ליאב

דם דם

New member
../images/Emo32.gif ליאב

איזה שירשור עצבני עשינו אתמול בלילה אני ואת...נראה לי יחשבו אנחנו שני פסיכים, היה נחמד ככה אה,צריך להיפגש יותר בלילה לעיתים קרובות ולעשות עוד כמה שירשורים נחמדים כאלה...חחח, אחחחח והתמונות התמונות נכון יפות,אני מקווה שמצאת בסוף גם תמנות כאלה נחמדות.

liavsayegh

New member
בוקר טוב דם דם(או יותר נכון צהריים)

באמת שרשור נחמד... אבל מה אתה מצפה מאנשים שנמצאים בפורום אימה?! חח סתם..חבל שכולם נטשו אותי..חחח בסוף הלכתי לישון ב-5 ומתי רק עכשיו! חחחח ובקשר לתמונות, חיפשתי, מצאתי כמה מוזרות, מצחיקות, אבל לא משהו כמו שלך.

דם דם

New member
נחמד באמת אה

או וואה אם את הלכת לישון בסוף ב5, אני ממש משתחווה לפניך שיש ללך כול כך הרבה כוח להישאר ערה בשעות כאלה. אבל לא יכול להיות שלא מצאת תמונות נורמליות כמו שהראתי לך...אני יחפש שוב ואם אני ימצא אני ישים אותם כאן

liavsayegh

New member
חחחח

היה לי הרבה מרץ אתמול...חחח ואם תמצא תמונות תשים אותם בבקשה..

דם דם

New member
מצאתי עוד תמונה

היא עשויה מפלסטלינה,את מוזמנת לגנוב אותה כמה שאת רוצה...כבר שעה שאני מנסה להעלות את התמונה הזאת

דם דם

New member
ישש אני גדול היא עלתה

היא עלתה...מסתבר שרק הייתי צריך להקטין אותה

liavsayegh

New member
נחמד מאוד....

איפה אתה מוצא את כל אלה?!?! אתמול חרשתי על התמונות בגופ ולא מצאתי. ותודה על זאת. כמובן שגנבתי.. מה חשבת?!?!

דם דם

New member
את זאת האמת מצאתי

www.zooloo.co.il צריך ממש לחפור באתרים האלה מצאתי שם בקושי שני תמונות

liavsayegh

New member
אה...חחח

אתה לא מכיר איזה אתר עם תמונות בסגנון? אתר אפילו לא בעיברית?

דם דם

New member
לא...סורי

אבל אני יחפש אתרים שיש בהם רק תמונות חייבים להיות כאלה,אני זוכר שנתקלתי באתר כזה פעם מזמן אתר ברוסית והיה משהו גם באנגלית ששמעתי עליו מזמן..אני רק צריך זמן ואני ימצא אותם

למעלה