לא שייך לפורום הבלוגיה

prtywomen

New member
למה המנויים שלי לא מקבלים עדכונים על הרשומות

בבלוג?מה קרה.רק אצלי?

prtywomen

New member
נעלמה לי רשומה מאתמול וכל התגובות

שלה ברשומה של היום..איך יכול להיות? איפה יכולה להיות הרשומה הרי שמרתי ופירסמתי ועד לפני שזו פורסמה גם ההיא היתה

שאלה בקשר לבלוג

פתחתי בלוג חדש , ובעלי רוצה גם לפתוח בלוג בתפוז ? ורק אני רשומה והוא לא האם זה אפשרי ? ועוד שאלה : איפה ניתן למצוא אתרים להקמת בלוגים תמורת כסף( זה שמשלמים על הבלוג) בשפה העברית ....

seymore butts

New member
תעשי גיבוי.המערכת החכמה של תפוז

מוחקת רשומות מבלוגים כראות עיניה משיקולים שאין לנו היכולת להבין אותם. ואין טעם לפנות להנהלת תפוז כי היא תכחיש. וגם תסמן אותך.

ניקי ב

New member
שיפתח לעצמו שם משתמש חדש

ואז הוא יוכל לפתוח בלוג. מצאת כאן, תפוז משלם...

עוד שאלה

יש אפשרות שאם אני רשומה אז גם בעלי יכול להירשם? הרי יש לנו מייל אחד זה לא יעשה בעיה? ואיך עושים זאת בלי שיהיו בעיות שגם אני אהיה רשומה וגם בעלי שיהיה רשום.

דנטל

New member
שיפתח לעצמו מייל משלו

ותשאלו את השאלות בפורום התמיכה (פה זה לא המקום!) בפורום התמיכה. יש קישור משמאל.

Bezalel P

New member
סימור, לא כולם מבינים את הצחוקים שלך.

תוסיף איזה דיסקליימר בסוף

seymore butts

New member
זה לא הפורום הראשון שאומרים לי את זה

אני מקווה שהיא לא ירדה למחתרת מחשש שהמחסלים רעולי הפנים של תפוז בדרך אליה...

Bezalel P

New member
והמקום הנכון לשאלות כאלה הוא הפורום הטכני.

קישור בצד ("עוד בנושא הפורום"). תודה.

seymore butts

New member
המערכת של תפוז חכמה ממה שנדמה לך

יש שם תוכנה מיוחדת שעושה שימוש באינטליגנציה מלאכותית. היא מצליבה את תוכן הרשומה עם המידע שהיא אספה על המנויים ושולחת עדכון רק למי שנראה לה שצריך. פיתוח מדהים וכחול לבן !!!

seymore butts

New member
איך באמת שכחתי את זה. זה מזכיר לי משום מה

את הסיפורים על אנשי סדום שהיו "מקצרים" אורחים גבוהים שרגליהם חרגו מגבולות המיטה...

דווקא מהמיתולוגיה היוונית;

בחור בשם פרוקרוסטס שהיתה לו מיטה מיוחדת, אשר כל אורח התבקש להשכב עליה - אם היה גבוה מדי, פרוקרוסטס היה מקצר אותו; אם היה נמוך מדית הנ"ל היה מותח את ידיו ורגליו. למזלנו, תזאוס נפטר ממנו

למעלה