לאתי שטרודל ולכל הנשואות

הילית*

New member
../images/Emo32.gif לאתי שטרודל ולכל הנשואות

בהמשך לדיון שהתנהל פה השבוע בנושא טים טאם- היה לי העונג אתמול לטעום מהדבר המטמטם הזה....וזה משהו ולא סתם זה רק לנשואות כי זה כ"כ טעים שכל מי שלפני החתונה עלולה לא להיכנס לשמלה.... שמעתי שזה נמכר גם בחנויות של חצי חינם ובלא מעט פיצוציות...

הילית*

New member
הי שירי, מגיע לך ולשיר ד"ש מאופירה

הייתי אצלה אתמול עם אמא שלי והיא אמרה לי ששתיכן ממש בחורות מקסימות (מה שנכון נכון !)

שירי71

New member
הי שוב

תמסרי לה דש חם חם היה לי מקסים אצלה - ממש!!! מקווה שהשבת שלך נעימה ולא גשומה מידי אגב אנחנו היום הולכים להראות להורים את התמונות (זה היה סוד שמור) סוף סוף... צפו פגיעה...

שירי71

New member
הילית, אין לי סורק

וזה מבאס אותי לאללה. ובקשר להורים, עבר בשלום (איזו הפתעה מוזרה!!!) ההורים שלי ואחים שלי לא הפסיקו לשלב את הצלמים כעת אחרי שהם ראו את כל התמונות וחצי מהוידאו... הם ראו עד כמה הם תפסו כל כך הרבה דברים ויצאו תמונות כאלה יפות. היה מוצלח!

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב הילית

תודה על הד"ש. היא באמת אשה נהדרת. זאת היתה אחת מההמלצות הטובות ביותר שקיבלתי מהפורום...

dorlim

New member
הבעיה היא כמות הקלוריות

יש בשתי אצבעות טים טאם כמות קלוריות גדולה יותר מחחפיסת שוקולד שלמה!.... (מעל 800 קלוריות) אבל זה מדליק וטעים שחבל על הזמן, ואפילו ממכר (כמעט כמו הפורום
)

dorlim

New member
Sorry, אבל בזה שאנחנו אכלנו היו

847 קלוריות לשתי אצבעות (2080 ל- 100 גר´)....
עטיפה בצבעי חום-זהב - Tim Tam Fingers

אתי@

New member
אבל בשתי אצבעות אין 100 גרם

יש הרבה פחות - החוכמה היא תמיד להסתכל גם על המשקל של החבילה

dorlim

New member
אתי חמודה, לצערי לא הבנת אותי נכון

בשתי אצבעות יש בערך 40 גרם = 847 קלוריות.... היה לי הרבה יותר קל אם היית צודקת. אני לא מרשה לדורון להכניס את זה הביתה... (וגם לא לאכול בחוץ
) . זה טעים בטירוף
אבל...

dorlim

New member
לא יודעת, אבל זה מה שהיה כתוב...

אם דורון יקנה שוב, אני מבטיחה לשמור את האריזה ולסרוק אותה... תוך כדי דיון עולה בדעתי שאולי זה לא רשום בקלוריות, אלא ביחידת מידה אחרת ואז הצדק כמובן איתך
סיקרנת אותי....

הילית*

New member
בלי לבדוק נראה לי ש- 800 קלוריות

ליחידה אחת זה ממש המון... באמת מעניין לבדוק. ולימור, כמו שאמרנו "זה לא בשבילך" עד אחרי החתונה

למעלה