כנסו...

ranch22

New member
../images/Emo32.gifכנסו...

טוב אז עכשיו כולם בחופשה(חוץ ממני-ימים מרוכזים..) ואפשר קצת להעיר את כולכם בדבר שאתם הכי אוהבים לעשות...(לפחות חלקכם חח) אז לפנייכם שאלון מיוחד עד מאוד(כן,בטח) שאני מקווה שכמה שיותר יענו ככה גם נוכל להכיר יותר את החדשים(יש פה אנשים חדשים בכלל?!.עזבו אני אחרי 4 שעות של לימוד הסטוריה). אז...תהנו ותענו ואל תתענו(המצאה שלי,טנקס =] ) פרטים אישיים: שם: גיל: מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? כיתה: מצליח בבית ספר? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדיגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? ממה אתה הכי פוחד? אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? דברים אהובים: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: חודש אהוב: ריח: רעש: טעם: מספר: ספר: ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: רבת עם חבר: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו? הסתפרת? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו? האם אי פעם... ניסית דיאטה? ביקרת בארץ אחרת? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? שברת עצם? פחדת מהחושך? היית בבית חולים(לא לצורכי ביקור)? עשו לך תפרים? נרדמת בשיעור? שנאת את עצמך? רצית להרוג מישהו? נפלת מכיסא? האם אתה אוכל עם הידיים? מה מרגיע אותך? מה מרגש אותך? האם אתה מאמין שאוכל טוב יכול לשמח לב אדם? מה יקרה כשלא יהיה יותר שוקולד בעולם? שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? מה צבע המגבת שלך? מה אתה אוכל בבוקר? יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? איזה צבע שיער יש לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזו שפה הכי יפה? ואיזו הכי מכוערת? שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי וכו'? sms או לדבר באמת? טלפון או פנים אל פנים? איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מה המבחן האחרון שעשית? וכמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? יש לך חדר לבד? אתה בתנועת נוער? איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזה חברה הפלא' שלך? ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? איך היה השאלון? =]

עונה חיחי אוהבת שאלונים../images/Emo3.gif

פרטים אישיים: שם: ליאת בקאלו גיל:24 מזל: מאזניים מידת נעליים: 41 גובה: 1.68 מוצא: אשכנזיה ממוצא רומני חיות מחמד: אין אחים: אח אחד צבע שיער: חום גוונים אורך שיער: מדורג עד הכתפיים צבעת פעם את השיער? מלא פעמים באיזה צבע? פעמיים לשחור, פעמיים לאדום, פעמיים לבלונד, ואז גוונים פעמיים
כיתה: אני לא תלמידה מצליח בבית ספר? בהתחשב במה שהייתי פעם, לא! אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן
מאמין באלוהים? ברור!! יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא ממה אתה הכי פוחד? מברקים, אל תצחקו עליי חח
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מספיק לי 2 חח על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על מה שיהיה מחר. דברים אהובים: טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: אפרסק או מנגו ממתק: שוקולד שיעור: שום שיעור חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שבת חודש אהוב: לא משנה לי ריח: של בושם רעש: של שיר טוב, אבל לא חזק מידי
טעם: מתוק מספר: לא משנה ספר: לא קוראת ספרים
ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן, בקשר לעבודה חיבקת מישהו: כן רבת עם חבר: לא בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן אני חושבת חח קנית משהו? כן
הסתפרת? כן היום
הרגשת טיפש? תמיד חח דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו? כן מאוד אפילו האם אי פעם... ניסית דיאטה? כן וזה סתם הזיק לי ביקרת בארץ אחרת? לא נשארת ער כל הלילה? כן המון פעמים חח דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? כן חחחחח שברת עצם? לצערי מצאו לי סדק בעצם ליד הכתף... פחדת מהחושך? שהייתי ילדה קטנה היית בבית חולים(לא לצורכי ביקור)?
כן עשו לך תפרים? שהייתי ילדה נרדמת בשיעור? לא שנאת את עצמך? כן רצית להרוג מישהו? לא חח נפלת מכיסא? כן חחחחחחחח האם אתה אוכל עם הידיים? לפעמים
מה מרגיע אותך? מוזיקה רגועה, או שמשחקים לי בשיער זה עלול גם להרדים אותי
למשל היום במספרה כמעט נרדמתי באמצע הטיפול חח
מה מרגש אותך? לראות מישהו שאני אוהבת האם אתה מאמין שאוכל טוב יכול לשמח לב אדם? ברור
מה יקרה כשלא יהיה יותר שוקולד בעולם? אני אשתגע בטח
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן, אבל זה בכל מקרה כיף אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם
מה צבע המגבת שלך? חחח כל הזמן זה משתנה אבל אני אוהבת חום. מה אתה אוכל בבוקר? חומוס
או ביצה, חביתה. בקיצור מה שבא ליד
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בערך, היא שנתיים יותר קטנה ממני. איזה צבע שיער יש לך? חום וגוונים כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חחח לא איזו שפה הכי יפה? עיברית. ואיזו הכי מכוערת? שום שפה לא מכוערת, כל עוד משתמשים בה בחוכמה. שמאלני/ימני? ימני דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית מאמינה
sms או לדבר באמת? גם וגם. טלפון או פנים אל פנים? גם וגם תלוי במצב איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? כל המקצוע עצמו
מה המבחן האחרון שעשית? שהייתי בתיכון חח וכמה קיבלת בו? לא זוכרת באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום יש לך חדר לבד? לא אתה בתנועת נוער? לא איזה? לא
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? עדכונים של תפוז איזה חברה הפלא' שלך? "פלאפון" ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') TELIT איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול עם דמויות שלא אגיד כי אתם תצחקו עליי
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? בושם כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן חח איך היה השאלון? היה כיף
(מה כבר נגמר, חבל
)

ענת 19

New member
אוו זה ארוך.... אבל בכל זאת...

