לגמרי לא קשור לחתונות..

הדסים

New member
../images/Emo32.gif לגמרי לא קשור לחתונות..

אבל מכיון שיש כאן רוב של נשים... אני זקוקה להמלצה לרופא/ת נשים בת"א שעובד עם קופת חולים מאוחדת וכמובן נחמד ומקצועי... (פשוט עד עכשיו נסעתי לירושלים ודי נמאס לי) תודה רבה הדס

אני, בדיוק בגלל הנושא הזה עברתי

לקופת חולים מכבי. לצערי, למרות שעברתי כמה וכמה רופי נשים, לא מצאתי מישהו נסבל במאוחדת בת"א - גבעתיים. אני ממליצה לעבור למכבי, ואז - יש לי כמה שמות נחמדים.

הדסים

New member
יעל- תודה . את יודעת מה אני

צריכה לעשות כדי לעבור?????. כי אין לי בעיה עקרונית עם זה ובנתיים אני אשמח לקבל את השמות של הרופאים במכבי ושוב תודה

pumpkin

New member
ד"ר גרובר עדה בגבעתים

אני מצרפת פרטים מהאתר של מכבי

הדסים

New member
pumpkin תודה

האם היא מקבלת גם ממאוחדת? כי בדקתי הרגע עם מכבי ואני אוכל לעבור אליהם רק החל מינואר 2002 . ויש דברים שלא הייתי רוצה לדחות עד אז

יש רק שני זמנים בשנה בהם מותר

להחליף קופות. לצערי, את תאלצי להמתין עד ינואר, למרות שאת יכולה להרשם כבר עכשיו, המעבר יכנס לתוקף בינואר. (אני יודעת כי עשיתי בדיוק את זה לפני שנה...) במכבי אני ממליצה על ד"ר בלכובסקי. היא מדהימה. כשהיא שברה את הרגל הלכתי גם לרופא חביב למדי, בשם ד"ר יאיר דניאל. הוא מקבל בבינין הזה, בצד האחורי של הקיריה, ליד שער חיל האויר - אני חושבת שזה דובנוב 10. שאלו אותי מאיזה קופ"ח אני, אז אולי הוא מקבל גם ממאוחדת. שווה בדיקה. בהצלחה.

ד"ר דגנית סמואל - מכבי

היא הרופאה שלי ושל אמא שלי, וזה חשוב כי אמא שלי עברה באחרונה ניתוח אצלה והייתה מאוד מרוצה. רופאה מקסימה, מקצוענית (ואני, כאשתו לעתיד של גניקולוג, יודעת מתי מישהי מקצוענית), עניינית ומקושרת לאיכילוב, שזה נוח למי שמתכוונת ללדת שם. היא מקבלת ברח´ ברגסון ברמת-אביב, אשמח לתת עוד פרטים למי שתרצה.

Darma1

New member
She is the worst one

she was treating my friend and after her test results were indicating there might be cancer cells, she did not made any attempt to reach her immidiately, but couple of months after that when ther patient was inquiring about it !!! BEWARE!!!

Sharon_1

New member
יש לי מיליון המלצות לרופאים מקסימים

במכבי. את יכולה לנסות את הרופאת נשים הכי מדהימה בעולם. שמה ד"ר בכר (אני חושבת שהיא מקבלת גם מקופ"ח אחרות) היא נמצאת בבני ברק. אין לי את הטל´ שלה, אבל בכל מדריך רופאים או באתר של מכבי, אין בעיה למצוא.

שירי71

New member
ד"ר משיח ראובן בשכונת המשתלה ת"א

רופא פרטי אני אצלו כבר 7-8 שנים מהרגע שאני בתל אביב. עובד עם המאוחדת אבל כרופא פרטי, מומחה לאולטראסאונדים (עד שנגיע לזה נהיה בפנסיה)...6484862

galitm

New member
ד"ר עדה גרובר - מקסימה !!!

היא נמצא ת בגבעתיים והיא ממש אחלה: 03-6702038. בהצלחה !

למעלה