לאמצע שבבווע חם

../images/Emo32.gifלאמצע שבבווע חם ../images/Emo42.gif../images/Emo3.gif

אאנשים ? שיהיה לכם המשך שבווע מדהים [: שיהיה לכולכם , בהצלחה במבחנים , בגרויות וככוול שאר הדברים[!!@] מחר יש מיצ"ב בהבעה :[ לפחחות לי אזז שיהיה בההצלחה ושככולנו נצליח בע"ה
ובהצלחה למאיה עעם הדיסק החדש שהיא מתחילה
אוהבת אותכם

nitzangro2

New member
תודה ירדנייייייי שיהייה לך בהצלחהההה ענקיתתתת

מחר אני באירוע ענקייייייייי של טניסססס..... יש משחק של שחר פאר נגד מקום 11 בעולם שכרגע שכחתי את שמה.. קיצר הולך להיות משחק אחד היפיםםםםםםםם ואני שםםם!! המאמנת שלי לוקחת אותי יאיייייייי אני אוכל להצטלם עם שחקניםםם (והם כאלה יפים השחקני טניסססס^ ^ ) ומחלקים שם מלא דבריםםםםםםםם ויש אפשרות לשחק עם אותם שחקניםםםםם (מקווה להיות טובהה...) קיצררר.... יהיה כייףףף.. אני בטוחהה.. זה מתחיל ב6, ויש סיכוי מאוד גדול שזה ישודר בטלויזיה.. אז חפשו אותי שם חהחהחה ביושש לכולםםםם ושוב, הצלחה ענקית לירדני ולליטלוש בבגרות שיש לה באנגלית!! אני מאמינה בכן אחיות שלייייייייייי קיסס

המשךך שבוע טוב לכולםםם

אני כל כך מצטערתת שעכשיו אני קצת פחות פהה זה בגלל כל הלחץ של הבגרויותת אתם לא יודעים כמה זה מעייף אני כבר מתה להיות אחריי ולהעביר איתכם פה את כל הזמן עם דיבורים על מאיוש ועם המון המון צחוקיםםם אוהבת אתכםם מלאאאאאאאא ותודה על הבהצלחה שכתבתם ליי כי מחר באמת יש לי את הבגרות בעל פה באנגלית חחחח אז שיהיה לי המון בהצלחה בעזרת השם

למעלה