פרטים אישיים: שם: ענת גיל: במרץ הקרוב 20 מזל: טלה מידת נעליים:35-6 גובה: מטר חמישים ושבע בערך... (זה לא יפה לצחוק) מוצא: תאילנד (לא סתם אשכנזייה) חיות מחמד: תוכים, 10 חמודים... אחים: שניים אחד גדול ואחד קטן... צבע שיער: שטני חום כזה אני יודעת... אורך שיער: עד אמצע הגב ככה.. צבעת פעם את השיער? כן כמה פעמים למרבה הצער... באיזה צבע? בלונדיני, חום, אדום ועכשיו ברוך ה' הוא טבעי אתה בן אדם של לילה או של יום? לחלוטין יום. בלילה אני חושבת על מיטה ומקלחת וזהו! רגיש לדיגדוגים? חבל על הזמן ואח שלי מנצל את זה... מאמין באלוהים? כן. יש לך גשר?לא ואף פעם לא היה. יש לך משקפיים\עדשות מגע? גם לא. ממה אתה הכי פוחד? אנשים משוגעים בכביש, ושיקרה משהו לאנשים שאני אוהבת. (נשמע קצת נדוש אבל זו האמת) אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בראש אבל למעלה, כי זה מגניב כאלו לראות את עצמך מלמעלה אתה מרגיש קצת כמו אלוהים. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על מה לא הספקתי לעשות היום ומה אני אספיק מחר.. דברים אהובים: טעם גלידה אהוב: שוקולד!!! פרי אהוב:תותים ממתק: צ'יריוס בוטנים חג:פורים היום הכי אהוב בשבוע:חמישי חודש אהוב:מרץ ריח:של מאפיות בבוקר או של אחרי גשם. רעש: אני אוהבת רעש של רוח חזקה. טעם:מתוק עם מלוח מספר:7 ספר: מישהו לרוץ איתו ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו:כן, את אמא שלי ובערך את כל מי שאיתי רבת עם חבר: לא ברוך ה'. בכית:ביממה האחרונה לא אבל בשבוע שעבר כן... צחקת: כל הזמן!!! גרמת למישהו לצחוק:כן וזה כ"F כיף.. קנית משהו? למרבה הצער אין יום שעובר בלי שאני קונה משהו אני די בזבזנית... הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן אני אורמת שטויות לפעמים... דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן וזו הרגשה נפלאה. התגעגעת למישהו? כן לידיד שלי שרחוק מכאן... האם אי פעם... ניסית דיאטה? כל יום ביקרת בארץ אחרת?כן ארה"ב וולין נשארת ער כל הלילה? בטח זה אחד הדברים השווים.. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? גרביים וזה בערך כל יום.. שברת עצם? כן שברתי את הקרסול איזה 4 פעמים פחדת מהחושך? תמיד אבל יש בחושך גם משהו מרגיע היית בבית חולים(לא לצורכי ביקור)?כל יום כי אני במד"א... עשו לך תפרים? בכיתה ד' שנחתכתי עמוקות ברגל.. (אותה רגל שנשברה) נרדמת בשיעור? כשהייתי בבית ספר הייתי נרדמת תמיד.. שנאת את עצמך? לשנוא ממש ברור שזה קרה מלא פעמים.. רצית להרוג מישהו? כן אבל אני לא זוכרת מתי זה היה.. נפלת מכיסא? היום באמת נפלתי מכסא כי לא שמתי לב... האם אתה אוכל עם הידיים? תלוי מה עוף כן, אבל נגיד פסטה איך אפשר? מה מרגיע אותך? מקלחת חמה מוזיקה טובה או תוכנית טובה ופשוט שקט.. מה מרגש אותך?הכל... חוץ מאנשים מפגרים.. האם אתה מאמין שאוכל טוב יכול לשמח לב אדם? ברור! מה יקרה כשלא יהיה יותר שוקולד בעולם? אז נאכל משהו טעים אחר.. שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן זה מצחיק שכמעט לא מחדשים אבל זה דווקא ממש יפה... אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אבל גם לקרוא זה נחמד אם יש כוח. מה צבע המגבת שלך? האהובה עליי היא בצבע לבן.. אבל היא נעימה כזאת.. מה אתה אוכל בבוקר? סנדוויץ בד"כ. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא וזה מזה אוף... כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא,פחדתי מנמלים איזו שפה הכי יפה? עברית. ואיזו הכי מכוערת? יפנית סינית או משהו כזה.. שמאלני/ימני? אני מאמינה בעצמי. דתי/חילוני/מסורתי וכו'?דתיה. sms או לדבר באמת? גם וגם אבל שוב תלוי לאיזה סוג של שיחה. טלפון או פנים אל פנים? אותו הדבר אבל עדיף פנים מול פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכל מהכל!!! זה שטן בהתגלמותו! מה המבחן האחרון שעשית? מבחן של תחילת הקורס פסיכומטרי. וכמה קיבלת בו? לא משו באיזה צבע הארון בחדר שלך?עץ יש לך חדר לבד? כן!!! אתה בתנועת נוער? כבכ לא אבל כל חיי הייתי בבני עקיבא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?מאחי הקטן איזה חברה הפלא' שלך?אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסה מסתובב כזה אפור.. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כתום.. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? דיסק של עידן רייכל כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? בטח את הכל! איך היה השאלון? חמוד ממש! רינת כל הכבוד על ההשקעה.. וכל הכבוד לי על הסבלנות לענות על הכל...

