לחופש הגדול

queen man

New member
שלום מפורום queen

שלום!! אנחנו מנסים להביא את queen ופול רוג'רס לארץ ואנחנו צריכים את העזרה שלכם היצטרפו לעצומה ..!! וביחד נביא אותם לארץ כל מי שרוצה, בפורום queen יש הודעה "פרויקט בריאן" ותוסספיו את שמכם ואת כתובת האיימל שלכם!! ככה נביא אותם לארץ בתודה !! פורם queen

Mister Jones

New member
שלום לכולם....

אני יודעת שזה לא קשור לפורום שלכם, אבל רציתי לשאול (בגל זאת...) אם מישהו יודע לגבי ההופעה (טוב נו, השמועות על ההופעה...) של פיל קולינס... בארץ... בנובמבר.... אשמח למידע. תודה ושבוע טוב

Runner30

New member
סקורפיונס

הייתי בהופעה . ישבנו רחוק. לא ראינו כלום. מרוב העוצמה ברמקולים לא שמענו כלום.תודה לאל שמישהו הזכיר לי לקנות אטמי אוזניים. מערכת סאונד משנות ה 80. תאורה משנות ה 70. המסכים היו ממש ליד הבמה , כמה חכם. שילמנו הון תועפות. ואני לא ממש אוהד שרוף. אבל היה גדול.כולם הוי בטרוף. כמעט הפשיטו אותי כי חשבו שיש עלי את המפרט שזרקו לקהל.(לא, סתם) קלאוס ממש מקצוען.ניגן את כל הלהיטים. "דפק" (במובן הטוב) הופעה של שעתיים וחצי. ובסוף גם הספקנו לרכבת. היה שווה להיות שם רק בשביל לשמו את ה "ספאסיבה יירושליים" בסוף. כן ירבו.

הופעות השליחים 14-15.7.05

14.7 (חמישי, 22.00): השליחים חוזרים לפאב הפטרייה בקיבוץ דן להצדיע ל-4 אגדות הרוק הגדולות "פינק פלויד", "לד זפלין", "סגול כהה" ו"הדלתות". 15.7 (שישי, 22.00): השליחים יצדיעו למיטב הקלאסיקות הגדולות של שנות השישים והשבעים: "שיקגו", "רולינג סטונס", "הקצפת", "סגול כהה", "סנטנה" ועוד בקמלוט הרצליה.

Cream בניו יורק

לאלו מכם שיהיו באוקטובר בניו יורק סיטי: Cream הודיעו על שחטש הופעות במדיסון סקוור גארדן, בין ה-23 ל-25 באוקטובר. אין עוד ידיעות על איך משיגים כרטיסים, וכמה הם יעלו...

uriko

New member
קומונה חדשה ל THE WHO

http://communa.tapuz.co.il/TheWho כולכם מוזמנים להיכנס.

itaikuskus

New member
וזה בא מאחד שכתוב לו

בחתימה "פרדי לנצח". זה חטא מה שקווין עושים. פול רוג'רס צריך לסתום את הפה שלו לאלתר. פרדי מת ב91 ויחד איתו גם קווין, הבעיה היא שהם היחידים שמסרבים להכיר בכך. קווין, למרות היותה להקה עם גיוון בכותבי השירים (ארבעת החברים היו כותבים פעילים ועל כל אחד מהם רשומים מספר לא מבוטל של להיטים), והיכולות המוסיקליות (כל אחד מהם וירטואוז בתחומו), אך למרות זאת הנוכחות של פרדי העפילה על הכל וגם בלהקה ברמה כזו הוא הוכיח שבלעדיו אין להקה. בא לי להקיא מכל הנסיון לחזור לתודעה ולפוצץ אצטדיונים בשביל עוד 0 בחשבון בנק. בריאן מאי צריך לחזור לנגן קצת בערבי התרמות עם ג'ימי פייג' ואריק קלפטון. פול רוג'רס צריך לסתום את הפה שלו. אל תביאו אותם לארץ, אל תתנו להם להופיע בשום מקום יותר. *הערה, קריאה זו באה מאחד שבמשך שנות חייו קווין היוותה חלק אדיר מה"השכלה" המוסיקלית שלו. אני ידעתי להגיד פארוק בולסרה עוד לפני שאמרתי "אבא".

למעלה