לגמרי - בקשת עזרה ברעיונות

../images/Emo32.gif לגמרי - בקשת עזרה ברעיונות

הי לכולן, חשבתי שאולי מישהי מכן תוכל לעזור לי במשימה שלקחתי על עצמי, ואני די תקועה איתה... הבטחתי לחברה של אמא שלי שאני אעזור לה לכתוב את הדברים שתישא בבר- המצוה של הבן שלה
(שמתקרב מאד מאד). אני לא מצליחה לחשוב על שום דבר קצת יותר מקורי מלספר איזה ילד מקסים הוא
. אני מנסה למצוא איזה שיר או ציטוט שיתאים, ואני אוכל להתלות בו כדי לייצר קצת יותר נפח וקצת יותר ענין, אבל לא מצליחה לחשוב על משהו מתאים. למישהי יש רעיונות? תודה מראש!

1 שקדיה

New member
יכולה לכתוב לך משהו שכתבתי לאמא

שלי שתקריא לאחי בבר מצווה רוצה?

1 שקדיה

New member
אבל אולי זה לא יעזור לך כי את ה13

נרות החליפו 13 מתנות סמליות ומשמעותיות.... עוד מעט אלך להביא את זה ואכתוב לך

יש אתר מאוד נחמד - מילים שמנסות

לגעת (חיפוש מהיר בגוגל יתן לך את כתובתו). בטוחה ששם תמצאי רעיונות.

יפעת 27

New member
מילה במילה ה'דרשה' שלי ../images/Emo6.gif

לאמא ואבא היקרים שהיו לי לרעים לטוב וגם לרע ובכל מה שארע לסבים ולסבתות הרבה הרבה תודות ועלי להביע תקווה שחיי העתידיים באושר יהיו רווים וכעת עלי לשאת עול מצוות וחובות כי מעכשיו בוגרת ולא עוד ילדה קטנה ומוטלת עלי אחריות חדשה ולכם אורחים יקרים שטרחו ובאו עד הלום איתי לחגוג את התריסר שלי מלאו זה מכבר חן חן ושלא יחסר חלילה דבר על שולכנכם. יו, אני לא מאמינה אני זוכרת ה-כ-ל!!! אומנם ביקשת ברכה לאמא אבל בטח אפשר לאלתר מכאן,לא?

lulyK

New member
../images/Emo26.gifניצלוש - הדפסה על חולצות.

זוכרות שבילדותנו היו שפע חנויות שמדפיסות על חולצות? יש עוד כאלה? איפה בתל אביב, למשל?

בלינקה

New member
אני מאמינה שברבות מחנויות הצילום

לפחות השתיים שבהן נתקלתי בפ"ת. לא יכוליות שת"א פחות מתקדמת

lulyK

New member
מה?.. אני גרה 2 מטר משם, הבהרה:

אני לא רוצה להדפיס תמונה של יותם על החולצה. אני רוצה מיקי מאוס או סנופי (בקיצור: חנות שיש בה שלל הדפסים).

אפרת12

New member
עד כמה שידוע לי אין, אפילו לא

הותיקה בדיזנגוף סנטר אבל
בשבוע שעבר סיפרה לי חברה שיש אפשרות לקנות באופיס דיפו ניירות מיוחדים שאת מדפיסה עליהם (במדפסת) מה שאת רוצה ואז מגהצת על חולצה. עדין לא ניסיתי, אבל מה דעתך להיות שפנת הנסיונות?

lulyK

New member
את זה כבר ניסיתי

הדפסתי כמה פעמים איורים שלי ככה. הבעיה עם זה זה שחייבים להדפיס על חולצות לבנות (אין צבע לבן במדפסת) ואני לא רוצה. אין לורד קיטש יותר?

הדר לצ

New member
אוקיי, אז לא (גם אני גרתי 2 מטר משם

ההורים שלי עדיין). הם מדפיסים שם תמונות שאת מביאה וכאלה. יש לי ליד הבית האמת, אבל כיוון שזה בהרצליה אני לא יודעת אם זה רלוונטי לך.

הדר לצ

New member
זה ברח' סוקולוב בהרצליה

במספרים האי זוגיים. לא יודעת להגיד לך בדיוק, אבל יכולה לבדוק לך מחרתיים.

lulyK

New member
את יודעת איך קוראים להם?

אני אנסה לעשות את זה מחר.

למעלה