כפר המוזיקה

niranat

New member
../images/Emo32.gifכפר המוזיקה ../images/Emo79.gif

אתם הולכים? לאיזה הופעות? ואיך השגתם את הכרטיס? [אספתם פקקים או קניתם? ובכמה?] מכרתם כרטיסים? לאיזה הופעות ובכמה?

purple rain2

New member
בשנתיים הקודמות הלכתי

בשנה הראשונה (שזו גם הייתה הפעם הראשונה של הכפר) הלכתי לגמר כוכב נולד. שנה שעברה הלכתי גם לגמר וגם להופעה של משינה, היה מעולה!
השנה לצערי אני לא הולכת
כי אני טסה לחו"ל ב-15, ב-13 וב-14 יש לי הופעות אז אני לא יכולה ללכת, מה שמשאיר לי רק את ה-11 וה-12 כתאריכים אפשריים אבל אני לא אוהבת את ההופעות באותם ימים אז...

בר2י

New member
את מתכוונת לחודש אוגוסט נכון?

ואני חוזרת מפולין יום אחרי שאת טסה לחו"ל.. אגב,לאן את טסה?

purple rain2

New member
מה פתאום, השנה זה ביולי../images/Emo70.gif

בשנתיים הקודמות זה היה באוגוסט. מתי את טסה?

../images/Emo42.gif ברוררררר

בעיקרון התכנון הוא ללכת לכל ההופעות. ופשוט להתמקם שם כמה ימים
אבל בטוח בטוח תראו אותי.. אביב, עברי, מוקי, משינה. אספתי 250 פקקים

purple rain2

New member
את יודעת שכל הכרטיסים אזלו?

גאד זה נהיה מטורף, הספסרות הזאת כבר עוברת כל גבוע
ושנה שעברה באמת הייתי יומיים רצוף, דווקא היה נחמד

niranat

New member
זה באמת מטורף!!! ../images/Emo178.gif

אני לא אספתי פקקים ואנשים ניסו למכור לי כרטיסים במחירים מטורפים! מישהו ניסה למכור לי כרטיס להופעה של היהודים ב-80 שקל.. כאילו מה נסגר, כולה אספת פקקים מהרצפה!!! בסוף השגתי ב-40 שזה גם המון שנה הבאה נראה לי אני גם הולכת לאסוף פקקים, אנשים עושים מזה כסף כל כך טוב!

purple rain2

New member
טוב הגזמות!../images/Emo6.gif

80 זה עוד זיל הזול, יש כאלה בלי בושה שמנסים למכור ב-100 ואף יותר, טוב שלא

1Foxy Lady1

New member
לא קשו לכפר המוזיקה אבל צריכה עזרה

גילית שלא נשלח לי מסר כשמגיבים לי להודעות, בניגוד למה שהיה עד עכשיו, ואני לא מוצאת איך לשנות את זה... בבקשה שמישהי תדריך אותי..(חחח...איזו התקשות)

purple rain2

New member
פשוט מאוד:

קודם כל כדי לקבל מסר את צריכה לכתוב הודעה רגילה, ולא דרך התגובה המקוצרת. כשאת לוחצת על "הוספת תגובה", מתחת לחלון של ההודעה (איפה שאת כותבת) יש שלוש אופציות: "ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו" " " מסר " " " " " " הודעת SMS " " " " אז פשוט תסמני ב-
את הבוקס השני, וזה נשמר (לא צריך לסמן כל פעם)

למעלה