MsUnderstood

New member
מידי פעם אני פה,זה נחשב!!

פרטים אישיים: שם:דנה גיל:18 מזל:בתולה מידת נעליים:40 גובה: 159 מוצא: אשכנזיה חיות מחמד: 24 ילדים בעבודה
אחים: אח ואחות צבע שיער: שחור סיני
אורך שיער: עכשיו קצר יחסית
צבעת פעם את השיער? האמ,כל כמה חודשים
באיזה צבע? שחור סיני,דה כיתה: סיימתי
מצליח בבית ספר?סיימתי
אתה בן אדם של לילה או של יום?לילה רגיש לדיגדוגים? יאפ מאמין באלוהים? יאפ יש לך גשר? נופ יש לך משקפיים\עדשות מגע?נופ ממה אתה הכי פוחד? אווו הרבה דברים אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על הראש על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על מה שהיה היום/יהיה מחר דברים אהובים: טעם גלידה אהוב: תות פרי אהוב: תות
ממתק: לודעת שיעור: פסיכולוגיה
חג: חנוכה
היום הכי אהוב בשבוע:שלישי,יום רגוע בעבודה ויש פיתוח קול חודש אהוב: אין ריח: הבושם של ליאורי רעש:מוזיקה טעם:מתוק מספר:3 ספר: אין ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: יאפ חיבקת מישהו: נופ רבת עם חבר: יאפ
בכית: נופ צחקת: יאפ גרמת למישהו לצחוק: יאפ קנית משהו? אוכל בחד"א נחשב? הסתפרת? נופ הרגשת טיפש?יאפ דיברת עם מישהו שאתה אוהב:אפשר להגיד התגעגעת למישהו? כל הזמן
האם אי פעם... ניסית דיאטה? יאפ ביקרת בארץ אחרת?דה נשארת ער כל הלילה?יאפ דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? כל הזמן שברת עצם? יאפ פחדת מהחושך? לודעת היית בבית חולים(לא לצורכי ביקור)? יאפ עשו לך תפרים? נופ נרדמת בשיעור? יאפ שנאת את עצמך? יאפ רצית להרוג מישהו?לא ברצינות נפלת מכיסא? לא שזכור לי האם אתה אוכל עם הידיים?לפעמים
מה מרגיע אותך?מוזיקה מה מרגש אותך?מוזיקה,דברים שכותבים לי,דברים שאומרים לי האם אתה מאמין שאוכל טוב יכול לשמח לב אדם?יאפ מה יקרה כשלא יהיה יותר שוקולד בעולם?כלום שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? יאפ אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לקרוא תשובות מה צבע המגבת שלך?כחול מה אתה אוכל בבוקר? כלום יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? שנה מעל איזה צבע שיער יש לך? כבר שאלו כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא איזו שפה הכי יפה?אני מתה על ספרדית
ואיזו הכי מכוערת?יש הרבה שמאלני/ימני?סמלנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'?אוווו שאלה קשה
sms או לדבר באמת?תלוי עם מי ועל מה טלפון או פנים אל פנים?תלוי עם מי ועל מה איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכלללללללללללל מתמט זה השטן! מה המבחן האחרון שעשית?הבגרות האחרונה,אני לא זוכרת במה היא הייתה וכמה קיבלת בו?בכלל אני לא זוכרת באיזה צבע הארון בחדר שלך?עץ
יש לך חדר לבד?דה אתה בתנועת נוער?לא איזה?.. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?דייויד איזה חברה הפלא' שלך?אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?כמו כיסא מחשב?! באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?לא זוכרת
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?אזיקים
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? יאפ איך היה השאלון? סבבה

shai lior

New member
עונה:)

