לא קשורים ....

אסתר321

New member
הגדרת dns

יש לי אינטרנט עם ip דינאמי ואני רוצה אפשרות של שליחת מידע מחיישן למחשב שלי איזה כתובת אני אתן למחשב של החיישן? איות וזה משהו אישי ולא ללקוחות הבנתי שיש אפשרות של הגדרת dns חינאמי שיקבל כל הזמן את ה ip שלי והמחשב של החיישן ישלח באופן קבוע לשם שאתן ב dns, אבל אני לא כ"כ מצליחה. האם זו הדרך? אם כן מה שעשיתי הוא התחברתי לאתר http://freedns.afraid.org/ והגדרתי לעצמי משתמש. כשאני מכניסה את הקוד משתמש שלי והסיסמא אני רואה שהוא מזהה את ה ip שלי רק אני לא יודעת מה השם של המחשב שלי ניסיתי name.frrdomain.org אבל הוא מחזיר לי כתובת שונה משלי א"כ מה אני צריכה לעשות? אולי יש לכם רעיון לאתר חינאמי יותר טוב? תודה לעוזרים

פיפוקה

New member
DongCoi....

שלום לכולם האם משהו מכיר את התופעה של חלון popup הקשור ל Dongcoi. מזה בכלל, ואיך האני נפתרת מזה. תודה

הילאריי

New member
שאלההה! דחוף!!

הורדתי למסן "מולטי מסן". ועכשיו כשאני נכנסת לרשימה של האנשים זה רושם לי על הרשימה "מולטי מסן"[באנגלית] ותאנשים. ודבר ראשון,המולטי מסן הזה בכלל לא עובד. וסך הכל ברשימה רשום "מולטי מסן" ואני לא מצליחה להעיף את זה איך עושים ככה שבמסן שלי לא יהיה רשום "מולטי מסן" מישהו??? תודה :)

nadavten

New member
מה ההבדל בין dual core ל core 2 duo ?

מה ההבדל בין dual core ל core 2 duo , ובנוסף מה ההבדל בין core 2 duo ל core duo ?

חוג מחשבים לילדי יסודי

רציתי לדעת אם מישהו שיודע על חוג מסוג תיכנות או משהו דומה לילדי בי"ס יסודי כיתה ג' ומעלה, אני מחפשת בראשון אם משהו יודע בעניין כי אמרו לי שזה בעיקרון מכיתות ט' ומעלה אבל הילד שלי יושב לי על הצוואר... תודה בכל מיקרה...

lula1

New member
שאלה חשובה!!!

בקשר למחשבי גיימרים... האם הם מיועדים רק לגיימרים? או שיכולים לשמש בתור מחשבים חזקים ביותר לצרכים אחרים ?

omrihoresh

New member
מישהו יכול לעזור?

אני רוצה לקנות זכרון 1 ג'יגה למחשב שולחני רגיל. ראיתי בחנויות משהו שנקרא DDR2 איך אני בודק אם הלוח אם שלי תומך בזה? ומה זה בכלל? תודה רבה עמרי

omrihoresh

New member
מצטער על הסתימות

אבל איפה אני בודק את הדגם? ניסיתי במנהל ההתקנים, אבל לא מצאתי.. .תודה רבה

cafeneto

New member
הרץ תוכנית dxdiag

start->run->dxdiag תקבל את כל הנתונים בכרטיסיה System

זואיzoe

New member
חשבון ג'ימייל (למרות שלא קשור לפה)

האם הגיוני שכל מי שמנסה לפתוח חשבון בג'ימייל מקבל במקום הסיומת gmail.com את הסיומת googlemail.com???

EGUC

New member
עזרה דחופה: נדפק לי הדיסק הקשיח!!!!!!

ברשותי הארדיסק ישן ונשרף לו הפרינט (אחד הרכיבים) ואני לא מצליח להשיג את הרכיב השרוף או פרינט זהה מהארד דיסק כזה מפני שהוא ישן... יש למישהו רעיון???

dr82

New member
היי חברים לקניית מחשב חדש מה עדיף מעבד

מעבד של E4700 או מעבד E6650 כאשר המחירים די דומים לכן אני לא מבין מדוע הE6650 זול

מחפש עזרה בהקמת אתר בהתנדבות לריפוי מחלת סרטן

בשיטה טבעית. שלום לכולם. אני מרפא את עצמי בהצלחה בשיטת באדוויג לריפוי סרטן והרבה מחלות אחרות. אני רוצה להקים אתר פשוט ביותר ולהעלות אליו את כל החומר בשפה עברית, שכן כיום החומר על שיטת באדוויג קיים באנגלית ושפות אחרות. האתר יכול להיות פשוט ביותר ולהכיל את הטקסטים כאשר מדי פעם ניתן להעלות אליו טקסטים נוספים לפי קצב התרגום. כמו כן אני מחפש בנרות אנשים שיודעים אנגלית ועברית ויהיו מוכנים לעזור לי לתרגם חומר מאנגלית לעברית . החומר הוא לא מדעי בדרך כלל וכתוב בשפה פשוטה. האם יש מישהו כאן שמוכן לעזור לי להרים את הכפפה? תודה מראש לכל תגובה ועצה מכם. מתי אורן.

למעלה