לא קשור לבאסטד

../images/Emo32.gif לא קשור לבאסטד

זה לא קשור כ''כ לבאסטד אבל עדיין רציתי לשתף אתכן במשהו.... להקת בקסטריט בויז הוציאו שיר חדש...! אז רק רציתי לשתף אתכן כי אולי במקרה יש כאן אחת שאוהבת ת'שירים שלהם... אז קוראים לשיר beautiful woman יענטו אישה יפה... האוקצור... לא להתנפל אם אתן לא אוהבות אותם... (אני פשוט אוהבת אותם 8 שנים אז אני צועקת את זה לכל העולם...)

blink me1

New member
ממממהההה???. בקסטריט בויז עדיין

חיים בכלל?!? *נדהמת*!!! חחח וזה פסדר אנחנו יודעות אנגלית[[=

:)

ברור שהם עדיין חיים!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני יודעת שאתן יודעות אנגלית.. פשוט הם חזרו אחרי שנתיים אני מפרשת כל דבר שאני יכולה עליהם... :) זה כמו נניח שבאסטד יוציאו 4 דיסקים... כן...? יקח הפסקה של שנתיים ויחזרו עם אחד השירים היותר טובים שלהם... איך היית מרגישה????????

blink me1

New member
מאושרת..ברור שמאושרת....

אבל מתי הם חזרו?!?!????. לא ידברו על זה ולא כלום!!!!... וחוצמזה ניק קרטר ניהיה שמאן מגעיל//= בלי לפגוע!...

13 u S t 3 D

New member
במאטטטטטטטטט???????????????????????

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני בשוק!!!!! יווו איך אהבתי אותםם מ-95 הייתי מעריצה שלהם עד שהם בערך מתו.. יייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני בשוק!!

בערך מתו....חחחחחחחחחחחח...

בראסמי כאילו,איפה דיברו על זה שהם חוזרים?..שומדבר בעיתונים ושומדבר באף מקום..אני ידעתי על זה רק מפי חברה שלי שגם מעריצה אותם בצורה מטורפת...ואיך היא ידעה? -לא ברור עדיין. נמנמ טוף בהצלחה להם בהמשך הדרך...שיוציאו עוד ועוד סינגלים טובים..ומיאו ומיאו ומיאו.... בלעע

blink me1

New member
חחחח באמת!!! ראיתי אותו בפרויקט

של וויד רובסון.....שהם רוקדים ובוחרים רקדן מקצועי נו מכירה!???. אז שם!! ראיתי אותו פעמיים הוא ניהיה ענק!!!!!!!!!.... חחח ישבתי עם חברה שלי אוני כזה " פאק...הוא שמאןןןן " והיא כזה " נו הבנתי!!! זה לא מעניין!! " חחחחח ושיגעתי אותה כי הייתי בשוק!!.... וגם ראיתי אותו בפאנקד...עם אשטון קוצ'ר... האיש ניהיה הר אדם

yo

הוא לא עד כדי כך שמן... לא להגזים..! והדיסק החדש שלהם יצא ככה באוקטבר..

Miss Kitty

New member
בואי לא נגזים בבקשה../images/Emo3.gif

הנה תמונה עדכנית של ניק.. אז אולי הוא לא שחיף כמו שהוא היה ב-95, אבל הוא לא שמן!

blink me1

New member
יוווואאווו אתם לא מבינות!!

אני ראיתי אותו בפאנקד ובפרוקיקט של וויד רובסון!! הוא הרבה יותר שמן!.... לכו תיראו שידורים של הפרוקיט של וויד רובסון..מראים אותו הרבה..!! ותיראו בעצמכם שהוא ניהיה שמאאאאאן תוסיפי לתמונה עוד חצי ניק...ככה הוא שמן!

13usted

New member
../images/Emo41.gifשהוא היה בפאנק'ד-

רציתי להרביץ לו!!!!!
למרות שהוא חמוד אבל הוא היה כזה אידיוט שם,הוא ממש עיצבן אותי
*לא לסקול אותי*
כן,וגם אני פעם די אהבתי את בקסטריט בויז-אבל עכשיו ממש (אבל ממש
)לא....

blink me1

New member
יופי הוכחות!!...

נכון הוא היה שם שמאן בטט?!? תודי תודי תודי!

13 u S t 3 D

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמן בטחח הרגת אותי!! מממממ בוא נגיד שהוא לא שחיף.. אבל המצלמה מוסיפה 4 קילו!!!!!!...

מממממ

הפרוייקט של וויד רובסון ופאנקד למרות שראית אותם רק עכשיו באמטיוי ובוואי טיי ויי זה ממזמן!!! אמטיוי אמריקה צילם את זה אולי מלפני חצי שנה ככה.. הוא הרזה מאז...

blink me1

New member
תצחקי תצחקיייי....

אל תאמינו..חחח לא אכפת לי!!... העיקר שאני יודעת מה ראיתי!! וראיתי אותו 3 פעמים!! אז תיהיו בטוחות שאנלא הוזה!!..

Miss Kitty

New member
וויד רובסון זה מלפני חצי שנה.

עוד היה לו את השיער הארוך
התמונה ששמתי היא משבוע שעבר.

למעלה