להיכנס 'חת שתיים נו נו מהררר

Shani276

New member
../images/Emo32.gifלהיכנס 'חת שתיים נו נו מהררר

כנסו! ושלא תעזו שלא לחתום.. אם תראו את הסירטונים שבעמוד הזה,ותראו איך החיות המסכנות צורחות ובוכות ואיך קוטעים להם רגליים כאילו הם היו מלפפונים לסלט - אני מבטיחה לכם שלא תוכלו להרשות לעצמכם שלא לחתום. אז זהו.פשוט נתקלתי בזה,וראיתי לצערי הרב את הסרטון וזה פשוט זעזע אותי, אז חשבתי שכדאי שעוד אנשים ידעו,כי באמת אנשים,זה באמת חשוב. <חוץ מזה לקסטרו יש סתם חרא של בגדים,אז בכלל>. נראה 'תכם לא נכנסים!!!

1052

New member
אני?? בבית שלי...

עברנו השבוע אז לא היה לי זמן לדבר איתך... מצטער...

-בעזרתך אבא-

מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואפילו לא אמרת??? אתה נורמלי???? מה ס'תומרת עברת דירה?????

-בעזרתך אבא-

דייייייייייייייייייייי............. לא רוצה!!!!! את מי אני יעצבן בשבת?? מה נעשה בל"ג בעומר כשלא תהיה?? מה אני יעשה לבד ביום כיפור? ובפסח? ובפורים? אאאאאאאא............. לא רוצה!! שבת אתה אצלי! מובן???????

1052

New member
ירדנוש... הכל תקין??

סה"כ עברתי דירה! מה הסיפור?? אל תדאגי, ל"ג בעומר אני איתכם... מי ידליק ת'מדורה?? חחח... בשבת? אצלך? נראה כבר.... מה את עושה ערה בשעה כזאת??

-בעזרתך אבא-

אין לך מה לחשוב על זה! כבר אמרתי לאמא שלי שאתה אצלי!! ואתה גם חייב לי הסבר למה לא אמרת לי!!!!
סמדי עושה פה מסיבה, אי אפשר לישון ככה...

סורי

אני לא מסוגל לראות את זה כי אני יודעת שאני פשוט יתחיל לבכות ולא יפסיק כל הלילה.......יש אולי קישור לעצומה בלי הסרטון??

Shani276

New member
הסרטון הוא קישור בתוך העצומה

זתומרת אם את נכנסת את לא רואה את הסרטון..

למעלה