לא חובה לקרוא אבל...

../images/Emo32.gifלא חובה לקרוא אבל...../images/Emo163.gif

ככה בגלל שאמא שלי מורה במקיף שאני לומדת בו... אז תלמידים קצת מכירים.. אנשים שקושרים במורות שלהם.. בקיצור.. יום שישי אני יושבת בתחנה(עם גואטה בת) ואחד התלמידים(לשעבר) של אמא שלי מתחיל לדבר איתנו.. טוב סבבה ונחמד הכל טוב.. הוא מספר שאמא שלי פשוט מרושעת... הוא סיפר שהיה לו ילד בכיתה והיו לו אוזניים גדולות.. ואמא שלי דיברה.. אותו תלמיד לא הקשיב לה... אז אמא שלי באה אליו ואומרת לו.. "כאלה אוזניים ואתה לא שומע??????" חחחחחחחחחחחחחזה היה טיפה מרושע.. נ.ב ואני אומרת בשביל שאני לא ארגיש מיובשת... תצחקו..(בבקשה)

MiToOsH

New member
חחח דוגרי איזה באסה זה.. ../images/Emo104.gif

ומזל שאמא שלך לא מורה שלי.. כי יש לי נטיה לענות למורים שמנסים לרדת עליי

בואר

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo32.gif../images/Emo182.gif

פיפול!!!!!!! חזרתי רשמית! ועכשיו-עם הדיסקיישן של שחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיאו! זה דיסק כ"כ שולת!!!!!!! אהבתי! ואני שמחה לחזור!!!!! לאב יוש פיפול!!!

ג ו א ט ה

New member
חחח שחף?..

איך העלבת אותו מסכן.. הוא עושה כזה נכון שאני לא נראה כזה ששומע מלא מוניקה?. וגם יהודים וכאלה?.... אז אמרת לו כזה אתה נראה כאילו אתה אוהב מזרחית איך הוא התבאס.. מסכן.. חחח אבל היה מצחיק איתו .. וגם עם תומר פשוט שתומר לא דיבר כל כך הרבה.. טחחח... בקיצר אמא שלך היא אולי פולנייה אבל היא אחלה.. חחח

fushi e

New member
החלפתי חתימה.מ-../images/Emo95.gif ל-../images/Emo103.gif

סתם בא לי:)

../images/Emo32.gif ../images/Emo110.gif

ע-נ-ק-! אתם חייבים להכנס
http://www.avatiach.com/index.jsp?WORKING_CLASS=avatiach.entry.Entry&NEXT_PREV_BY=RANK&E_ID=2581

אובלינה

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

האגודה להחזרת המוצץ.

למעלה