לא עמדתי בזה...

oRockGirLr

New member
../images/Emo32.gifלא עמדתי בזה...

אז החלטתי לקחת פיקוד ולעשות שירשור אוף. *חשה מנהלת* אני רואה שיש פה פירסומים של מסיבות ודברים כאלה.. וסתם שיחות של אנשים שמכירים אחד את השני מהפורום של וואלה אם אני לא טועה. בבקשה - שרשרו לפה! יש בלאגן עצום בפורום. וכרגע אין מנהל שיסדר, אז... תשמרו על סדר
תודה.

FunkyGiraffe

New member
החלטתי להתקפל.

אני לא הולך לסדנאות המוסיקליות לרימון ובין היתר הסדנא עם הדג . פשוט לא. רוב הסיבות הן אישיות. אין כסף, אין כח לעומס ובדוגרי אנחנו בבית במינוס של מעל ומעבר ואי אפשר להגיע למותרות הזו של 1000 שקל לחמישה ימים מסכנים שבתוכן שעה סדנא עם הדג נחש.

oRockGirLr

New member
הפנאטיות שלך תהרוג אותך ../images/Emo8.gif

הם לא אלוהים. אתה יכול לפגוש אותם מלא פעמים. זה מאוד מיותר לבזבז 1000 שקל על סדנא.

oRockGirLr

New member
פה הטעות שלך. הם סך הכל אנשים

פשוטים. בדיוק כמוני וכמוך.
וכל בנאדם זקוק להערכה... רק לא לעשות ממנו אלוהים.

FunkyGiraffe

New member
הם האלוהים המוזיקליים שלי.

כל סולו יושב במקום וכל דבר מתאים להכל חוץ מהאלבום האחרון שטיפה נוגד את מה שאמרתי פה... סתם להבהיר שהם אלוהים מוזיקלים שלי וכאנשים הם לא הכי מושלמים - בעיקר בחלק של עישון וסמים. אבל הם אנשים טובים, אני לא בא להגיד שלא.

just me2

New member
אתה יודע שהגראס מעורר את המוזה..

ויש סיכוי גדול שרוב השירים שלהם נכתבו תחת השפעה בתכלס הרבה אומנים שנחשבים לכותבים טובים הם משתמשים(קח לדוגמא את מאיר אריאל, אריק איינשטיין, בוב מארלי גם ועוד מלא)

or001

New member
האלבום האחרון תואם אחד לאחד

למה שאמרת. כ"כ משוייף וכ"כ מהקוצע, אולי אפילו טיפה יותר מדי.

FunkyGiraffe

New member
זה בית ספר לג'אז, ברמה"ש

היום מתחיל שבוע סדנאות מוסיקליות [אגב זה אבוד לכם - האודישנים לפני שלוש שבועות היו] בבית ספר הרימון ומתוכן ברביעי יש שעה עם הדג נחש. החלטתי לוותר.

oRockGirLr

New member
וואוו..

חוגגים 5 עמודים לפורום. וזה 5 רק בגלל שאתם לא מתייחסים לאומנות השירשור !
זה בגלל שאתם פותחים סתם הודעות של "מה קורה?!?!?!?" תתביישו לכם .

למעלה