כשר לפסח

d a n 6

New member
יפתי,הראו אותך אתמול אצל פינס ../images/Emo13.gif

הראו אותך ואת מייקל באוקראינה אבל זה היה ממש קצר הם שומרים את זה לספיישל שישודר רק ביום העצמאות בעעע

1danidin11

New member
שאלה ליפתי...

יפתי,איפה צילמת את הקליפ של הלילה יעבור? הכוונה לבית שמוצג בהתחלה... ומי זו האישה שאתה כ"כ רוצה בקליפ...?

איך את האשה שם אם אני האשה שם..

סתם לע... אני מי שבתמונה שבקישור שאיילת שמה בחתימה שלה חחחחחח

האא יופי...לא יהיה לי משעמם..

חחח איזה מעצבן זה אני מוצאת את עצמי מסדרת את המיטה שומעת שירים וחושבת על כל מיני שטויות ועל השאלה אם.............הייתי עושה ככה או מה אני אעשה בבוקר וכו'

חומר חחח..הזכרת לי משו

המורה כזה אומר אתן לכם את החומר מחר(הוא התכוון לחומר למבחן) אז כל הכיתה כזה :"חומרר אה??" חחח המורה היה אדום..היה מת לצחוק והתאפקקק מסכןןן...

חח איזה כיף לך

אתמול שברתי שיאאא לא ישנתי עד 5 בבוקר התהפכתי במיטה 6541416 פעמים חח מרוב שיעמום קמתי התחלתי להמשיך את הציור חח ועכשיו הוא גמור והנה הוא::::: (זה הלב לא הכתוב, ניסית להדביק אבל לא מצאתי דבק סטיק אז עשיתי עם סלוטייפ חח) איזה באסה יצא לי מכוערר

צביקה שרייר תגבר תכיתה חחחח

איזה סיוט!!!!!! הבן אדם לפעמים יכול להיות כזה חופר הוא כזה תמיד מסביר ומסתכל כזה עמוק עמוק בעיניים של מי שמקשיב לו חח.. כזה הוא מסתכל עלי אני עושה לו כזה כן עם הראש כאילו שאני מקשיבה ושנכון מה שהוא אומר חח... אז כזה שעור אחד לא עשיתי עם הראש..הוא כזה מסביר..עוצר באמצע ועושה כזה..שחר..תעשי כן עם הראש!! אני כזה עשיתי..הוא אמר "יופי" חחחח..... גנוב זה...

חחחח דפוק לגמריייי

פעם הוא הסביר לנו איזה משהו ואמר אם אני אקרא לאיזו ילדה מהכיתנ מתחת לחלון שלה ואני אשיר לה סרנדה והאידיוט התחיל לשיר חח זה היה כזה מצחיק והילדה הסתכלה עליו כאילו הוא חייזר אבל הוא מלמד משעמםםםםםםםםם אי אפשר להקשיב לו אם תלמדי עם אמיר חבל על הזמן הוא המורה הכי טוב..

למעלה