, לא הייה היום היי חברההה.. מישהו נמצא?? מי שכן, בואו נתחיל איזה דיון קטנטן על מוקי כבודו..
ב בהביבו New member 24/2/03 #1 ../images/Emo32.gif, לא הייה היום ../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif היי חברההה.. מישהו נמצא?? מי שכן, בואו נתחיל איזה דיון קטנטן על מוקי כבודו..
../images/Emo32.gif, לא הייה היום ../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif היי חברההה.. מישהו נמצא?? מי שכן, בואו נתחיל איזה דיון קטנטן על מוקי כבודו..
1 1שירן1 New member 24/2/03 #4 למה להציף?חמוד! בסך הכל רציתי לדבר עם מישהו. הייתי בעבודה והיה משעמם לי.
C choul New member 24/2/03 #7 שאלה למה מוקי הרס את המוזיקה של ילדה סוכר? עכשיו יהיו כאלה שיתווכחו שהוא לא עשה כלום וכאלה שיגידו שהוא לא הרס אבל אפשר רק לענות?
שאלה למה מוקי הרס את המוזיקה של ילדה סוכר? עכשיו יהיו כאלה שיתווכחו שהוא לא עשה כלום וכאלה שיגידו שהוא לא הרס אבל אפשר רק לענות?
C choul New member 24/2/03 #8 שאלה למה מוקי הרס את המוזיקה של ילדה סוכר? עכשיו יהיו כאלה שיתווכחו שהוא לא עשה כלום וכאלה שיגידו שהוא לא הרס אבל אפשר רק לענות?
שאלה למה מוקי הרס את המוזיקה של ילדה סוכר? עכשיו יהיו כאלה שיתווכחו שהוא לא עשה כלום וכאלה שיגידו שהוא לא הרס אבל אפשר רק לענות?
ז זאת עם העלה New member 24/2/03 #10 יש לי תחפושת !!! אתמול קניתי כתר ושרביט ואני הולכת להיות נסיכת הכוכבים !! ( עד כמה שאפשר להיות נסיכה עם באגיז וחולצה קורעה...אבל עדיין נסיכה..) וזה כזה שולטטטטטטטט ! כמה טוב שהגיע פורים...יש קצת חופש... יום כתום !
יש לי תחפושת !!! אתמול קניתי כתר ושרביט ואני הולכת להיות נסיכת הכוכבים !! ( עד כמה שאפשר להיות נסיכה עם באגיז וחולצה קורעה...אבל עדיין נסיכה..) וזה כזה שולטטטטטטטט ! כמה טוב שהגיע פורים...יש קצת חופש... יום כתום !
ש שוטת הנבואה New member 26/2/03 #21 חחחחחחחחח..... אני לא רוצה להעליב אותך או משהו שהייתי בטרום חובה התחפשתי לזה...אם את רוצה יש לי תמונה...
חחחחחחחחח..... אני לא רוצה להעליב אותך או משהו שהייתי בטרום חובה התחפשתי לזה...אם את רוצה יש לי תמונה...
ב בהביבו New member 24/2/03 #12 לכל אלה מהשב"ק מיוזיק.. מי היה מאמין.. ה-22 הפך ל-24, והאתר מתעדכן! המבינים יבינו..
H hypnotic poison New member 24/2/03 #18 ח-ר-א זה שלומי... ../images/Emo67.gif היתה לי תורנות מטבח היום... וכנראה מהקור והרוח נהייה לי דלקת באוזניים ככה שכואב לי רצח וכואב לי הראש וכל הגוף ויש לי בחילות וכנראה מעט חום!!!
ח-ר-א זה שלומי... ../images/Emo67.gif היתה לי תורנות מטבח היום... וכנראה מהקור והרוח נהייה לי דלקת באוזניים ככה שכואב לי רצח וכואב לי הראש וכל הגוף ויש לי בחילות וכנראה מעט חום!!!