לא יכולה להתאפק, מצטערת! ! !

רותה לי

New member
../images/Emo32.gifלא יכולה להתאפק, מצטערת! ! !

מבלי להביע דעה, מבלי לחשוב אם זה טוב או רע. הנה החדשות האחרונות. וכל אחד יחשוב מה שבא לו. לרוצחו של ראש הממשלה, יגאל עמיר, נולד בן לפני מספר ימים. מתי הברית??? 4 בנובמבר !!!!!!!!!!!! זה רק מעביר צמרמורת בגוף, לא?

מצטרפת לזעמך אך זה היה ברור

שזה מתוכנן מראש.....פרובוקציה עולמית הרי איך ימשוך תשומת לב.... אני בכלל לא הייתי מאפשרת לזרעו לצאת מחוץ לגופו - הייתי מסרסת אותו...וחוץ מזה לכו תדעו אולי בכלל זה לא שלו אולי של אבא שלו...או אח אחר מהמשפחה....בעעעעעעעעעעעעע לחשוב שממנו יצא יצור חי מסכן הילד הזה שיגדל עם אות קין לראשו ממש מסכן - יהיה אומלל כל חייו.

רותה לי

New member
סליחה....אני לא מביעה דעה כלל!!!!

אבל אני הדגשתי במפורש שאני לא מביעה עמדה ואני רק מעלה את העובדה הזו שהיא מצמררת פשוט. ואני לא מבינה למה את מתכוונת שאת אומרת: "זה היה ברור" מה היה ברור? למה את מתכוונת? האם מישהו יכול היה לדעת מראש מתי אישתו תלד תינוק????????? ולהזכירך....ברית מילה היא 8 ימים לאחר הלידה, לא??? על איזו פרובוקציה את מדברת? את חושבת שמישהו תיכנן באיזה יום היא תתעבר ותלד???? נו באמת... ושוב - אין בדברי הבעת עמדה כלל.

הכל מתוכנן לפרטי פרטים

ואם יעשו חקירה ודאי ימצאו שיילדו אותה במכוון בתאריך שילדה ולו על מנת להצדיק שהברית תהיה ב4/11 כולי תקווה כי את תביעתו של רוני רהב תתקבל בעליון.

אביבוש23

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif

הנושא מגעיל אותי! הוא לא שווה שידברו עליו הוא חלאת המין האנושי לא יודעת איך נתנו לזבל הזה אפשרות קיום והמשכיות זה ממש בושה לעם שלנו והילד יהיה אומלל עד סוף חייו הוא יגדל להיות חלאה כמו אבא שלו ואמא שלו לא שהוא אשם במשהו המסכנון הקטן

33 אבי

New member
גברים שאנסו את הילדות שלהם

והתעללו בהן הורשו להתחתן ולהביא ילדים לעולם ואף לצאת לברית שלהם. בעלים שרצחו את הנשים שלהם מול עיניי הילדים התחתנו שוב בין כתלי הכלא . .. אז לא שמענו שזה מבחיל אתכם.ועם כל הכבוד לרבין ולרצח פוליטי אותי מגעיל יותר לדעת שאבא אונס את הבנות שלו ואחר כך מתחתן מביא בת נוספת .אותו הייתי מסרסת!!!! לא את יגאל עמיר ולא את לריסה או בנה שלא פשע במאומה.

אביבוש23

New member
לא אמרתי שזה בסדר

לא על זה דברנו! מדברים על ירקות ואתה מכניס אבנים שידברו על אנסים ומתעללים אז תדבר תגיב לעניין!! תהיה בריא לא נכנסת לדיון איתך שיהיה לך בכיף עם כל דבר שאתה מאמין בו שבת שלום

רותה לי

New member
התקשורת עמוסה בכתבות........

ומעניין ששופטי בתי המשפט חשבו אחרת אז מי צודק - רני רהב וחבריו, העיתונות או בית המשפט? דעתי היא: כאשר בית המשפט פוסק לפי דעתנו - אז אנו תמיד אומרים שהשופטים צודקים ואנו משבחים את בית המשפט בארץ אבל אם שופטי בית המשפט פוסקים בניגוד לדעתנו - אנו נאמר שהם טעו וזו בושה לדמוקרטיה מה יהיה???????? בואו נזכור שהרוצח שיחק את אלוהים ולקח חיים בואו לא נהיה כמותו, בואו לא נשחק את אלוהים וננסה לשנות ולקבוע מי יוולד ומי לא מי יהיה בברית של בנו ומי לא. קצת בריאות נפשית לא תזיק לנו..... למה יש בי הרגשה, שההפגנות וההתלהמות של השמאל...הם הם שיובילו לרצח הפוליטי הבא????????? שבת טובה ובשורות טובות

1 5

New member
אחרי שהעלית את הנושא

וכתבת "זה רק מעביר צמרמורת בגוף, לא?" לא ברורה לי המגמה שלך כעת.

למעלה