לדרומי או למי שיודע

katam

New member
../images/Emo32.gifלדרומי או למי שיודע

אנחנו נוסעים לסוף שבוע ליהל בעוד כשבועיים. הרכב המשפחה: שני ילדים שבשר אצלהם זה שניצל והמבורגר אבא אוכל כל ואמא צמחונית. חשבנו בדרך לעצור לארוחת צהריים וקניות בנאות סמדר. בערב לעשות קפיצה לאילת לקניון מול הים ואז יש שם מבחר. יום שישי נטייל אז או שנעשה ארוחת פיקנק של גבינות או שאם נגיע שוב לאילת פיצה/חומוס בערב להזמין ארוחת ערב בקיבוץ. בחזרה או גבינות או פיצריה או חומוס תלוי מה יהיה יום קודם. אני בנופש אף פעם לא מבשלת מקסימום קונה אוכל מוכן ומחממת. ועכשיו לשאלות: חומוס, פיצה באילת או בדרך חזרה ? ארוחת ערב בקיבוץ יהל משהוא מכיר ? לא מצפה לארוחת גורמה. או שכדי לקנות אוכל מוכן באילת ולחמם ? השאלה מה ? כל הערה והארה תתקבל בשמחה ובתודה אורלי

lavendula

New member
לגבי אילת

בקניון יש אזור מזללות די דוחה לטעמי, ואני לא אומרת את זה מתוך פינוק ובררנות, אלא פשוט כי לא נעים שם במיוחד, גם למשפחה. המליצו לי על מסעדת "אחלה" שנמצאת ליד החמאם הטורקי. זה בסגנון של אווזי, אבל יותר מוצלח. רק לקחת בחשבון שהיא סגורה בשישי בערב/שבת, בשל כשרות. גם בטיילת יש כמה מקומות יותר נחמדים מהקניון. מול הקניון, ליד קלאב הוטל, יש את פיצה מטר שאני מאוד אוהבת.

ה דרומי

New member
מה רע באוכל קיבוצי טוב זה האוכל

שאני מכיר. תעצרו בחניון יוטבתה תקנו לכם קצת מוצרי חלב שהיה במקרר. לרוץ לאילת רק בשביל אוכל? טיול בעיר ניחה אבל לאכול ולחזור כול פעם? באר צופר יש את מואה מסעדה טובה האם לא שווה לקנות בסופר קצת מוצרים ולחמם במיקרו משהו קל ושוב אני מת על האוכל הקיבוצי לא מכיר אוכל אחר.

katam

New member
בטח שלא

אנחנו מתכננים טיול לחי בר ולשמורת האלמוגים ביום שישי. מוצרי חלב אנחנו נקנה בנאות סמדר. הגבינות שלהם מעולות. לחמם מהסופר משהוא קל, ממש לא בן ה11 ואבא שלו אחרי יום פעילות ר ע ב י ם. אני אזמין את ארוחת הערב של יום שישי של הקיבוץ. לא נראה לי שיכול להיות רע. תודה אורלי

ה דרומי

New member
../images/Emo50.gif ותהנו ולא לשכוח את השמן

שלהם {אם עדין עושים אותו שם.} תהנו לכם

למעלה