לגמרי ולא קשור לכלום

colourful

New member
../images/Emo32.gifלגמרי ולא קשור לכלום../images/Emo53.gif

אני מנצלת את הבמה (ומקוה שאמא ואבא לא יכעסו עלי
מראש. (לא בא לי לפרסם בכל מיני פורומים שלא מכירים אותי שם ויתייחסו אלי בחשדנות, מעדיפה את הבית) אני פשוט מחפשת בחורה שתדגמן לי (בהתנדבות לצערי) לצורך צילום לעטיפה של ספר. (משו שלא אמור לקחת יותר משעה שעתיים) והנה ארבעת התנאים ההכרחיים שהבחורה צריכה לעמוד בהם: 1. שיער מתולתל ארוך ושופע 2. השיער בגוון ג'ינג'י (עדיפות) או בהיר (במקרה שאין ברירה - ואז יצבע לג'ינג'י אחר כבוד בפוטשופ) 3. יופי פראי - אין ברירה הבחורה חייבת להיות יפה... 4. חובה חובה ואין מנוס: נמשים אמיתיים וטבעיים על הכתפיים! זהו. אם מישו פה מכיר כזו בחורה, ויכול לשלוח אותה אלי, אשמח מאוד! ים תודות מראש ולאלתר ורטרואקטיבית.

אבא גאה

New member
אחחחחח כמה חבל

רק נמשים על הכתפיים אין לי, אולי תשקלי מחדש? האמת שאני חושב שאני מכיר מישהי שעונה לתיאור (אם כי מעולם לא ראיתי אותה עם כתפיים חשופות) אני אנסה לברר טלפון שלה ואקשר ביניכן.

אבא גאה

New member
אז שלחתי אי-מייל למכרה משותפת

והג'ינג'ית שלי חיה בניו יורק. סורי (איז אול דט איי כן סיי)

יש !!!!!!!!!!!

יש אחת כזו בדיוק ! (כולל הצורך לצבוע קצת לג'ינג'י בפוטושופ.) ניא המושלמת בשבילך! כרגע בארה"ב... אבל בעוד 6 ימים בדיוק....(תחזיקי מעמד???)

colourful

New member
אז זהו,

שהיא נפסלה מאותה סיבה שאבא נפסל: העדר נמשים על הכתפיים!

תמורת כרטיס טיסה...

אני קונה פאה, ג'ינג'ית, עוברת סידרת ניתוחים פלסטיים רציניים... ומדביקה מדבקות של נמשים. ממש אוריג'ינל. חיוך פראי. העפת השערות אחורה, הרמת החזה קדימה (
...) וצעידה איטית לכיוון השקיעה. וואו.

blonda3

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo13.gif

לי יש נמשים על הגוף אבל אני לא ג'ינג'ית וגם די שזופה כך שבקושי רואים את הנמשים (בדקתי עכשיו....) גם אין לי תלתלים... אבל אני מוכנה לנסות לעזור לך לחפש אם לא מצאת עדיין. לי גם אין בעייה לפרסם עבורך את הבקשה בפורומים אחרים.... אם תרצי....

אבא גאה

New member
מה אנחנו? לוח שעם?

או שתפרסמו את כל המסרים הארוכים שלכם שנוכל גם אנחנו להינות מההצצה. או ש..... זהו אין או ש פשוט תתנו לקרוא.

למעלה