כרתים חו"ל ושאר ירקות

../images/Emo32.gif כרתים חו"ל ושאר ירקות

טוב לא ממש אוף טופיק, אבל מי היה פה בכרתים? יש המלצות? ומה שיותר חשוב, מה לקחת לבר? קודם כל מזג האויר בוגד בנו, חשבתי שנלך לרבוץ בחוף ומסתבר שיהיה ממש קר. למרות שכבר נסענו עם בר, היא הייתה יותר קטנה. עכשיו מבחינת צעצועים זה יותר בעייתי - רעשנים למינהם כבר לא ממש תופסים... אז מה כדאי "לסחוב" לה? ואולי למישהי יש רשימת נסיעה מסודרת (את שלי זרקתי בטפשותי) תודה

ושכחתי לשאול - מנשא גב-

חשבתי להקל עלינו קצת ולקנות מנשא גב, כרגע זה או הבייבי בורן שכבד ומתחיל להיות קטן, או התינוכיס (מאולתר) בו אני לא שולטת, או אינידאני שעכשיו קיבלתי מחברה ודי כבד לי. ואז גיליתי שהמנשאים הטובים די יקרים 400 ש"ח ומעלה. חבל לי על ההוצאה כי אני לא צופה שהוא יהיה ממש שימושי, ואמרו לי שיש ברב קט גם כאלה ב 150 ש"ח. מכירות? כדאי?

zevlib

New member
מנשא גב

יש לי ילדה בגיל 4 חודשיים והרבה פעמיים אני הולך עם מנשא ובכיף. המנשא מתאים ללכת איתו על הבטן או על הגב. עלות: כ 180 ש"ח. חנות: פינוקיו (וויצמן 3 בנתניה) 8344264-09 חג שמח וכשר זאב וליאורה

נשמע מצויין רק שנתניה זה קצת רחוק.

אשמח לקבל את שם המנשא בתקווה שמחר אספיק לעשות סיבוב מנשאים קצר (היום.. אל תשאלו...)

michal@gal

Active member
מנהל
היינו בכרתים

והמסקנה העיקרית שלי היא שזה מקום בשביל לעשות בעיקר סטלבט. כדאי לנסוע לאיזה כפר ציורי בהרים, לבזבז שם חצי יום, לקנות קצת מזכרות טפשיות, ובעיקר לנוח. למה את מתכוונת ברשימת נסיעות? ממש מה צריך לקחת? (חיתולים, מגבונים, עזרה ראשונה וכו´) או המלצות על צעצועים לקטנה? מנשא גב, לנו יש את המנשא הכי פשוט של JERRY ואנחנו מאד מרוצים.

כי שאלת בקשר למנשא הגב. לנו יש את

של אינפנטינו והוא נהדר (לא המנשא למשקל הכי נמוך - אלא זה שאחריו).

ליאתי-איזה כייף לכם..../images/Emo41.gif

טוב..לא נסענו לחו"ל אבל נסיעות של יומיים היו.. מנשא לא מוצלח אצלינו כי עמית לא אוהב...:- אז אין לי כ"כ עיצות.. ובאשר לרשימה: תעסוקה לטיסה/נסיעה-משחקים,בובה אהובה..אני לקחתי לעמית דיסק מן עם דיסקים אהובים..והוא נורא התלהב.. בגדים חמים/בגדים קצרים-לפי מזג האויר כובע טיטולים מגבונים משחה לטוסיק סינר חיתול בד חלוק מגבת מצעים שבר רגילה אליהם ושמיכה..(אצלינו זה חשוב להרדמה!) סימילאק/גרברים/ושאר אוכל.. שתהיה נסיעה נעימה ובטוחה!

למעלה