לא איכפת לי!

../images/Emo32.gif לא איכפת לי!../images/Emo46.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

תשרשרו את השירשור
של ה2 הודעות שלו לשלי!!!111 אני צריכה קצת צומי!
אעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111 מכירים את זה שהלשון כואבת ושורפת ומגרת ונפוחה ואתם אפילו לא התנשקתם 4 חודשים?!!??!!?!?!?! -אם לא, אתם מנייאקים!
אע. ;[ הולכים לכרות לי את הפאקינג לשון!!!111111 זהו. זה נגמר ;[ אינלי לשון יותר. ): אהעעעע.
... ולחשוב שהאחרון שהתנשק איתי היה קאפקזי בלונדיני שלא ידע את האלףבית. ;[ זהו. סיימתי.
מיכליבלילשון.

פרקשון

New member
מיכלי!!!

מי שיכרות לך את הלשון אני כורת לו את האשכים ואם אין לו אשכים...אז באסה את תתנשקי עד הסילבסטר ואם לא עד הסילבסטר אז בסילבסטר ואם לא בסילבסטר אז אחרי הסילבסטר בטוח אני אומר לך תהיי בריאה כפרה

../images/Emo121.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח "את תתנשקי עד הסילבסטר ואם לא עד הסילבסטר אז בסילבסטר ואם לא בסילבסטר אז אחרי הסילבסטר"
מה שנכון, נכון חחח

../images/Emo121.gifאבל אבל אבל אבל אבל אבל אבל

את תתנשקי עד הסילבסטר! אם לא, אז בסילבסטר ואם גם זה לא, אז אחרי <נו 00:04 זה גם אחרי
>

;[ ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

תחשוב על זה ככה. כשאתה צוחק על המצב שלי, זה כמו שאתה צוחק על חולה סופני שיש לו רק חצי שנה לחיות. זה יגרום לך להפסיק לצחוק עלי?! ;[[ כיעור שכמותך

הלשון בסדר :) ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

ועידני, תגיד לי.. מה יהיה עם אני לא אתנשק יותר אפעם לעד?! הא?!הא?!הא?!?!?! >.<

Hezi The One

New member
מה רע בבלונדינים?!

סתם נו,רילקסP: אני מניח שעבר. אם לא,אני אנשק אותך אם זה מה שיעזורXD יהיה בסדר

אפחד. ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אבל אם באלך לכרות למישו תחיים, כרתי ל... אמ.. לודעת עוד מעט אני אגיד לך.. כשמישו יעצן אותי.
:)

למעלה