כתבו עלי...

עינבל, איזה יופי

פן חדש מאישיותך נגלה לנו ( לי) בתור מורה בפועל ( להוראת המדעים...כמוך...) ואם לילדים קטנים וחמודים, אני חושבת הרבה על האפשרות הזאת של חינוך ביתי. רק רציתי לומר לך - קודם כל, איזה כיף לך ושאני שמחה בשבילך, וחוץ מזה- תחשבי על זה שאת באת מעולם של לימוד- הוראה, אוניברסיטה, מחקר, כך שלך יהיו את הכלים האלו לתת לילדיך ( חוץ מהמטען הגנטי המתאים לזה כמובן). לא בכל המשפחות זה כך. אם כי, אני מתארת לעצמי שאנשים שרוצים בחינוך ביתי, הם לרוב כנראה אנשים חושבים, ולא סתם כאלו שבועטים במערכת. כנראה. תודה ששיתפת אותנו.

ayaly2

New member
איזה כיף לשמוע עינבלית../images/Emo13.gif

הלוואי ואני יכולתי לעשות זאת עם ילדי...איזה כיף לילדים שלך עם אמא כזו
אני מסכימה איתך לחלוטין במיוחד עם הבעיות שיש כיום בבי"ס אני רואה את האחיינים שלי שהם בכיתות ב'-ד' ואיך שמעמיסים עליהם חומר מבלי בכלל להתעמק בו ולתת להם הסבר לפני..חבל שזה לא מה שהיה בתקופתינו. יישר כח..

הי עינבלית, היה מאוד מעניין לקרוא!

כשהייתי באוסטרליה נחשפתי לשיטת הלימוד הביתי של משפחה שהתגוררנו אצלה והיה מאוד מעניין לראות וללמוד איך הם חיים (משפחות עם 6 ילדים בגילאים שונים למשל). יש שם הרבה משפחות שמיישמות את החינוך הביתי וזה עובד! הילדים הבוגרים שפגשתי- מדהימים ואנשים לתפארת והקטנים מאוד מאוד מרוצים מהביחד המשפחתי שנוצר בשגרת היום ואין לי ספק שהם יגדלו להיות מצויינים ומאושרים גם כן. לפעמים משפחות אוסטרליות מלמדות את ילדיהן בבית כי פשוט המרחקים לבית הספר לא מאפשרים להן להביא אותם לשם אבל יש מסגרות אחרות בהן הילדים פוגשים ילדים אחרים והמשפחות שפגשתי עושות זאת בעיקר מאידיאולוגיה. אני שמחה שאתם מיישמים את השיטה בביתכם, שיהיה לכם בהצלחה!

היי עינבל אשריי הילדים שיש להם הורים כאלה....

כל עוד את נהנית וזה לא מפריע לך .....אשרייך...... האורביטל החיצוני שלי שואף להגיע לאוקטט אך קשה לי מאוד להיות אצילה שלווה ולהעניק לילדיי אנרגיות טובות
לכן אני נעזרת בחוגים ומורות פרטיות להעניק להם יותר......השאר תלוי בתא המשפחתי. נהנתי לקרוא על האידיאולוגיה שלך וסחטיין על האלקטרונים,פרוטונים.....קשר קוולנטי הם למדו??
שיהיה לך ולמשפחתך המון הצלחה ,בריאות ונחת. באהבה דבוש

שאפו עינבלית - הרבה גאווה ../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

כמי שמכיר באופן אישי את ילדייך - תלמידייך אין ספק שהתוצאות מדברות בעד עצמן!!!!!!!!!!!!!!! הוכחות טובות מהם - לא יכולות להיות

למעלה