פרטים אישיים: שם:שי ליאור גיל:14.4 מזל:אריה מידת נעליים:40-41 גובה:170 בערך מוצא:אשכנזיה חיות מחמד: כלב-ארתור,חתולה-קליל, חתולה-לולו אחים:אח ושתי אחיות צבע שיער:חום אורך שיער:עד הכתפיים צבעת פעם את השיער? לא ולא באיזה צבע?. כיתה: ט' מצליח בבית ספר? בזמן האחרון כן אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדיגדוגים? של אבא כן מאמין באלוהים? לא יש לך גשר? כן למטה יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא ממה אתה הכי פוחד? תאונות, תחתית הים שלא רואים, נשק, שיכורים לא מוכרים, אלימות אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? מה הייתי רוצה שיקרה לי עם... דברים אהובים: טעם גלידה אהוב:שוקולד עוגיות פרי אהוב: מנגו ממתק: שוקולד שיעור: היסטוריה חג: ראש השנה היום הכי אהוב בשבוע:רביעי חודש אהוב:כמובן שאוגוסט ריח: וניל, תפוח, לבנד רעש:מוזיקה טעם: ... מספר:איו ספר: רודף העפיפונים, כמו גחלליות, המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה, סדרת ארי פוטר ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו: כן רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אכן כן התגעגעת למישהו? ברור האם אי פעם... ניסית דיאטה? כן ביקרת בארץ אחרת? כן נשארת ער כל הלילה? אכן כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? בגיל 10 אולי שברת עצם? לא פחדת מהחושך? הרבה פעמים היית בבית חולים(לא לצורכי ביקור)? כן:( עשו לך תפרים? כן נרדמת בשיעור? ברור שנאת את עצמך? כן רצית להרוג מישהו? שאלה טובה..נראה לי שכן נפלת מכיסא? כן האם אתה אוכל עם הידיים? ברור הכי טעים מה מרגיע אותך? מוזיקה מה מרגש אותך? אבא,אהבה האם אתה מאמין שאוכל טוב יכול לשמח לב אדם? כן כן מה יקרה כשלא יהיה יותר שוקולד בעולם? יהיה טוב שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות מה צבע המגבת שלך? היום? ירוק. מה אתה אוכל בבוקר? לא תמיד אוכלת. ואם כן אז קורנפלקס יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בגיל שלי ממש? לא.. איזה צבע שיער יש לך? כבר שאלתם..אבל לא חשוב..חום כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזו שפה הכי יפה?ספרדית ואיזו הכי מכוערת:רוסית שמאלני/ימני? ימנית..אם הבנתי את השאלה..כאילו ביד(סליחה על הבורות) דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? גם וגם טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים. רק שאני לא מממשת את זה:p איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכול מה המבחן האחרון שעשית? אמ..מתמטיקה וכמה קיבלת בו? 100 יוא אני מלכה באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום בהיר..עץ יש לך חדר לבד? כן כן אתה בתנועת נוער? לא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? לפני שעה איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו'): נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כיסאי מאוד. מזאת השאלה הזאת?:) באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? חום מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא איך היה השאלון? נחמד מאוד יום טוב:)

אני אני אני!!!!!!!!!!!!!

פרטים אישיים: שם:נופר גיל: 17.8 מזל: שור שולטטטטט מידת נעליים: 39 גובה: 159 כן גמדה... מוצא: אשכנזיה, בערך... חיות מחמד: לצערי הרב אין... לא כולל את אח שלי אחים: 2 אחיות גלודות ואח אחד קטן צבע שיער: משתנה, כיום חום בהיר/בלונד כהה אורך שיער: בינוי, איך מתארים את זה? צבעת פעם את השיער? כן... באיזה צבע? בלונד, חום אדמוני וחום כיתה: י"ב סוף סוף!!! מצליח בבית ספר? דיי אתה בן אדם של לילה או של יום? אם הייתי יכולה לישון כל היום הייתי הופכת לטיפוס של לילה... רגיש לדיגדוגים? מאוד, מי שמדגדג אותי חוטף מכות... ראו הוזהרתם! מאמין באלוהים? לא ממש... יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן, בלי נדר אחרי בצבא אני עושה ניתוח! ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתוך החדר שלי לראת בדיוק מי נכנס אלי ולמה... על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על מה שאני יעשה השבוע דברים אהובים: טעם גלידה אהוב: ריבת חלב פרי אהוב: תפוז, בננה, תפוח, יש הרבה.. תותים, ענבים... ממתק: שוקולד, קרמל, כל מה שמתוק שיעור: רדיו!!! חג: פסח (אבל בלי המתות, טוב?) היום הכי אהוב בשבוע: שישישבת חודש אהוב: אפריל כאילו דה... ריח: לימון ולילך רעש:מוזיקה? טעם: חמוץ מספר: 7 ספר: וואו יש הרבה.... אחות קטנה של רם אורן... ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא ממש חיבקת מישהו: בטח, חברות שלי הורים שלי אח שלי... רבת עם חבר: חלילה... בכית: לא, אבל לפני יומיים בכיתי. צחקת: ברור.... גרמת למישהו לצחוק: כן.... קנית משהו? פלא חדש!!!!!!!!! הסתפרת? לא, אבל אני ממש שוקלת לעשות את זה בקרוב... הרגשת טיפש? תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן... משפחה חברות... התגעגעת למישהו? שוב, לפני יומיים. האם אי פעם... ניסית דיאטה? לא, ניסיתי דיאטות!!! והרבה.... ביקרת בארץ אחרת? לא, אלא אם כן מחשיבים את אילת... נשארת ער כל הלילה? ברור, מלא פעמים... דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? לא אני זורקת אותם לארון כי אין לי מיטה יש לי מזרון מאגניב על הרצפה שברת עצם? חלילה... פחדת מהחושך? ברור... פעם ישנתי אצל חברה שלי ובגלל שהם לא היו רגילים לישון עם אור קטן, חזרתי הביתה. היית בבית חולים(לא לצורכי ביקור)? כן... עשו לך תפרים? חלילה, מה זה האיחולים האלה? נרדמת בשיעור? לא ממש, רק חצי כזה שנאת את עצמך? וואו, הרבה... רצית להרוג מישהו? כן, הרבה פעמים. נפלת מכיסא? כן, רק ביום שני זה קרה... חחחחחח.... האם אתה אוכל עם הידיים? ברור, ברברית עד הסוף... אבל אחרת איך אוכלים חומוס? מה מרגיע אותך? מוזיקה טובה, לבכות, התעמלות. מה מרגש אותך? הופעות, זכרונות, שיחות עמוקות, סרטים. האם אתה מאמין שאוכל טוב יכול לשמח לב אדם? כן... בהחלט... מה יקרה כשלא יהיה יותר שוקולד בעולם? זה יהיה עצוב, אבל עדיין יהיה סטייק? שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? דה... אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?גם וגם... מה צבע המגבת שלך? יש לי 2 אחת ורודה ואחת לבנה מה אתה אוכל בבוקר? כריות עם חלב... שולט ביותר יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן הפרש של 10 ימים... איזה צבע שיער יש לך? כבר שאלתם את זה! כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא, לפחות לא זוכרת... איזו שפה הכי יפה? ספרדית ואיזו הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? ימני דתי/חילוני/מסורתי וכו'?חילוני sms או לדבר באמת?תלוי על מה... טלפון או פנים אל פנים?שוב תלוי איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? איזה נושא הוא הכי חלא מגעיל? מה המבחן האחרון שעשית? מגן באנלית, על הפנים! וכמה קיבלת בו? על הפנים 67 מזל שיש עוד אחד באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום וכחול יש לך חדר לבד?כן, יש לי אפילו קומה לבד... אתה בתנועת נוער? לא איזה? אמרתי לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?לא יודעת החלפתי היום פלא איזה חברה הפלא' שלך?אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') היום החלפתי לסוני אריקסון, עד היום היה לי תמיד נוקיה... איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? לבן ומגעיל מהמרפסת באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כחול ירוק צהוב... באמת אני צריכה להחליף אותו... מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? דיסקים כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא איך היה השאלון? ארוך

