כנסו..

../images/Emo32.gif כנסו..

קראתי היום דבר שמאוד נגע בי בצורה כלשהי ורציתי לשתף.. זה פשוט נכון.. "מי שמדבר כל הזמן מה קרה ומה יקרה לו, מה עשה ומה עשו לו , בנאדם כזה אפילו שתהיה לו האהבה הכי גדולה מול העיניים הוא לא יראה אותה, החיים יעברו לו בחשבונות והוא לא יחיה באמת" (מוטי אברבוך/אלוהים נכה מאה אחוז.. אגב ספר מומלצ).. לא יודעת למה זה פשוט מאוד השפיע עליי.. חודרות בי מחשבות על זה כרגע..

../images/Emo32.gif נכשלתי בתנ"ך!

גררר תביאו עידוד ומהר!! אני בכיתי כל היום. כמה למדתי לזה....ולא משנה מה אני יעשה אני אכשל! כוס עמק נמאס עלי הבית ספר המזדיין הזה. נו תעזרו ליייייייי תעודדו (והנה עוד אחת מההודעות הנואשות שלי!!)

האמ...

היי.. זה רק מבחן.. יש עוד שנה שלמה:/ (טוב זה אמור להיות עידוד מסוגו!) הכוונה שאם זה באמת משפיע בטח תוכלי לשפר.. ועוד יומיים סופ"ש השבוע נגמר.. זה טוב!

../images/Emo32.gif נדבוש כנס רגע

אני יודעת שקקי לך ואני יודעת שהברזתי אבל זה לא אני זה המחשב.... ואני באמת עדיין אוהבת... וזה מוקדש לך שמחות קטנות עמוק בליבך, עיגולים של שמחה ואור גנוז בנשמת אפך עמוק בלב, עיגולים של כאב אתה שונא, אתה אוהב. יהללו, יהללוך מלאכים ולא תאבד דרכך בזוהר ובחשיכה יהללו, יהללוך מלאכים שמחות קטנות יאירו כנצנוץ הכוכבים. אשרי התמימים ודוברי האמת וכל החיים את חייהם באמת שזוכרים את השמש ונוגעים באור שיודעים אהבה, שאינה בת חלוף.
מורי

טוב,אני רואה שלא התיחסו חות מאחד...

אבל אני בכל את יכתוב-אם לא לכם אז לפחות לי -ואם גם זה לא,אז אני סתם אמשיך לחיות בשאשליות שאתם קוראים את מה שאני כותבת. ובכן-העלו לי את הציון ל-56 (מה שאומר ש....יפה! לא נכשלתי) ואני עושה את כל המבחן בלי בחירה וכאלה-פשוט הכל,ומגישה והיא תעלה לי בציון ויהיה פנאן. אתם שואלים את עצמכם למה אני מאושרת-כי אחרי הכל אני כמעט נכשלתי בתנך ויש לי בגרות השנה....אז אני אסביר לכם (או שמא לי) מחר אני נוסעת לבית ספר ב-9 ובדרך כלל אני נוסעת ב-20 ל-7 ככה שאני ממש שמחה עכשיו.

ZVI Z

New member
שמחה וששון לכל ילד בלון

אני משתמש במשפט הזה לכל דבר בימים האחרונים,אז גם עכשיו.. יהיה בסדר,נועה,זה רק ביתספר..לדעתי(וזה כמובן רק דעתי) העיקר זה שאכפת לך,בהצחלה!

ממממממההה?

אני עניתי לך באייסיקיו!!! ועוד הפעלתי את הצד הפסיכולוגי שבי ועזרתי לך!!! חוצמזה, אמרתי לך שהמורה תסכים :) אם את צריכה עזרה, תגידי!!!

אל תרגישי רע

אם זה עוזר לך... (או לא) תנ"ך הוא אחד מן המקצועות הקשים ביותר ועם הממוצע הנמוך ביותר בארצנו (משהו כמו 65) אבל קיבלתי ציון די גבוה ואם תצטרכי עזרה תודיעי

Ez sLeeP

New member
או מתמטיקה במועד האחרון,

(מועד קיץ 2003 - א') הגיעו שמועות לאוזניי, שהממוצע היה אפילו נמוך מן הציון שלי.. 43 (שלי היה 46).. אבל שיפרתי. שיפרתי. היה בסדר בסופו של דבר.

ZVI Z

New member
ואני קיבלתי כ-30 בכיתה י'א במחשבים

וזאת 1 מהסיבות שאין לי בגרות(גם שאנשים מפגרים איבדו לי ת'מבחן במתמטיקה). זה היה ממש מבדר/עצוב כי קיבלתי בערך 30(המגן שהיה בערך 60 לא הועיל,אבל הוא השתדל,הוא יצא איתי בסדר) וכל ה-30 האלה היו שאלות שכל 1 פה מהפורום שמקבל יודע אותם בלי קשר למחשבים. שאלות מתמטיות/הגיוניות קלות,חוצמיזה לא ידעתי מאומה...

עבר עלי יום מטורף!

יום חופש שכזה! הייתי אמורה להתחיל ללמוד היום מ-7 וחצי עד 2 ולחזור ב-3.. אז..הודיעו לנו שאין שעתיים ראשונות,ככה שבאתי ב-9. היתה הפסקה,נכנסתי לשיעור מתמטיקה-עברו 5 דקות והלכנו לבדוק עם יש מתמטיקה-ואין.מה שאומר שיש לי עוד 3 שעות חופשיות. היתה הפסקה ונכנסתי לשיעור הבא-מגמת גאוגרפיה. היה שיעור אחד במקום שעתיים-מה שאומר,עוד שיעור חופשי! אחרי זה היה מתמטיקה-שהתבטל,אז חברה שלי ביקשה ממני להישאר איתה עוד שעה,נשארתי,והלכתי הביתה. עכשיו אני הולכת לישון. יום מגניב! הייתי חייבת לספר לכם...הרגשתי צורך.

למעלה