לבעלולי....

הילית*

New member
../images/Emo32.gif לבעלולי.... ../images/Emo42.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo65.gif

התלבטתי קשות אם לאחל לך כאן בפורום הזה "יום הולדת שמח" והחלטתי שכן.. הפורום הזה כ"כ מלא שמחה שזה ממש מתבקש לערבב שמחה בשמחה וגם אני יודעת שאתה קצת צופה בו ובטח בשעה זו של היום.... שמחה שאתה איתי שמחה בהצלחות הקטנות והגדולות שלך בדרך מקווה שנזכה ביחד להגשים לפחות חצי מהחלומות שלנו (ויש הרבה...) האישיים והמשותפים ושנזכה לעוד הרבה שנים מאושרות, כייפיות ביחד, כתף לצד כתף...עם כל ההצלחות, האכזבות, ההתרגשויות הקטנות והגדולות... שתמשיך לתת למוכרים בכל חנויות הצעצועים למינהם לחשוב שהצעצועים שאתה קונה הם בשביל הילד ולא בשבילך ומקווה שיגיע היום בו תריב עם הילדים שלנו על הצעצועים... שלך תמיד

שמופית

New member
מזל טוב ישראל ../images/Emo13.gif

מקווה שזה לא מקלקל להילית שאני מצטרפת לברכה, אבל הפורום הזה כל כך משפחתי... אז יומולדת שמייח לך
והילית - ריגשת אותי עם הברכה היפהפיה...

סיגל2

New member
מזל טוב ישראל ליום הולדתך ממני

ומאילן, עד 20 כמו עשרים וקבל זר

*שיר

New member
גם אני נדחפת לברכה של אשתך...

(טוב, הרי אנחנו כמו משפחה פה, לא?) אז שיהיה לך המון מזל טוב
ורק אושר ועושר!! ודרך אגב, נראה לי ששיחקת אותה
... יש לך אשה נפלאה!!!

ישראל המון מזל טוב ממני ומלירון

עד 120, ושתדע רק טוב, ואם יש לך את הילית זה כבר אומר שטוב...

שרוליקקק אתה מקסים והילית שלך

נפלאה. ליום הולדתך אני מאחלת לך הכי המון שבעולם, שתיתפתח ותיצור, שתהנה מכל רגע כאילו הוא הרגע האחרון, שתחיה כאילו אין מחר, שתזכור תמיד לדחות למחר את הדברים הקשים והמחורבנים ושתבזבז כל החיים על צעצועים, לבני נשים, בשמים ושאר כל מיני דברים שלא רושמים אותם בטאבו ולא לוקחים עליהם משכנתא. ובא שלום על העולם.

למעלה