עדי הארת את עיני...

אלוהים ישמור (בלי שום כוונה נסתרת) גם אני לא שמתי לב שכתוב שמאלני או ימני מבחינת דעות... אני שמאלנית, בערך... מה שבטוח זה שאני לא ימנית... וואו, אני מרגישה רע רק מעצם המחשבה...

חחח עונה!!!

וואו ראנץ'... מזל שאמרת לי להיכנסססס אני מתה על שאלונים!!! הוא ממש ארוךךךךך אבל נחמדיש ביותר!!! *מי גנב ממני את שולחן 3???** פרטים אישיים: שם: עדי ליבי פסקל גיל: 16 ותשעה חודשים (ו-28 ימים) מזל: דגים מידת נעליים: 37-36 גובה: משהו בין 1.48 ל- 1.52 מוצא: חיחי אמממ אשכנזיה (חצי ארגנטינאית חצי רומנייה) אבללל ישראליתת חיחי! חיות מחמד: כלבה מתוקה בשם קיטי!!! אחים: אין לי...!!! צבע שיער: זה לא מוגדר... יש לי הרבה צבעים... חום, חמרה, שחור, בלונד, בלונד אפרוח (בקרוב יהיה גם צבע כסף) אורך שיער: קצת אחרי הכתפיים ומדורג. צבעת פעם את השיער? אני כל הזמן צובעת אותו... חיחיחי זה כבר נהפך לתחביב- אני משחקת עם הצבעים! באיזה צבע? פעם ראשונה עשיתי גוונים בצבע שמש, אחר כך לחום-אדום כל השיער, פעם ראשונה שצבעתי... מאז אני כבר לא זוכרת... כיתה: י"א מצליח בבית ספר? אלחמדלילה כן!! טפו, טפו, טפו. אתה בן אדם של לילה או של יום? של לילה...!!! ושל שקיעה וזריחה! חיחי רגיש לדיגדוגים? מ-א-ו-ד!!! מאמין באלוהים? לא, אני מאמינה ביהוה...סתם סתם אני לא מאמינה, אבל אני מאוד יהודיה במהותי! זה ממש מסובך להסביר וזה דיי לא מובן, אני יודעת, אבל ככה זה! יש לך גשר? לא, וגם לא היה לי! אלחמשלילה יש לי שיניים טובות, טפו, טפו ,טפו. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא ממה אתה הכי פוחד? ממוות וגם מבדידות! אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב, שיהיה לי לביטחון! על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? אמממ על היום שהיה או על החומר של המבחן שיש לי בבוקר, או סתם מדמיינת לי דברים... אני הכי חולמנית בעולם! דברים אהובים: טעם גלידה אהוב: ריבת חלב פרי אהוב: תות שדה ועוד כמה... ממתק: שוקולדדדדד (יאמי) שיעור: לשון, הסטוריה, תנ"ך, ספרדית, מדעי המדינה, סוציולוגיה, ספרות... נוו כל המקצועות ההומנים (למרות שלשון והסטוריה אני לא לומדת) חג: פורים- הכי מזניב! היום הכי אהוב בשבוע: שישי חודש אהוב: מרץ (בגלל יום ההולדת שלי) ריח: של הבשמים שלי חיחיחי ויש לי הרבה! וגם של גשם ושל אוכל טעיםםם!! חיחיחי רעש: לא יודעתתת אני שונאת רעש של אזעקות ושל כל מיני מכונות מרגיזות! רעש נחמד... אמממ של ברקים ורעמיםםם חיחיחי טעם: של דברים טעימיםםם חיחיחי מספר: 13 ו- 1389---> מספרי המזל היקרים שלי!!!! ספר: כל הספרים הקלאסיים- נשים קטנות, האסופית... ועוד כל מיני ספרים שאני ממש ממש אוהבת... גם ספרי ילדים ששמורים אצלי למזכרת!

