כ' תעשי לי ילד!

חייבת להגיד..

חזרתי עכשיו מהופעה של אביתר בנאי בקיבוץ חמדיה (אי שם ליד בית שאן) ואני חייבת לציין שהיה פשוט מדהים. ומדהים זאת מילה כלכך קטנה ליד מה שזה באמת היה.. בקרוב תמונות אם תרצו לראות

0mroosh

New member
../images/Emo32.gifכ' תעשי לי ילד!

(או ילדה או מיצי או לוטרה).
-- סופ"ש נעים כולם!

טוב, הבטחתי תמונות...

ככה, זה בבלוג שלי אז יש שם גם קצת הסברים וכאלה.. פשוט תסתכלו

0mroosh

New member
אבודות והוזות? ../images/Emo9.gif

אביתר נער בר מצווה ונוע"ליסטית חצופה שכמותך לא מבינה שהוא שומר נגיעה.
, שמח שנהנת.

0mroosh

New member
אני צוחק כמובן,

בעיה שלו שהוא יצר מעריצות שמעוניינות למשש לו את הבטן.
אין צורך להצטער.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הו../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif

יש לי מספר תגובות: * התמונות מדהימות, אחת אחת
כל הכבוד לך! * הוא תמיד מרקד במתי נתנשק, ומשום מה תמיד מסריטים את השיר הזה! אנשים תגוונו....
* הפלייליסט מצחיק אותי כל פעם מחדש...אני מניחה שהבנת שאלימות זה תתחנני אלי, ואורב זה כה ציפיתי.....
* לגבי השומר נגיעה- לחברה שלי קרה דבר דומה...חבל שלא שאלת
טוב הוא בטח התרגל
*וואי ההופעה הזאת עשתה לי חשק לעוד אחת! את לא מבינה עם איזו הרגשה יצאתי אחרי ההופעה הראשונה שלו שהייתי בה.....הו
זהו, שמחה שנהנת! ועומר סליחה על הסטיה מרונה...הייתי חייבת להגיב

0mroosh

New member
נֹגה, סעי לאט. D:

חזרנו מהופעה של הדרה לוין והיה מקסים, על אף שהיה קטן ואינטימי עד כדי מחנק ושהמקום היה נראה כמו מאורת סמים מבחוץ. היא כ"כ מקסימה ונׁגה הכריזה על הדימיון שבין הגיטריסט שלה, לאייקון-
. לילה נהדר כולם, מקווה שנֹגה חייה. (לפחות הדרה לא תנהג אחרי ה90 בקבוקי יין שהיא שתתה).

שוודה

New member
אני מתה ../images/Emo122.gif

כי אני יעכשיו בשעה שמינית בשיעור ביולוגיה אחרי שהלכתי לישון ברבע לשתיים. היה נהדר במיוחד!!! הייתה לנגן השמנמן והמשופם גיטרה שעשויה מסירים עם חורים (?!) והיא הייתה לבושה כמו טינאייג'רית מהסבנטיז והייתה כה מגניבה!! חחח ובאמצע ההופעה נתקע הפקק של הבקבוק יין בפנים אז הביאו לה בקבוק חדש כיף חיים!!

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif

כן! התיכו את הסירים לגיטרה.
(הוא היה כה גרוע, כאילו, לכרות לו את האצבעות והפין ושלא ינגן לעולם
).

שוודה

New member
אבל-

הוא עשה להדרה הפתעה והוציא מקייס ענק של גיטרה שתי מפוחיות! והיא הייתה מאושרת כמו ילדה רעבה שהביאו לה בייגלה!!! והוא גם הבטיח להביא הרמוניקה להופעה הבאה חיחיחי

למעלה