לא שייך לפורום הזה

Master Stav

New member
בעיה באקספלורר

אני מסתמס בשועל האש ( פיירפוקס ) היום גיליתי שקוראים לשי לא יכולים לקרוא את הרשומה אם הם משתמשים באקספלורר , דיוחתי על התקלה ואני ממתין לשתובות האם לעוד מישהו זה קרה ?

מ נתנאל

New member
הי, שלום רב. יש לי תקלה בבלוג. הצילו...

משום מה, החברים הרשומים לקבל עדכונים על רשומות אצלי, לא מקבלים. בנוסף לזה, כשאני מגיב אצל מישהו בבלוג, הוא לא מקבל מסר על תגובתי. הלפפפפפפפפפ

star2o

New member
תגיות לבלוג

שלום לכלם! אני רוצה לשאול אם מישהו יודע איך מעבירים תגית..לבלוג. זה לא מצליח לי! ואיך מעבירים שיר לבלוג? מישהו יודע פה..? אשמח לשמוע.

Tפוזינה

New member
אני צריכה עזרה לגבי בלוגיה שלי :)

יש לי בלוגיה ויש שם תגובות אני לא מצליחה לפתוח את התגובות :) אודה לעזרכתם , תפוזינה.

cial 1

New member
ערב טוב לצוות החם הכי הכי-מבקשת ../images/Emo53.gif

כך אשל לשלום אריאלה היקרה פה ולכולם- לא הייתי בזמן האחרון הרבה פעילה בפורום שהיה לי בית! עזבתי וזה לטוב.. עכשיו לפני כחודשיים פתחתי בלוג ומחר ולא ידעתי איך ומה לעשות ממש היה לי קשה. היום אני מבינה שזה לא? כי הכול הולך על פי ההוראות. אמש פתחתי רשומה למתכון -כן אני בענף האוכל וגם אתרום מהרבה דברים ממני יש חבל לא לשתף את העולם.. והורתי גם תוכנה שהתבקש ממני- מה לא בסדר א התמונה לא נפתחה ועוד פותחת שוב אין בכלל תמונה גם מוסתרת? אני רוצה ללמוד איך להיעזר בכם לנהל את הבלוג הרבה יש מה ללמוד ממכם היקרות פה. מבקשת מאוד תגובה -עוד בכלל הבלוג נראה לי מוזר! בקישורים ? לא מבינה הרבה בתפוז- אני פתחתי באנגית בלוג גדול לא מנהלת אותו עכשיו בגלל שהיה לי קשה בזמן שתרמתי ממני לפורום שעזתי. בבלוג הגדול... הכוונה לעולם יכולה לכתוב בכול השפות . ומושמה יותר קל לי באנגלית מאשר בעברית. טוב זה הסיפור אני רוצה להיות יחד אתכם פעילה בתפוז לתרום ממני ללמוד לאהוב יחד אתכם. חני מבקשת עזרה בנושא ניהול הבלוג בתפוז תודתי
מראש ערב טוב שבת שלום לכולם חני

kuh1974

New member
אי לא מוצא את עצמי בבלוג שטני מחפש בכותרת העל

מישהו יוכל לומר מדוע שאני מכניס כותרת או משפט מבלוג שלי ולוחץ חפש אני לא מצליח להגיע לבלוג שלי

cial 1

New member
שלום לצוות הבלוגיה מבקשת לעזור איך למחוק את ה

הבלוג שלי? לא הולך לי שם מסיבה זו או אחרת לא רוצה בלוג. כך יש בהתחלה לא הבנתי ומה עשיתי גרמתי לזה להיות בהקפאה.! כאשר השבוע היה לי נסיון לרענן והתחלתי להבין קצת לא מבינה הכול שם תקוע. אז החלתה הכי בריאה היא למחוק את הבלוג לא יועת איך לעשות זאת? בעבר היה רשום משהו כמו למחוק לצאת מהבלוג גם זה היום לא רואים. מבקשת עזרה בנושא. גם עוד סיבה לא קיבתי הדרכה מכון ובכלל. היום אני חושבת למחוק לצאת מבלוג זה? אודה לכם לתת לי רק בכמה מילים איך לעשות זאת מחיקה לצאת מהבלוג. תודתי מראש לכול העוזרים ערב טוב חג אילנות שמח.

למעלה