לחלוטין, אבל אני חייב...

DOCTOR ROBERT

New member
../images/Emo32.gif לחלוטין, אבל אני חייב...

ררררררוווווווווגגגג'רררר ווווווווווטטטטטטרררררררסססססס בבבבבבבבאאאאאאאאארררררררררררץץץץץ אאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי כסף לשני כרטיסים.

vegetable man

New member
../images/Emo9.gif

ומי, אבל מי, היה הראשון בארץ שידע על זה, חוץ משוקי?

חרטושה

New member
גאון!

איך ידעת? ניחנת בחוש נבואי או משהו? איזה כיף היה לפתוח את ההודעה ולראות ש.... אויש, זה עשה לי את השנה.

vegetable man

New member
על רגל אחת

רוג'ר ווטרס הוא בסיסט, זמר, והכותב המרכזי של הפינק פלויד. הוא אחראי בין היתר על כמה מהיצירות החשובות ביותר ברוקנרול בכלל...בין היתר: החומה, הצד האפל של הירח (יש האומרים, האלבום הכי טוב אי פעם) ועוד מוסיקה נסיונית ומרתקת שנעשתה עם הפלויד. הוא מגיע אלינו לראשונה בגיל 62, וזאת הולכת להיות ההופעה הכי חשובה והכי משוקעת ומופקת שהיתה בארץ, היא תכלול ביצוע מלא של Dark Side Of The Moon, ועוד שירים שלו - הכל במשך 3 שעות. מעבר לזה, קשה לי לתאר במילים עד כמה זה מרגש, יוצא דופן, ואף לא נתפס, שאמן שאני כל כך אוהב באמת מגיע לפה...

libro

New member
איך הוא ישיר את the great gig ??

חח הוא בא לבד? בלי הלהקה? בלי קלייר טורי?

חרטושה

New member
עד לפה רוג'ר הגיע? ../images/Emo6.gif

והנה אני חשבתי לתומי שכבר מילאתי את כל העצים שאפשר למלא על ווטרס, ושהצפתי לחלוטין את הפורום השכן עד כדי טביעה (שמישהו ישתול שם אקליפטוסים ומהר!), ואמרתי לעצמי, חרטושה, בואי לנוח באי של שפיות, תצאי קצת לעולם ותראי שיש עוד אנשים נורמליים ויש חיים, אני באה לפה ומה אני רואה? רק בקבר אני אנוח.
אבל אם כבר פתחת בתפילה, אני רוצה להגיד שזה בא לי מה זה בזמן הידיעה הזאת. זה כאילו משהו טוב שיחזיק אותי בזמנים קשים מעבר לכל הזיפט, בידיעה שיש למה לצפות ויש אור בקצה המנהרה וזה נהדר. אולי זו נימה פסימית משהו, אבל באמת זיפט. לפעמים
עכשיו רק נותר לשאול מתי רדיוהד באים (שוב)?

למעלה