ranch22

New member
עונה...

פרטים אישיים: שם:רינת גיל:16 ועוד מעט 8 חודשים... מזל: שור!!!(יש פה מלא שוורים) מידת נעליים: 38-41 תלוי במה.. גובה: 1.65 בערך מוצא: אני 8 דורות בארץ כך שאני פשוט צברית גאה!! חיות מחמד: סנאו-הכלבה שלי..(שלג באנגלית כי היא לבנה..) והיה לי 31 כלבים עד עכשיו ויש גם את שני דגי הזהב בחדר של"ח(חירות,את יודעת מה זה חח) אחים: שתי אחיות גדולות... צבע שיער: שטני-חום הוא משתנה כל יום נראה לי חח אורך שיער: ממ...קצת אחרי הכתפיים,נראה לי חח צבעת פעם את השיער? לא... באיזה צבע? לא! כיתה:יא' מצליח בבית ספר? ב"ה,נראה לי שכן... אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי במצב רוח רגיש לדיגדוגים? תלוי של מי... מאמין באלוהים? כן,("אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמיים") יש לך גשר? לא... יש לך משקפיים\עדשות מגעלא...? ממה אתה הכי פוחד? נחשים?לא יודעת... אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בשמיים,בין העננים ומסתכלת על כל העולם...או שהם פשוט יהיו ניידות.. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על מי שעבר עליי במשך היום או על מחר...או על אנשים מסויימים. דברים אהובים: טעם גלידה אהוב: שוקולד או וניל עם עוגיות שוקולד... פרי אהוב: משתנה...כל פעם משהו אחר... ממתק: גם משתנה... שיעור: תנ"ך(אררר),הסטוריה,ספרות,מחשבת... חג: יום העצמאות,נחשב??ובעצם את כולם... היום הכי אהוב בשבוע: שלישי ושבת למרות שכל פעם זה משתנה בהתאם למה שקורה לי באותו יום...(כן,בהחלט,לפעמים אני לא החלטית חחח סתם...) חודש אהוב: אייר,מאי(לעילגים מביניכם,סתם...) ריח: אני יודעת להגיד את זה בשפה אחרת...זה כמו ריח של עץ,של כותנה או של בגד ששוכב הרבה זמן במחסנים...ריח של חדש...משהו כזה. רעש:מוזיקה ואנשים ומטוסים... טעם: מממ...לא יודעת.. מספר:2,22,12 =] ספר: "קול קורא בחשיכה","עומדים בטור","הארי פוטר" יש מלאאאא ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו: בערך... רבת עם חבר: כן/לא...אני עדיין לא יודעת איך הצד השני לקח את מה שאמרתי.למרות שנראה לי שהוא/היא נפגע/ה. בכית: לא.מאז יוני בעצם. צחקת: אתם לא יודעים עד כמה...(אני צוחקת יותר מידי..חח) גרמת למישהו לצחוק:גם יותר מידי....(אני אוהבת להצחיק!!) קנית משהו? לא.. הסתפרת? לא... הרגשת טיפש? לא שזכור לי... דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן,אפשר לומר. התגעגעת למישהו? כן. האם אי פעם... ניסית דיאטה? לא. ביקרת בארץ אחרת? כן...צרפת. נשארת ער כל הלילה? בטח(אחת מהאהבות שלי) דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? לא,אין מקום לדחוף מתחת. שברת עצם? לא...בעצם נראה לי את הזרת ברגל אבל טפלתי בזה בעצמי כך שאני לא יודעת אם זה היה שבר.. פחדת מהחושך? לפעמים... היית בבית חולים(לא לצורכי ביקור)? כן,אל תזכירו לי... עשו לך תפרים?פעמיים... נרדמת בשיעור? לא...(אני חרשנית חח) שנאת את עצמך?נראה לי שכן... רצית להרוג מישהו? אהא,מודה באשמה. נפלת מכיסא? נראה לי...הגיוני?לא? האם אתה אוכל עם הידיים?רק דברים מסויימים מה מרגיע אותך?רק להסתכל החוצה...ומוזיקה לפעמים... מה מרגש אותך?הרבה דברים..אבל אני לא בוכה מדברים כאלה חח האם אתה מאמין שאוכל טוב יכול לשמח לב אדם?תלוי באדם. מה יקרה כשלא יהיה יותר שוקולד בעולם?לא יהיה פרסום לפרה...אולי יחלקו עליה פליירים? שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? לא בכל שאלון....כמעט... אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות וגם לקרוא. מה צבע המגבת שלך?צהוב!!!!=] מה אתה אוכל בבוקר? חומוס..ב10 זה נחשב? יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא..."בדד אלך..." איזה צבע שיער יש לך? שאלת כבר!אתה חוזר על עצמך,אנא המשך.חח(משפט של פסיכולוגים) כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא... איזו שפה הכי יפה?עברית ו...יידיש =] ואיזו הכי מכוערת?ערבית וגרמנית שמאלני/ימני?ימנית(גם ביד וגם בדיעות) דתי/חילוני/מסורתי וכו'?דתיה. sms או לדבר באמת?תלוי בשיחה ובאדם. טלפון או פנים אל פנים?שוב..תלוי בשיחה ובאדם. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אלגברה ופונקציות...וסדרה הנדסית וטריגו,מלא. מה המבחן האחרון שעשית?מתמטיקה וכמה קיבלת בו?עדיין לא החזירו...אבל הלך ב"ה,טוב. באיזה צבע הארון בחדר שלך?לבן יש לך חדר לבד?כן. אתה בתנועת נוער?הייתי בבנ"ע...פעם...היום אני ב"יחדיו" שבע"ה תהיה תנועת נוער... איזה?ראה למעלה. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?שניה,אבדתי אותו,אה מצאתי-מג'ק(יעקב). איזה חברה הפלא' שלך?סלקום. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו'):נוקיה.. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?אני יושבת על המיטה(יש לי מחשב נייד) באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?צהוב!!!=] מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?כסף.. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן. איך היה השאלון? ארוןך ונחמד אין עוד שאלות?זהו? =]

