כנסו מיד...

hypnotic poison

New member
../images/Emo32.gifכנסו מיד... ../images/Emo8.gif

היי לכולכם, ההודעה שלי לא ממש קשורה למוקי (בעצם בכלל לא
) אבל היא קשורה למוזיקה מדהימה ואיכותית...
בקיצר רציתי להמליץ לכם על הזמרת שירלי צפרי
ועל הדיסק המדהים שלה היא שרה סגנון שאפשר לקרוא לו soul למרות שהוא לא ממש כזה... תיאור מוחשי יותר היא שרה בסגנון אחינועם ניני (קול דומה ) אבל יותר שחור ובעיני זה מדהים יש לה כמה שירים ממש יפים ומרגיעים מה שבטוח הבחורה מוכשרת. ברדיו אתם יכולים לשמוע שיר שלה שטוחנים אותו בלי סוף "מתי תגידי לו" - סאבלימינל מתארח בו, שיר חמוד יש לה עוד הרבה מדהימים אז תיקנו ת'דיסק שווה ביותר. המלצת חובה חובה חובה - שירלי צפרי - בגללי. (שיר מדהים
) שיהיה לכם בכיף ורק מוזיקה טובהההההההה

בהביבו

New member
נוו טוב, אני אנצלש את השירשור כדיי.

לפרסם את הלהקה של אח שלי, too - late, אמממממממ.. הם היו חצי שנה בסיבוב הופעות באנגליה, הוציאו שני דיסקים, חזרו לארץ לתקופה, יש להם שירים פצצים, זה הולך בין רוק ל...מלודי אם אנ' לא טועה..אנייי וויי, אני אבדוק אולי לתת קישור לאנשהו שמשם אפשר לשמוע אותם.. אמממ...יש להם שיר או שניים ברדיו גדול באנגליה, יותר נכון הוא בדרך ליהיות בו, בישראל, גם עובדים על זה.. כרגע חסר להם...בסיסט אני חושב.. אבל..הם מצויינים, לאח שלי קוראים גיא הגבר, ואני עוד אביא אותם לאירוח מתישהו כאן באחד מן הפורומים של תפוז.
|אייקון של בן שמח כי הוא ייחצן את הלהקה של אח שלו|

סיונול

New member
../images/Emo32.gifהיי לכולם!!!חזרתי../images/Emo24.gif

והיה לי ממש כייף!!!! והנה עצה ידידותית קטנה: אל תסתובבו בחוץ כשאתם עייפים ליד ארונות חשמל כי יש להם מסתבר נטייה להיתקע בכם...מניסיון ( והבלוטה שעל המצח שלי מוכיחה את זה..) מה חדש?

בהביבו

New member
ס-י-ו-ו-ן-!!!מה הההממצבבב?

היי, מה חדש? איזה כיף.. היתבטל לי ספרות כרגע..ואני בבית.. נווו טוב, בטח חלקכם בבית - ספר, ושתראו את ההודעה... אז מה חדש? אתה כאן

למעלה