לחמישי

../images/Emo32.gifליום רביעי../images/Emo32.gif

בוקר טוב בנות :) כןן אני ערה בשעה כזאת , מחכה לדילב היא צריכה להיות פה עוד חצי שעה ואנחנו לוקחות רכבת לתחנה מרכזית בחיפה , ואז נוסעות מישם לסלקום ווליום , אנחנו ניתגעגע :) שמרו על עצמכן :) ואתמול בהופעה היה הכי מצחיק אני ודילב ניכנסו לחדר הלבשה שלהם DDD = אביחי חיבק את דילב :] . וווכל ההופעה עלינו על הכיסאות ועשינו הכייי הכי צחוקים בעולם ( ;; אזז בנות :] שיהיה לכם שבוע טוב , אנחנו ניתגעגע ....... אני בטוחה שגמדילב , יש מצב שהיא לא תספיק להכנס כי היא צריכה להתארגן והכל , הדברים האחרונים :]] . וזהו :) שירק ? תימסרי לאחיך המון המון מזל טוב תהני היום הכי שיש תירקדי תוציאי הכל , ותהההני , תהניי זה הכי חחחשוב מאמי :) חיכית לזה כ''כ הרבה זמן , תהההההההההני אני התגעגע חיימ' ( : אווווהבת :] 3 > ...... אהה ועל הדרך כל מה שלא קשור לבנים ל פ ה :DDDD

../images/Emo210.gif חחחח תהנווו , אתן יושנות שם ? ,

טוב , אני מבינה שלא תוכלי לענות כי ממזמן עבר 8 , אז, תהנו : * . נתגעגע

יום טוב:)../images/Emo105.gif

חזרתי מהיום גיבוש[= איזה כיתה מאגנובה ישליD::: שירק תהנה היום, מזל טוב לאחיך החתיך
.

MaStuLa76

New member
תודה חמודיז [=

ניראה לי אני אתחיל להכנס למקלחת , למה אני צריך להתגלח ]: וגם נירית צריכה להכנס . D=

lililulu

New member
שירק היום אחיך מתחתן?../images/Emo12.gif

הוו שיהיה במזל טוב תעשי לו קולולוש כשהוא נכנס לחופה [: תהנה המון המון חמוד :)

MaStuLa76

New member
כן בטח רק אני XDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי קלקול בטן מהספגטי של אחותי
טוב אני הולכת לסרק תשיער יצאתי ממקלחת כמה קרמים שמתי D= למה עוד מעט הנני הולך לללי . ! תודה עמית קטן אוהב אותך עד לב שמיים D;

../images/Emo75.gifאתמול הייתה ההופעה של הראל . ../images/Emo99.gif

ראיתי את לינווווי לאיזה שתי דק' , 3> ונתתי לאיזה מישהו ת'מכתב שיעביר לו . P = והיה הכי מדהיייייים בעולם , ! התחלתי לשיייר איתו את כול השירים ,
ועל הדרך צילמתי גם - אבל ייצא מטושטש טיפה . \; בהתחלה הייתי בצד שמאל בהתחלה , ואז הוא הסתכל לכיוון שלי והראתי לו את המכתב , ואז הוא שלח למישהי נשיקה באוויר , לא'דעת אם אליי .
ומישהו בא נתתי לו ת'מכתב והוא אמר שאני לא יכולה להכנס אליו אח"כ . |: אח"כ עברתי לאמצע כי הוא יותר הסתכל לשם והתחלתי לצלם ולשיייר , והוא הסתכל עליי .
והוא השפריץ מים ונגעתי במים שללללללללו .
חחחחחחח ,, D: הוא כזה מדהיייים , !
הוא התחיל להשתגע על הבמה . 3>

lililulu

New member
יואווווווווווווווו!!!!!!!!!!!

ריספקט נגעת במים של הראל סקעעעעעעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DDD; שמחה שנהנת מוח קטן וחמוד
יש לי בפלאפון שתי תמונות שלו מההופעה שהייתי ואיזה 5 וידאו קליפיםD:

../images/Emo75.gifחח כןן , ע"ע התרגשתי . XD

התחלתי לרעוד , אולי בגלל זה חלק מהתמונות היו מטושטשות . סתם . D; לא צילמתי בפלא' , כי האיכות גרועה . D = ותודה מוחון . ^ לא מצאתי שם אחר O; ^

גמני הייתייי בהופעהה :]

הואא היהה כזההה מתוקקק והיה הכיי כיף שבעולםם היה שווה ללכת כולם התחילו לשיר איתוו.. הראל אמר " אז מה נהנים בחופש " אז כולם צעקו לו כןןן הוא אמר "כן אבל כבר ניגמר" חח הוא צחק.. הכי חשוב שהיה כיף...:]

../images/Emo75.gifחחחחחח כן , D =

וברשימי אמרו שהוא בעט לנעמה בתחת , XD אבל לא ראיתי את זה .
נעמה זאת הזמרת ליווי שלו . P =

למעלה