לאן נעלמתם?

eris1515

New member
../images/Emo32.gif לאן נעלמתם?../images/Emo1.gif

מנצלת את ההודעה- סתם שאלון קטן
מה הדבר ההכי טוב שאח\אחות שלך עשו בשבילך השבוע?
מה הדבר ההכי רע שאח\אחות שלך עשו בשבילך השבוע?
האם יש משהו שלא ידעת על אחיך וגילת את זה דווקא השבוע?
האם חלמת על אחיך\אחותך השבוע?
האם הייתה לך ולאחיך\אחותך שיחה רצינית על משהו מסויים השבוע?
האם אחיך\אחותך פגעו בך השבוע?
למי מהאחים שלך היית הכי קרוב השבוע?-הכוונה שיצא לכם לדבר הרבה,שיצא לכם לבלות הרבה זמן ביחד...
כולכם מוזמנים לענותתת

eris1515

New member
עונה ../images/Emo9.gif

לא יודעת
לצערי-הרבה-השבוע הם שברו שיא
חחחח חוסץ מזה שאח שלי קמצן-כלום
כן-
-על אחותי
לא-עם אח שלי אי אפשר לדבר על כלום
כן
אחותי הקטנההההההההה
-בעיקרון איתה אני מסתדרת הכי טוב

זה בכלל לא הודעת אוף ../images/Emo32.gif

זה מאוד קשור לנושא הפורום, אבל בקטנה: מה הדבר ההכי טוב שאח\אחות שלך עשו בשבילך השבוע? אחותי שטורחת לחפש לי מחשב נייד בחו"ל שהוא לא יקר מידי עבורי. מה הדבר ההכי רע שאח\אחות שלך עשו בשבילך השבוע? לא היה משהו רע מידי. האם יש משהו שלא ידעת על אחיך וגילת את זה דווקא השבוע? לא האם חלמת על אחיך\אחותך השבוע? לא האם הייתה לך ולאחיך\אחותך שיחה רצינית על משהו מסויים השבוע? לא האם אחיך\אחותך פגעו בך השבוע? לא נתתי לה, אבל היא ניסתה... למי מהאחים שלך היית הכי קרוב השבוע?-הכוונה שיצא לכם לדבר הרבה,שיצא לכם לבלות הרבה זמן ביחד...לאף אחד- אין לי זמן, כל היום בלימודים...

blue skies

New member
גמני ../images/Emo98.gif

לא חושבת שהיה משהו מיוחד טוב שעשו (מנסה להזכרר, מנקה את גלגלי השיניים החלודים של המוח....) לא, לא היה שום דבר מיוחד
גם פה לא קרה משהו מיוחד, אחי (22 עוד יומיים) כמעט תמיד שהוא נמצא בבית מנסה להעליב (במילים) אבל אני לא מתייחסת ועם האחיות שלי (11, 14) יש ריבים פה ושם לא משהו יוצא דופן וחדש.
לא
לא
לא
שתי האחיות שלי, באחד הימים השבוע חזרתי הביתה יחסית מוקדים ושחקנו שלושתינו ביחד מעל שעתיים בשני משחקים חביבים (הטיסה ועושים עסקים) היה מצחיק, וביום חמישי- יום הקניות לבית, כשהיינו צריכות לסדר את הקניות במקום אז עשיו שטויות והתחילנו לצחוק בלי הפסקה (חיקיתי להן חסידה)

harar8

New member
אני

מה הדבר ההכי טוב שאח\אחות שלך עשו בשבילך השבוע? כלום מה הדבר ההכי רע שאח\אחות שלך עשו בשבילך השבוע? כלום האם חלמת על אחיך\אחותך השבוע? לא האם הייתה לך ולאחיך\אחותך שיחה רצינית על משהו מסויים השבוע? אף פעם לא הייתה לי שיחה רצינית עם אחים שלי האם אחיך\אחותך פגעו בך השבוע? לא למי מהאחים שלך היית הכי קרוב השבוע?-הכוונה שיצא לכם לדבר הרבה,שיצא לכם לבלות הרבה זמן ביחד... לאח שלי הקטן בגלל שהוא יותר בבית בגלל שאח שלי הגדול בצבא והוא לא יצא בשישי שבת אז לא ראיתי אותו כבר שבוע. אבל לא ממש ביליתי עם אח שלי הקטן

blck angel1

New member
אני

מה הדבר ההכי טוב שאח\אחות שלך עשו בשבילך השבוע?
הלכו לישון מה הדבר ההכי רע שאח\אחות שלך עשו בשבילך השבוע?
התעוררו האם יש משהו שלא ידעת על אחיך וגילת את זה דווקא השבוע?
כן... שהוא מאד מפגר..מדאיג ככה את אמא האם חלמת על אחיך\אחותך השבוע?
כן.. זכור לי סיוט... האם הייתה לך ולאחיך\אחותך שיחה רצינית על משהו מסויים השבוע?
כן... איך אפשר לסדר את הבית מבלי להתאמץ??? האם אחיך\אחותך פגעו בך השבוע?
הדאיגו את אמא.. וזה העליב אותי למי מהאחים שלך היית הכי קרוב השבוע?-הכוונה שיצא לכם לדבר הרבה,שיצא לכם לבלות הרבה זמן ביחד...
אחותי

למעלה