לאמצע השבוע

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo32.gifלאמצע השבוע../images/Emo140.gif../images/Emo32.gif../images/Emo88.gif

כל מה שלא קשור לציפי-כאן בבקשה

ג ב ש ו ש

New member
יום טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif

תהנו...זה ניראה אחלה יום. אצלנו יש באדלויאדע[איך שלא כותבים את זה] את שירי מימון. אני אישית לא הולך אבל שיהיה...אני יהנה במקומות אחרים. בוקר טוב ויום טוב.

ממההה???????????????../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

יש את שירי המושלמת ואתה לא הולך??????????? מנה עובר עליך???!! אתה לא רואה שלמות אתה מפסיד??
לך דחוף ותשיג לי חתימה

וואי אתה יודע...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הציעו לי לבוא למסיבה שהיא תהיה בה היום בתל אביב (רחוק) מוגבל לגיל 20 עם טונות אלכהול (14) כל הלילה עד 7 בבוקר (
) אין מצב שההורים שלי יסכימו לזה
רק אני לא רואה את שירי.... נכון זה לא פייר שזמרים לא באים להופיע גם במושבים קטנים? כאילו אנחנו לא נחשבים?

ג ב ש ו ש

New member
חחח מה אני יעשה שאני לא../images/Emo88.gif

מתלהב ממנה כ"כ.. אין לי משהו נגדה,חס וחלילה אבל פשוט לא יודע כאילו לא עושה לי את זה. אם החבר'ה שיהיו איתי כ"כ ירצו ללכת לא תהיה לי ברירה כי אנחנו נהיה באיזור..

../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא להגיד לי שלא אוהבים את שירי!!! שירי מושלמת
למה היא לא מופיעה פה?

ג ב ש ו ש

New member
לשם אני בטוח הולך../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

העדלאידע היא איפה ששירי מופיעה וכל זה..הכל קרוב

ואני רצינית בקטע של החתימה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אז זה יקח לך 10 שניות.... לא תשקיע אותם בשבילי?

ג ב ש ו ש

New member
את האמת שזה קצת מסובך כי../images/Emo88.gif

כל מי שמכיר אותי,אבל כולםם יודעים שאני לא שומע שירים של שירי,לא הולך להופעות שלה ובטח שלא יבקש ממנה חתימה
אם בת דודה שלי תיקח אני יגיד לך שתביא גם לך. אני מצטער חח את לא מבינה מה זה אני ושירי מימון..סורי

אבל זה בשבילי../images/Emo189.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אתה ממש שונא אותה??? איך אפשר?!

ג ב ש ו ש

New member
מה אני יעשה,זה עניין של שנים../images/Emo88.gif

לא מתחבר אליה לא יודע למה.. כאילו כשיש לה שיר יפה אני מסוגל לשמוע פה ושם אצל אנשים שיש להם אותו אבל נדיר אם אהבתי שיר שלה או משהו כזה. זה ככה מהאודישנים של כוכב נולד
בכל זאת,אם אני אגיע לשם בזמן ותהיה אפשרות אני אשתדל להביא לך

לא../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה מה שאני בוכה עליו 50 שנה
היא אף פעם לא באה להופיע קרוב לאיפה שאני גרה (שזה מושב קטן שאף אחד לא מופיע בו...) הציעו לי לבוא היום לאיזה מסיבה שהיא תהיה בה כל הלילה אבל איך לעזאזל אני אלך למסיבה שתהיה כל הלילה עד 7 בבוקר בתל אביב ועוד זה מוגבל לגיל 20 עם טונות הלכהול ככה שלא יתנו לי להיכנס?
NO WAY אין לי איך להגיע אין לי איך להיכנס וההורים שלי בחיים לא יסכימו...

just dana

New member
באיזה איזור את גרה? אני חולה על

מירי מסיקה,ואמרתי לא אכפת לי אני חיבת לפגוש אותה, היא כבר מכירה אותי...חחחחחחחחחחחחח פעם ראשונה שאני באמת מעריצה זמר/זמרת, אני בת 23-בחיים שלי לא התאהבתי ככה, אני מכירה את בעלה את הנגנים את כולם מרוב שפגשתי אותם בהופעות.. ומירי מאמי שלי התקשרה לאחל לי מזל טוב ביום הולדת נשמה אמיתית

למעלה