לחופש הגדול

../images/Emo32.gif../images/Emo53.gif למישו יש כרטיס לפורטיס?

איזה כרטיס מיותר?
למחר... להופעה בניצנים... תגשו אלי באיציק.... 99527095

השליחים בליל 4 אגדות הרוק 22.7.05

השליחים במופע מחווה ל-4 מלהקות הרוק הגדולות משנות ה-60' וה-70': PINK FLOYD LED ZEPPELIN DEEP PURPLE THE DOORS בחמדת ימים בצפון ביום ו' 22.7.05 שעה 22.00. ההופעה בפאב סבתא בקצרין ב-21.7.05 בוטלה!

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

דואגים לבריאות הנפש של האשה בפורום חדש של קהילות המרכז הרפואי איכילוב
כבר הספקתם להתמכר? משחקים ללא הפסקה בפורום מפקד צבאות
ההתנתקות יוצאת לדרך. תחושות, דיעות, חוויות, הסכמות ואקטואליה בפורום ההתנתקות המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo176.gif

מלי לוי, זמרת וכוכבת "אהבה מעבר לפינה" ו"אקזיט" מגיעה לענות לשאלות הגולשים בפורום הרשמי של "אהבה מעבר לפינה" מיד לאחר שידור הפרק היומי (האירוח יחל ב-19:50)
דרור נובלמן תסריטאי הסדרה "טלנובלה בע"מ", מגיע לענות לשאלותיכם ב- blogtv ביום חמישי, 21.7.05 בשעה 20:50

hmko

New member
אתר חדש בנושא פינק פלויד

ברצוני לבשר לקהל אוהבי המוזיקה, פינק פלויד, רוק מתקדם , ואמנות על האתר החדש שלי, המוקדש ברובו ללהקת הפינק פלויד ולאייקונים של הקולנוע הקלאסי במשך השנים. האתר נמצא בבניה כבר במשך כשנה. באתר כ-30 עבודות גרפיות שנעשו על ידי בין השנים 1971-2005 בהשראת המוזיקה של הפינק פלויד (ההדפסים באתר מוצעים למכירה). בחלקו השני של האתר מוצגת גלרית עבודות נוספת הכוללת: איורים, קולאז'ים, הדפסים שונים, ציורי שמן, אקריליק ועוד. בחלק השלישי באתר מוצג האוסף שלי בן 30 השנה בנושא פינק פלויד. האוסף מוצע למכירה כולו, ובו עשרות פריטים נדירים, תקליטי בוטלג (ויניל) משנות ה-70 וה-80, מגזינים, פאנזינים, ספרי מופע (TOURBOOKS) וכרזת הסרט "החומה" (כותרות בעברית) שהוצג בקולנוע בן יהודה בתל אביב בשנת 1982. למכירה באתר בין השאר ההדפסים: "Memories of Pink Floyd 1971", "The Pink Floyd Dream". כתובת האתר: http://www.pinkfloydmemories.com אשמח לקבל הצעות, תגובות והערות. חיים

shay or eli

New member
../images/Emo32.gif לגמרי

מבט חדש ומעניין על הסרט הכתום... ואם כבר התחלתי עם נושא מטופש, אז אני אמשיך עם סקר חסר תועלת: איזה אלבום מתקופת הפוסט-ווטרס אתם יותר אוהבים (או פחות שונאים, לקטנוניים מביניכם): Division Bell או שמא Momenteraly Lapse of Reason ?

למעלה