ליום ראשון

Ana Lyn Newkirk

New member
דיון: טב"ע../images/Emo26.gifבדיחה או שואו השנה?

סיווונוש (עם 20 ו"וים).. שלא תגידי שאנחנו מקפחים אותך
אחרי שכל היום חרשנו כאן בדיוני
על אנסטסיה, הגיע הזמן שנדבר גם קצת על טב"ע ועל הקולגות שלך שמשתתפים בה

למה לא שרשרת לאוףף ../images/Emo122.gif

טב"ע היא לא בדיחה, תגיד מה שתגיד הטלנובלה הוכיחה את עצמה, אני זוכרת את ההיסטריה, את ההצפות בפורום את כמויות המעריציםן שהגיעו לכל מפרץ מעריצים שהיה וכל אירוע שהיה קשור לטלנובלה ואם זה לא מספיק לך אז בהוט יש ערוץ שנקרא וי או די ויש שם מלא שידורים חוזרים להזמנה של כל מיני וטב"ע מקום ראשון בהזמנות , זה הגיע לכמויות מטורפות וכמובן שגם הבטורי הרכילות של העיתונים לא קיפחו את הטלנובלה ככה שבדיחה טב"ע בטוח לא... אני חושבת שזאת טלנובלה שנונה, קלילה וטובה ודווקא בגלל שהיא פרודייה על עולם הטלנובלות והשואו אז אהבתי אותה. היא גרמה לי להיגמל מכל הזסדרות זבל שראיתי בקפידה. ולא נשכח את היוצר של הסדרה דרור נובלמן שהוא בנאדם מוכשר ברמות על והבמאי שי קפון
כל מילה מיותרת.

RedRecords

New member
אתה פשוט חצוף.

ענת מנסה כל הזמן לדחוף את השרשורים המציקים שלך לשרשורי אוף טופיק ישנים ואתה בכוונה פותח חדשים. טמבל.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifוואי...פגעת לי בקנה הנשימה../images/Emo70.gif

"טמבל" וואי, איזה עלבון
אני עכשיו הולך להגיד אותך לשולה הגננת
בכל אופן, אז כן: רק בשביל לראות את התגובות המטופשות והמעולגות שלך, כדאי לפתוח כאן כמה שיותר הודעות
וחוץ מזה, שכפי שכבר סוכם, לך אין יותר זכות להתערב כאן בנושא שרשורי ה
. יש כאן חמישה אנשים (ענת, אני, סיוון, שרית ושי) שמטפלים בעניין. אתה מיותר בקטע הזה

סיון עם ו אחת ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

צביקה תיכף המשטרה בדרך אליך
מה אני צריכה לשים שלט בשביל שתבין שסיון כותבים עם ו אחת? ועזוב אותך מקללות אסור לקלל כאן והוא גם לא שווה את זה פשוט אל תתייחס אליו.

actimel

New member
../images/Emo32.gifליום ראשון../images/Emo32.gif

אתם מוזמנים לדון בכל מה שתרצו חוץ ממלאני ג'יין צ'יסהולם

חחחחחחחחחח שמעו קטע מצחיק

היום כשעליתי לאוטובוס מתל אביב לעפולה (כן כן היה לי משעמם) חשבתי על השם של מל כאילו זה מלאני גבינה הולמת חחחחחח חשבתם על המשמעות של זה?

איףףף המנהלת הפרתי את חוק ה../images/Emo32.gif

אבל זה לא היה על מל ישירות זה היה על השם שלה
בעצם גם עכשיו כשאני מדברת על זה אני מפירה את החוק כי אני מדברת עליה בעקיפין
אל תתייחסו אליי התחרפנתי... מחר מבחן סימסטר בפסיכילוגיה

חחחח יום 1 לא פתחתי ../images/Emo32.gif

מתגעגעים?
אל תדאגו אני אציף תפורום בתגובות... ואני אחשוב על עוד שרשור מעניין לפתוח אבל תגיבו לי...

Music4Life

New member
על שרית אפשר?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםם......... יו עוד יהרגו אותי פה בסוף

למעלה