קוראים לי בפורום בכינוי ולכן אני נוהגת לקרוא בכינויים גם לאחרים... אבל אקח לתשומת ליבי אם זה מפריע לך

Anna Karenina

New member
חמודה את.! ../images/Emo24.gif

לא, לא מפריע לי בכלל...
פשוט יש המון אנשים שלא מפרידים בין שמי האמיתי לכינוי...אבל כל עוד את מודעת לכך, מבחינתי זה בסדר גמור, שתקראי לי איך שמתחשק לך באותו רגע..

seeyou

New member
What we think, we become.Buddha

ברגעים כמו שלך ,אני מאזין למוזיקה שאני אוהב...לא למילים אלא למנגינה... Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.-Mahatma Gandhi

seeyou

New member
פתגם סיני אומר...../images/Emo13.gif

Be not a slave of words. Be careful of your thoughts, they may become words at any moment.

Anna Karenina

New member
בלי שום קשר...

מילים לפעמים יכולות לשנות כ"כ הרבה, ברגע שהן מדברות אלי... מנגינה היא משמעותית בפני עצמה, אבל ישנם המון שירים, שבהם המילים כ"כ חזקות..שהן יכולות פשוט לומר לי המון.

מבין אותך-

רוב הבלוג שלי נרשם בלילות, בזמן האחרון אני מסתובב המון כך שאני לא רושם... אל תחשבי אם רע לך או טוב לך- פשוט תהיי מאושרת ממה שיש...

../images/Emo4.gif כמה דברים:

מי ער בשעות כאלו בד"כ- god??? אין עבודה,בי"ס,צבא?- אה וואלה חופש חנוכה..........
אם קורה שאני ערה עד מאוחר ולא מנצלת כל שנייה לשינה-אני גם בד"כ נוטה לחשוב שלילי.... זה מתבקש!
שמה מוזיקה שאני אוהבת ונותנת למחשבות לזרום.........

THENK YOU

BUT YOU CAN CALL ME DVIR
בכל אופן- אני לא עובד, אני עדיין בחופש מחלה מלא בגלל התאונה, מחר יחליטו בוועדה רפואית מתי אני חוזר לעבוד... מוסיקה תמיד פועלת כשאני מול המחשב...

Anna Karenina

New member
איזה חופש חנוכה??

אני לא תלמידה, אני לפני גיוס, ובתקופה של "בין עבודות", ככה שאני יכולה להרשות לעצמי להיות ערה בשעות הללו...

למעלה