כתבה מהארץ על בנק חלב אם שאליה רואיינתי.
D daldan New member 3/8/05 #7 משעשע ../images/Emo6.gif ככה זה התחיל, ולמי שאין כח לקרוא עד הסוף ככה זה נגמר
D daldan New member 3/8/05 #8 אופס זה השתרשר בלי ../images/Emo32.gif ואז זה נראה שתגובה לornaok - סליחה!
א אמא של עופרי וטל New member 3/8/05 #9 ../images/Emo6.gif ענק לי לא הייתה בעיה עם הייתי יודעת שהבייבי סיטר של יןלדי רואה סרטים כחולים או מסתובבת באתרי סקס. (אבל אולי בגלל שהבייבי סיטריות שלי כולן מעל גיל 20?
../images/Emo6.gif ענק לי לא הייתה בעיה עם הייתי יודעת שהבייבי סיטר של יןלדי רואה סרטים כחולים או מסתובבת באתרי סקס. (אבל אולי בגלל שהבייבי סיטריות שלי כולן מעל גיל 20?
י יעל מטיילת New member 3/8/05 #13 היא ממש יפה והצבעים מתאימים לך אני חולת שרשראות, ומסתמנת גמילה צפויה בגלל התלשן הקטן
ט טלי בארץ הלמה New member 3/8/05 #14 הכתבה יפה, אבל איפה התמונה שלך? אני רואה רק את התמונה של הדולפינה.
S sugerbabe1 New member 4/8/05 #17 היתה לי הרגשה כשקראתי את הכתבה בעיתון המודפס שזו אחת מהפורום או מפורום הנקה. כל הכבוד על היוזמה.
S sugerbabe1 New member 4/8/05 #18 ../images/Emo32.gifעל איזה ספר נסגר הדיון הבא? לא יצא לי לעקוב אחרי הדברים לאחרונה. תודה
א אלהלי New member 4/8/05 #19 ../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמטפלת מופלאה באיזור רחובות והסביבה.. חמה איכפתית חרוצה ובקיצור נהדרת.. מתפנה בספטמבר ניתן לפנות אלי במסרים.
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמטפלת מופלאה באיזור רחובות והסביבה.. חמה איכפתית חרוצה ובקיצור נהדרת.. מתפנה בספטמבר ניתן לפנות אלי במסרים.