וגם מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif כפול 2
לשני אנשים יקרים הקוראים בפורום ולאו דווקא משתתפים בו, אבל צירוף המקרים וצחוק הגורל גורמים לי להקדיש לשניהם את ההודעה: לשניהם נולד בן בדיוק באותו יום בשבוע שעבר אחר מן התינוקות ישאר שלם - כפי שהטבע ברא אותו השני יהיה נימול (ללא אלחוש, במיטב המסורת) - כפי שציווה האל על הוריו. אני מאחלת לשתי המשפחות מזל-טוב. ילדים בריאים ומאושרים. שילמדו לחיות יחדיו בארץ השסועה הזו. שהנימול יחלים במהרה שיהיה לשניהם עתיד טוב כאן.
הקב"ה ציווה על עמו, וההורים במקרה זה הם חלק מהעם. התינוק הנ"ל הצטרף לאחיו והפך ליהודי שלם, לאחר ברית המילה. שיזכו לגדלו לחופה לתורה ולמעשים טובים. שיעלה ויפרח מעלה מעלה. מז"ט גם להורי התינוק הערל.
אני אתן למנהליהם הזדמנות לפרסם אותם כאן ואם לא אשים לינקים בעצמי (גם אתם מוזמנים להמליץ, בהזדמנות זו, על פורומים שאתם אוהבים או משתתפים בהם או חושבים שהם מוצלחים)
אנחנו לא יכולים להגיד לכם ... איפה אנחנו גרים... אנחנו לא יכולים להגיד לכם את השם משפחה שלנו... אבל מה שאתם צריכים לדעת שכולנו בצרה רצינית. כן אפילו אתם... ואנחנו גם יכולים להגיד לכם את מספר הפורום שלנו.. 336 פורום אנימורפס סדרת הספרים והטלויזיה על המשתנים לחיות.. GREEN LANTERN
../images/Emo41.gif פורום חדש יוצא לדרך!!! ../images/Emo41.gif
אתם מוזמנים להצטרף אלינו בפורום חדש העוסק באלימות בחברה הישראלית על כל סוגיה והשלכותיה. אנו מקווים לנהל בפורום דיונים על מגוון רב של נושאים. נשמח לפגוש אותכם שם !! inbale+fantom צוות פנטום