לא ידעתי לאן לשרשר...

../images/Emo32.gif לא ידעתי לאן לשרשר...../images/Emo9.gif

אני ממש ממש ממש מצטערת שלא הייתי פה..
פשוט.. חבר שלי עשה לי הפתעה ולקח אותי לכמה ימים באילת..D: והיה הכי שווה בעולם... כשיהיה לי זמן, אולי אספר לכם קצת... תכף אגיב לכל השרשורים...
עמיתוש

טוב...

הבטחתי לספר- אני אספר
אז אני אתחיל מהרגע שהוא הפתיע אותי..D: הוא בא לאוף אותי מבצפר, והוא אמר לי שיש לו הפתעה.. אז לא קלטתי שזה משהו רציני.. פתאום זיהיתי את הנסיעה לאילת.. עכשיו פתאום אני שואלת אותו כזה "****(הוא לא רצה שאני אשים את השם..
), אתה לוקח אותי לאילת?!?!?!?:0" ואז הוא אומר לי "כן... עלית עליי!" ואז צרחתי כמו מפגרת(
). ואז כשהגענו לאילת הוא הראה לי את החדר שלנו- סוויטה. זה היה מטורף לגמרי!! וגם אכלנו בכל מיני מסעדות גורמה כאלה, והיה ממש כיף.. אחרי הארוחת צהריים הלכנו חזרה למלון, עכשיו מסתבר שהוא ארז לי כבר מזוודה עם הרכל, שהוא התייעץ עם ההורים שלי, סיפר להם מה הוא הולך לעשות, כל זה- ואני לא ידעתי... טוב לא משנה... קיצור, הוא זורק לי את הבגד ים שלי משומקום, ואומר לי "יאללה מותק, הולכים לשחות?" אני כזה כולי המומה עדיין "מה?!" טוב, הלכנו לבריכה של המלון... והלכנו לבריכה העמוקהעמוקה... אפילו אבא שלי לא מצליח להגיע למטה!!:0 טוב לא משנה.. ואז שחינו קצת, והוא השכיר את הבריכה- שתהיה רק שלנו:)0), והוא הביא לנו גם גלגלי ים כאלה, ומצופים מגניבים,
והיה ממש ממש כיף באותו יום... ואז בלילה, סתומרת בערב
- הוא אירגן מראש ארוחה רומנטית נורא, עם נרות וכאלה.. ווואי היה כ"כ כיף... טוב.. אני ממש הרוגה מעייפות... אולי אעלה מחר עוד לגבי היום השני..D: אהה וסליחה אם קצת חפרתי...
עמית

wow../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

איפה יש בנים כמוהו
איזה מתוק הוא
אני ממש שמחה בשבילך שנהניתם כ"כ

איזה כיף לך!!!!!!../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif

גמאני רוצה חבר כזה
שמחה שנהנת

תודה לכולן\ם!D:

ו... יש לי וידויון...
אמרתי שאני בת 15... אז אני בת 18..
פשוט פחדתי שיחשבו שזה ילדותי מידי או משהו, וגם כשנכנסתי לפורום לא ידעתי שיש כאלה שהן בערך בגיל שלי(לפחות נראה לי...
) אז... מקווה שתסלחו לי...
עמית נ.ב. תודה על כל הפירגונים שלכן...D: אפילו חברות שלי לא מפרגנות...=\ מזל(לא האמנתי שאני אגיד את זה...:0) שעוד מעט צבא...;]

יסמין122

New member
ואואו איזה כייף../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

הלוואי עלי כזה חבר
ועועד השכיר את הבריכה בשבילך
רואיים שהוא ממש אוהב אותך
בקשר לוידוי
גם אני בהתחלה חשבתי שאיך שאת בת 15 והחבר שלך כבר לקוח אותך לאילת בגיל כזה
ותאמיני לי שזה לא ילדותי בכלל
ואין לך בכלל במה להתבייש
יש פה בנות שהם אפילו בנות 20
ויש הרבה פורומים שאפילו כמה נשים שהם אמהות נכנסות לפורמים
אז תאמיני לי שאין לך בכלל במה להתבייש
ובקשר לחברות שלך
מצד אחד זה ממש לא נעים שחברות שלך לא מפרגנות לך, וזה גם ממש לא טוב. אבל מצד אחד כנראה הם לא מפרגנות כי הם מקנאות בגלל שלהם אין חבר או שפשוט יש להם חבר אבל לא כזה מתוק כמו שלך
. בכול מקרה אני חושבת שזה עוד מעט זה יעבור להם והם יבינו אותך. ואני גם חושבת שאולי כדאי שתדברי איתם.

Aviyush

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

חח באמת לא נראה לי הגיוני שחברה שלך ייקח אותך בגיל 15
אבל בקטנה :) כמו שיסמין אמרה יש פה גם מבוגרות יותר.. כל אחד ומה שהוא אוהב
ובקשר לאילת.. נשמע שהיה מדהים ושיש לך חבר מדהים! וסורי על החוסר טאקט אבל הוא נראה מליין

מה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif18../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

עופי מהפורום הזה ומידדדדדדדדדדדדדדדדד
אין כניסה לבני 18
ילדותי חס וחלילה.. יש לנו פה גם בת 19.. ונועה-המנהלת גם 17 וחצי, קרובה אלייך חחחח חפיף, הגיל פה ממש ממש לא משנה
באמת הן לא מפרגנות לך
איזה באסה זה.. טוב, בטח בצבא תכירי חברות טובות יותר
וגם אנחנו פה

../images/Emo24.gif תודה!../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

גם כל מי שאני מכירה אמר לי לא לזדהות בתור עצמי וכלמיני חרטות כאלה... אבל.. טוב... הנה.. אני בת 18, עוד מעט צבא... ויש לי חבר מתוק!
אהה ותודה לכל המפרגנות למיניהן...;]

הורות וחידושים ב-../images/Emo43.gif אנשים

ד"ר מרום רונלה, מומחית לרפואת ילדים המתמחה בפגים וילודים תתארח במהלך הערב בפורום הורים לתינוקות ותשיב לשאלות בנושא גידול ילודים ותינוקות טריים. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=747&msgid=97196909
ארז ברטל, מטפל ומאמן בילדים ומבוגרים להפרעות קשב וריכוז ולקויי למידה, יתארח מחר בפורום הורים לפגים וישיב לשאלות בנושא הקשר בין פגות להפרעות קשב וריכוז. אתם מוזמנים להסתייע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=444&msgid=97213615
קומונות בכל צבעי הקשת רציתם, ביקשתם ואנחנו שמחנו להרים את הכפפה. הנה זה מגיע - קומונות בכל צבעי הקשת! עכשיו תוכלו לעצב את הקומונה שלכם גם בורוד, בואו לבדוק את העיצובים החדשים שעומדים לרשותכם לעיצוב הקומונה. http://www.tapuz.co.il/communa
עמותת "עלה", הפועלת למען חולי ההמופיליה ובני משפחותיהם, מגישה כשרות לציבור סרטון קצר לרגל יום ההמופיליה הבינלאומי שחל היום. למידע על פעילות העמותה ולתרומות, בקרו באתר: http://hemophilia.org.il או התקשרו לטלפון 03-5733632

נועם 4

New member
כנסוווווו ../images/Emo170.gif

פתחתי קומונה חדשה על 26067 target=_blank>סטייל ומפורסמים! אני ישמח אם תהיו פעילים בקומונה... מספר הקומונה 26067

למעלה