ליום רביעי

RTur

New member
../images/Emo207.gifפורום בטי מזמין אתכם..

בטי, זמרת, כותבת, מלחינה וגיטריסטית, הוציאה שני אלבומים - "פרפרים" ו"נסה אותי". אלבום הבכורה, "פרפרים", יצא ב-2000, בהפקתו המוסיקלית של שמוליק דניאל. בתי כתבה והלחינה את כל השירים באלבום. מתוכם זכו השירים "פרפרים" ו"נדנדה" להצלחה יחסית ברדיו הישראלי. בטי הוזמנה על ידי אביב גפן להשתתף כמופע פותח, בסיבוב ההופעות שקדם לצאת אלבומו יומן מסע. דנה ברגר אירחה את בטי במהלך ההופעות של "עד הקצה". בטי כתבה והלחינה את השיר "עד שתבין אותי" לשירי מימון שאף יצא כסינגל הראשון מאלבומה של שירי. ב-2005 הוציאה בטי את אלבומה השני - "נסה אותי". סינגלים מוכרים שיצאו מתוכו - "סיבות אישיות", "מניפולציה" ו"מלכת הפופ". בימים אלה בטי עובדת על אלבומה השלישי. לאתר הרשמי של בטי: http://www.b-t.co.il "נסו אותה" בפורום..

המבחן היה ממש קל../images/Emo13.gif

ולמדנו רק שעה אחת
בשעה הראשונה היה ספורט ואמרנו למורה שיש לנו מבחן והיא ממש חמודה אז בהתחלנו טיפה רצנו ואז הרמנו טיפה משקולות ממש קלים ואז עמדנו בטור וכל אחת עשתה לזאת שלפניה מסז' וזה היה ממש נעיםםם וכיףףף ולי יצא לעשות למורה והיא אמרה שאני עושה ממש טוב
ואחרי זה הרגשנו ממש משוחררות
אחרי זה היה ספרות אבל המורה לא הגיעה אחרי זה היה חל"ב ואז המבחן בתנ"ך על שעה של היסטוריה ואז היה אמור להיות לנו תנ"ך אבל בגלל שהיה מבחן אז שחררו אותנו והנה אני בבית

ערב טוב לכולםם../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

אוף איזה יום מעייף . והוא עדיין לא נגמר
למדתי היום עד 3 <ועוד הייתי צריכה עד 4 אבל שיחררו אותנו
> ואז היה לי עבודההההה .. ואחרי שחזרתי בקושי יש לי זמן לנשום ואני כבר צריכה ללכת ליומולדת של חברה שלי עוד מעט
זהווווווווווו לא היה היום מבחנים תודה לאל ..

idanias

New member
לי היה מבחן בחשמל היום|חשמל|

לבחור מתוך 4 תרגילים 3 תרגילים ועוד 1 זה בונוס
כל תרגיל לוקח איזה שנה וחציייי...זה קשההההה... טוב הביאו לנו שעתיים לפתור
קיצר שלוש תרגילים פתרתי מצויין..ועוד אחד שהיה מאוד קשה ובכל זאת ניסיתי..נראה מה יצא
חוץ מזה הייתי מת מעייפות מאתמול

idanias

New member
../images/Emo9.gif

ולמה לעזאזל עשיתי |חשמל|???
נראה לי רציתי לעשות חבול

למעלה