Hilla17

New member
עונה :]

פרטים אישיים: שם:הילה גיל:באפריל 17 מזל: טלה מידת נעליים: 37 גובה: 1ץ55 (כן,כן...נמוכה למדי..) מוצא: תימניה ועירקית חיות מחמד:אין אחים: 2 גדולים ממני צבע שיער: ממ חום -אדום אורך שיער: בגלל שיש לי תלתלים אז עד הכתפיים אבל הוא ארוך יותר.. צבעת פעם את השיער?כן הרבה פעמים.. באיזה צבע? כל פעם סוג אחר של אדום כיתה:י"א מצליח בבית ספר? לא יודעת אתה בן אדם של לילה או של יום? יום.. יש לי בעיה של עייפות.. רגיש לדיגדוגים? מאוד! יש לך גשר? נופ יש לך משקפיים\עדשות מגע?כן ממה אתה הכי פוחד? לא להיות נאהבת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מסתפקת במה שיש.. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על הכל.. אני הכי אוהבת את הזמן לפני שהולכים לישון.. דברים אהובים: טעם גלידה אהוב:ריבת חלב פרי אהוב:אפרסק ובננה ממתק: שוקולד!! שיעור:אין כזה.. חג:פורים היום הכי אהוב בשבוע:שבת חודש אהוב: אפריל ריח: לא מסריח.. חח רעש:לא אוהבת רעש בכלל... טעם:מתוק! מספר:ממ לא יודעת.. ספר:קשה להחליט ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו: לא רבת עם חבר:לא בכית:לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:ממ לא יודעת.. קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם... ניסית דיאטה? כן ביקרת בארץ אחרת? כן נשארת ער כל הלילה? כן :] דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? בטחח שברת עצם? לא פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים(לא לצורכי ביקור)? כן כשהייתי בת 4 עשו לך תפרים? לא נרדמת בשיעור? לא שנאת את עצמך? כן קצת.. רצית להרוג מישהו? לא נפלת מכיסא? כן האם אתה אוכל עם הידיים? תלוי מה.. מה מרגיע אותך? מוזיקה מה מרגש אותך? הרבה דברים.. אני בנאדם רגשן.. חח האם אתה מאמין שאוכל טוב יכול לשמח לב אדם? ברור.. מה יקרה כשלא יהיה יותר שוקולד בעולם? אנשים ישתגעווו שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? ממ זה די השאלון הראשון שלי אז לא..חח אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לקרוא.. מה צבע המגבת שלך? כלמיני.. זה משתנה מה אתה אוכל בבוקר? עוגיות עם התה יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? יש לי אחת שקטנה ממני בשנה איזה צבע שיער יש לך? חום-אדום.. (עכשיו אני שמה לב שהשאלות חוזרות על עצמן... חח) כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזו שפה הכי יפה? עברית ואיזו הכי מכוערת? אני לא כ"כ אוהבת גרמנית.. שמאלני/ימני? לא גישבתי דעה עדיין דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? שניהם טלפון או פנים אל פנים? שניהם, תלוי בסיטואציה איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הנושא עצמו!!! שונאת מתמטיקה!!! מה המבחן האחרון שעשית? הסטוריה וכמה קיבלת בו? לא יודעת עדיין באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? כן אתה בתנועת נוער? לא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מחברה שלי איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול מסתובב כזה באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כתום מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? דיסק של אוהד חיטמן!!
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן איך היה השאלון? נחמד נחמד :]

חחחחח נירררר

יש לי תמונות שמוכיחות שאתה ממש ממש ממש ממש לא 1.26!!!! חה חה חה אני יותר נמוכה!!! יום ראשון- גמדה יום שני- גמדה יום שלישי - גמדה יום רביעי- גמדה יום חמישי- גמדה יום שישי- גמדה יום שבת- גמדה אנייי הכיייייייייייייייי נמוכהההה ובלי שטויות!! ואף פעם לא מאוחר לשום דבר, זכור את זה!!!!!!!

ranch22

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא שינית את המקור תגידי??? "גמדים שולטים"!!!

