כשיש שירשורים ארוכים

../images/Emo32.gif כשיש שירשורים ארוכים

כאלה עם הרבה מדרגות, כשהודעה ותגובה נהיות מאוד רחוקות זו מזו, איך אתם יודעים לאיזו הודעה עונה תגובה מסויימת? (אני מקווה שהשאלה שלי מובנת)

סאביבית

New member
תשובה

אם הולכים על צפיה של 'הסתרת תגובות' (זה עם המספרים בסוגריים) , אפשר לסגור תתי שרשורים וככה לראות רק את התגובות של ההודעה הספציפית.

גנגי

New member
טוב תתי אותה לך

מתתי אותה לתתי שרשורים. "תת-" לא מתרבה בעברית (אולי עם פרוץ אופנת השיבוטים זה ישתנה, אבל בינתיים זה ככה). ~ברחל בתך הקטנה~

אלי ו.

New member
השיטה שלי

אני מניח את הסמן על העיגול שלצד התגובה, ובעזרת כפתור הגלגול (בלי להזיז את העכבר!) מגלגל את המסך למעלה. העיגולים לצד כל התגובות יעברו דרך הסמן או משמאל לו, וההודעה תהיה הראשונה שמתחילה מימין לסמן.

זה

גם מה שאני עושה, ועליתי על זה רק לאחרונה. בגלל שאף אחד לא דיבר על זה אף פעם, חשבתי שיש איזה פיתרון מובן מאליו שכולם מכירים...

כנף

New member
אם אין גלגלת, אפשר לגלול בעזרת החץ.

יש ללחוץ תחילה עם העכבר על מקום ריק כלשהו בעמוד (כל מקום שאינו שדה טקסט או קישור), ורק אחר-כך להשתמש בחיצים.

מוגג

New member
../images/Emo1.gif חלומות זדוניים

מה הם לא יודעים שבעברית לא נוחרים בזיד? ~נוחר בבוזזזזזזזז~

כנף

New member
למהמה, איננו יהודים טובים? (Z'ידים)

אתה חושב שיש לשינהעברית איזה קשר לזבובים?

ailag

New member
עברי דבר עברית

ונחור כך: חח, חחח, ח. *גליה מתעלמת לחתולין מ"חחח" כביטוי לצחוק. אולי צחוק של מישהו שנחנק. או נוחר:)* לילה אור.

נצלש: טיפ נוסף

הכתבות במרשתת הרבה פעמים מופיעות בפונט קטן ולא נוח. כדי לקרוא אני מעתיק אותן לתוך NOTEPAD ושם אני משתמש בפונט אריאל-18-BOLD שהוא מאד נוח לקריאה.

למעלה