ראסמיייי

אבל בדיחות פרטיות זה סושיייייייי **אסף אשתר הוא אדם יקר** חחחחחח עזבווו אני הזויה עכשיוווווו

herut123

New member
עכשיו אני :)

פרטים אישיים: שם: חרות גיל: 13 מזל: קשת מידת נעליים: 38.5 גובה: 1.57 אולי מוצא: חצי תימניה וחצי רומניה חיות מחמד: כלב אחים: אחד בן 10 צבע שיער: שחור אורך שיער: קצת יותר מהכתפיים צבעת פעם את השיער? לאאא באיזה צבע? אממ לא כיתה: ח' מצליח בבית ספר? לא כל כך =\ אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדיגדוגים? חח כן אבל לא עד כדי כך מאמין באלוהים? כן בטח יש לך גשר? חח כן יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא ממה אתה הכי פוחד? את האמת מהכל אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על העיניים שיש לי על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? או על מה שהיה היום או על משהו שהייתי רוצה שהיה היום, שיהיה דברים אהובים: טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: תפוח חמוץ ממתק: שוקולדדד שיעור: ספרות חג: שבועות (אני ממש אוהבת גבינות) היום הכי אהוב בשבוע: ראשון חודש אהוב: דצמבר ריח: מתוק רעש: לא אוהבת טעם: חמוץ ומתוק אבל לא כל כך מתוק מספר: 6 ו2 ספר: המוןןן אבל "האי ברחוב הציפורים" "המכשפה מרחוב מלצ'ט 3" ועוד.. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא ממש חיבקת מישהו: כן כשחזרתי רבת עם חבר: לא בכית: אני חושבת שלא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: חח כן מאוד קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? חח כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם... ניסית דיאטה? לא אני לא ממש צריכה, אבל לאכול בריא ברור, תמיד ביקרת בארץ אחרת? לא נשארת ער כל הלילה? כן פעם דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? חח אין לי חור מתחת למיטה
שברת עצם? לא פחדת מהחושך? לפעמים היית בבית חולים(לא לצורכי ביקור)? כשהייתי קטנה כן עשו לך תפרים? כן נרדמת בשיעור? לא, כמעט שנאת את עצמך? לפעמים כן רצית להרוג מישהו? לא להגזים נפלת מכיסא? חח אני מתארת לעצמי שכן האם אתה אוכל עם הידיים? הכי טעים! לא?
מה מרגיע אותך? שקט מה מרגש אותך? שיר עצוב האם אתה מאמין שאוכל טוב יכול לשמח לב אדם? לא אבל הוא יכול להשביע אותו (מה הרגע אמרתי?) מה יקרה כשלא יהיה יותר שוקולד בעולם? אני אחפש אותו בכל מקום אפשרי שיש שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? את האמת לא אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות חח מה צבע המגבת שלך? כל פעם מגבת אחרת אבל הכי שלי צבעונית כזאת אני הכי אוהבת אותה מה אתה אוכל בבוקר? קורנפלקס סובין או קוואקר יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בת דודה שנה מעלי ויש לי בן דוד בגיל שלי איזה צבע שיער יש לך? שחור (טוב את זה שאלת) כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חח יש לי על זה שיר וואי, ואולי איזו שפה הכי יפה? עברית ואיזו הכי מכוערת? לא מכוער אבל סינית זה כל כך לא מובן שמאלני/ימני? ימני (כותבת בימין כן?) דתי/חילוני/מסורתי וכו'? אני עוד לא ממש מחליטה אבל כשאהיה גדולה אני רוצעה להיות מסורתית sms או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? x וy כאילו, בשביל מה?? בשביל מה?!?! מה המבחן האחרון שעשית? בוחן בלשון וכמה קיבלת בו? עוד לא החזירו באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ יש לך חדר לבד? עד לפני שנה בערך לא, הוא תכלת בהיר בהיר (אפילו לא תכלת כל כך) אתה בתנועת נוער? כן בערך תנועת נוער זה בבית ספר בחינם אז לא יודעת איזה? במש"צים (רינת גם חח) ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אף אחד, אין איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') מה? לא עניתי על זה עכשיו? יאוו אני לא מבינה בזה בחיים לא היה לי פלאפון איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור חח באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? שניה אני אלך לבדוק... חזרתי! לבן עם נקודות קטנות כחולות מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? דיסק כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? אולי קצת אז לא אהבתי לקרוא (איזה מוזרה אני הייתי) איך היה השאלון? נחמד מאודדד :)

למעלה